kauneusrutiinit / Nivea*

design, kauneus, me

Heippa! Mä elän viikot pääosin kotosalla, joten mulle on syntynyt aika vahvasti omia rutiineja ja tapoja. Tänään kerron teille erityisesti kauneuteen liittyvistä rutiineista. 🙂
Aamulla ihan ensin laitan kahvin porisemaan ja halailen tyttöjä. Usein neidit on ihanan raukeita aamuisin ja viihtyvät sylissä. Ensimmäisen kahvikupposen aikana putsaan kasvojen ihon kasvovedellä ja levitän päivävoiteen. Tämä freesaa ihan älyttömästi oloa ja siitä syystä mun on pakko saada kosteutusta kasvoille joka aamu.
Olen saanut Nivealta testiin heidän uusia tuotteita ja tämä Nivea Cellular Perfect Skin päivävoide on päätynyt iholleni nyt viikon verran. Positiivisena yllätyksenä tuli se kuinka kosteuttavalta ja hoitavalta voide tuntuu iholla. Kasvoille ei jää yhtään kiristävää oloa vaan tasaisen kaunis ja heleä iho! Voiteessa on myös sävyä, joka peittää ihon virheitä ja tasoittaa väriä. Täydellinen voide siis silloin kun ei meikkaa ja toisaaltaan taas tämä toimii myös älyttömän kivasti meikin alla. Iso peukku tälle tuotteelle! 🙂
Aamuihin kuuluu myös miltein aina pitkät ja venyvät aamiaiset, vitamiinit ja lopulta ulos lähteminen. Varsinkin nyt kun kevät on ovella en malta odottaa, että päästään taas ulkoilemaan kevyemmässä vaatetuksessa. Kauneutta parantaa ehdottomasti ulkoilma ja raikas sää!
Lounasaikaan syödään ja sen jälkeen lapset menevät unille. Usein tämän hetken pyhitän töille tai rentoutumiselle. Monesti saatan hoitaa asioita ja pyykätä samaan aikaan. Kun tytöt nukkuu saan paljon aikaan pienessäkin ajassa. Yritän myös muistaa juoda vettä pitkin päivää ja näin pysyä jatkuvasti nesteytettynä.
Päivällinen pyritään syömään koko perheen voimin ja silloin pöydässä usein viihdytään pidempään. Hyvän ruuan äärellä ja päivän askareista höpötellen. Ollaan yritetty opettaa pikku hiljaa tytöille pöydässä istumista jne. Voisihan sitäkin kutsua jonkinlaiseksi kauneusrutiiniksi, että ruuat tehdään meillä 98% itse ja mahdollisimman puhtaasti.
Kauneusrutiinina iltaisin toimii sauna ja rentoutuminen. Stressinlievitys kaunistaa ja näin ollen illat ovat hyvää aikaa nollata päivän melske.
Nukkumaan mennessä pesen kasvot meikistä ja viimeistelen ihon voiteella. Käytössä on ollut nyt Nivean Cellulas Perfect Skin Overnight seerumi, joka on samaa sarjaa päivävoiteen kanssa. Täytyy myöntää, että kokeilemistani seerumeista tämä on paras tähän mennessä. Tuote tasoittaa ihoa merkittävästi eikä jätä kasvoja yhtään kireän tuntuisiksi. Plussana tuote myös kiinteyttää ja vähentää ryppyjä, kuten samaa sarjaa oleva päivävoide. Usein nämä anti-age-tuotteet jäävät iholle kireän tuntuisiksi, mutta ei tämän sarjan yöseerumi tai päivävoide. Itse olen alkanut käyttää kausiluonteisesti anti-age-tuotteita ja olen tästä myös muutaman kosmetologin kanssa jutellut. En uskonut miten paljon anti-age-tuotteet freesaa ja kuinka konkreettisia tuloksia niillä voi saada aikaan. En kuitenkaan koe että vielä olisi tarvetta käyttää ympärivuoden kyseisiä tuotteita, mutta ”kuureina” ne tekee kyllä hyvää (näin myös kosmetologit ovat suositelleet)! Sekä päivävoide, että yöseerumi ovat kätevissä pumppupulloissa mikä on mielestäni älyttömän kätevää!
Viimeisenä rutiinina töpsöttelen silmille myös silmänympärysvoidetta joka on myöskin samaa sarjaa edellisten kanssa, elikkäs Nivean Cellular Perfect Skin Eye Illuminator ja vola valmis kauneusunille. Silmänympärysvoiteen kanssa oon aika häveli ja jos en ole muistanut laittaa sitä illalla niin sitten töpötän sen aamulla. Tämä kyseinen voide virkistää ja tuntuu ihanan kevyeltä silmien/luomien päällä. Voide on hellävarainen ja sopii myös herkille silmille. Ei tule kyyneliä tästä voiteesta! 🙂 Voiteessa on myös sävyttävä ominaisuus, joten oikeastaan tämä toimii erittäin hyvin levitettäväksi aamuisin.
Kauneusrutiinit

 1. päivävoide / Nivea Cellular Perfect Skin
 2. ulkoileminen
 3. vesi
 4. puhdasruoka
 5. rentoutuminen
 6. seerumi / Nivean Cellulas Perfect Skin Overnight
 7. silmänympärysvoide / Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator

Nämä kauneusrutiinit piristävät päivää ja pitävät huolen siitä, että ihoni pysyy hyvässä&elinvoimaisessa kunnossa vaikka ruuhkavuodet ovat käsillä. Mitkä ovat teidän kauneusrutiinit? Mieluusti kuulisin! 🙂 <3Sara
*kaupallinen yhteistyö / Nivea


