birthday girl

design, kauneus, koti & sisustus, me

Huomenta! <3 Vietettiin eilen mun synttäripäivää Helsingissä ja käytiin kävelyllä + herkuttelemassa. Ilma oli mitä kaunein, kuten nytkin! Ollaan kävelty eilisen aikana varmaan 10km ja juuri sovin iltapäivälle lenkkitreffit kaverin kanssa. Kevät aurinko, raikas ilma ja ulkona liikkuminen tekee niin hyvää.
Sain erityisen kivoja synttärilahjoja ja ne meni kyllä aivan nappiin mieltymyksieni kanssa. Olin ihaillut Espanjan matkalla siroa nahkareppua ja nyt sain sellaisen. 🙂 En olisi kyllä itse taatusti koskaan raaskinut itselleni ostaa sellaista. Reppu on juuri sopivan simppeli, kaunis ja siro. Tykkään!
Päätin eilen käydä myös hakemassa itselleni Iphone7 kun edellinen puhelimeni alkoi muutama viikko takaperin takkuilemaan kunnolla. Mikolla on