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 kommenttia

 1. Emppu 24.02.2017

  Heippa, mua kiinnostaisi, että vieläkö sulla on käytössä se swissclinicin mikrorulla ja jos on niin kuinka usein?
  Sun blogi on ihanan rehellinen ja aito. Tää on ainut blogi jonka lukemista ootan joka päivä. Sulla on niin positiivinen asenne elämään ja kirjoitat monipuolisesti perus elämään kuuluvista asioista ja tää on just parasta. Mukavaa kevään odotusta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Kiitos, onpa kiva kuulla <3 joo se on vielä käytössä, sillä voi tehdä noin 5 hoitokertaa 🙂
   Kiitos todella paljon sanoistasi <3

   Vastaa
 2. NNiina 24.02.2017

  Onpa mukava blogi! (: tuo Nivea Cellular Perfect Skin tuotteet kuulostaa kivalta. Pitääkin testaa niitä ensikerta kun tuo vanhat tuotteet ovat loppunut. kyllä pakko sanoa että Sinun blogi on ihanan rehellinen, aito ja sulla on mahtava positiivinen asenne elämään ja muutekin. Meillä on aika samat kauneusrutiinit ja juon paljon vettä päivä mittaan ja myös yritän tehdä ruuat 98% itse ja mahdollisimman puhtaasti (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Voi KIITOS <3 kylläpä lämmittää mieltä! Hei kandee testaa, on kyllä ollut hyviä ja nää vähäiset rypyt väistyy hoitokerran jälkeen 😉
   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 3. Aida 24.02.2017

  Juuri otin kokeiluun sebamedin syväpuhdistavan vaahdon, kosteusvoiteen ja rasvaisille alueille tarkoitetun mattavoiteen. Tohon mattavoiteeseen oon ollut älyttömän tyytyväinen, se siis vie rasvaisuutta pois kasvoilta ja luo mattapinnan. Näin talviaikaan en juuri sitä tarvitse, mutta kesällä tulee varmasti olemaan kovassa käytössä kun kasvojen t-alue rasvoittuu ja alkaa kiiltämään. Yllätyin kuinka hyvin tuo tuote vie inhottavan rasvaisuuden ja kiillon pois nenältä.

  Vastaa
 4. taskuapinat 24.02.2017

  Aamulla kasvojen pesu ja nivean arctic aqua face cream voide naamaan.
  Sama homma illalla paitsi sillon rasvana on nivean sama mutta night cream.
  Muuta kauneus juttuja ei oikeen ole tullut.

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Kuulostaa hyvältä, se artic on kyllä hyvä, mullakin ollut käytössä 🙂

   Vastaa
 5. Pia päivi 24.02.2017

  Moi. Mulla on ihan normit nivea voiteet ja ihorasva sekä maybelinen bb.voide. Et näillä menen. ?.

  Vastaa
 6. Hanna 24.02.2017

  Moikka,
  Mun suosikki tuotemerkki on Weleda, niitä ei ole testattu eläimillä!
  Madara on myöskin hyvä 🙂

  Vastaa
 7. Laura 24.02.2017

  Itsellä muuten hyvä iho mutta ei kestä hajusteellisia voiteita, käytän apteekista ostettuja perusrasvoja. Meikkivoiteesta sopii parhaiten lumene cc

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Okei hyvä että apteekista löytyy sopivat <3 🙂 Ihanaa uutta viikkoa!

   Vastaa
 8. hansku 25.02.2017

  Nivea Cellular Perfect Skin osi ihana.

  Vastaa
 9. Sanja 25.02.2017

  Hitto, täytyykin laittaa testiin nämä! Mulla on itsellä varsinkin näin talvella tosi kuiva iho. Osa voiteista alkaa juuri kiristämään ja polttamaan, jonka jälkeen naama lähinnä helottaa punaisena…? mutta toisaalta oon myös erittäin pihi panostamaan itseeni, joten onko nää tuotteet kuinka riittoisia?
  Ps. Onko sun blogin sivuja päivitetty tms? Luen aina blogiasi puhelimella (iPhone 6s) ja nyt pitää tekstiä zoomailla koko ajan, muuten näkyy reunassa tosi pienellä…

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Joo tiedän kyllä sen kiristävän tunteen :/ ei kiva..
   Kyllä musta on tuntuneet ainakin riittosilta ja tuo pumppupullo on hyvä siinä mielessä että ei tule löträiltyä turhaan 🙂
   Hei pitääpä laittaa tuosta viestiä eteenpäin, kiitos <3

   Vastaa
  • Rose-Marie 16.03.2017

   Nuorelle iholle Nivean ihonhoitosarja voisi riittää varsinkin silloin kuin ei ole iho-ongelmia. Itse en kyllä tätä sarjaa ostaisi kuin olen jo yli 35 vuotias. Tehokkaat hoitotuotteet ovat kyllä toista sarjaa ja kalliimpia. En väitä että halpa olisi huono mutta Nivea ei kyllä ihovaurioita korjaa eikä paljon muutakaan. Kosteusvoiteeksi sopii.

   Vastaa
 10. Pauliina 26.02.2017

  Heippa. Hyviä vinkkejä. Itseänikin kiinnostaisi, että kuuluuko kauneusrutiineihisi vielä se swissclinikin ihorulla??

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Joo on käytössä vielä! 🙂 nyt oon pitänyt siitä taukoa! Mutta 5 hoitokertaa voi sillä suunnilleen tehdä 🙂 On kyllä hyvä! 🙂

   Vastaa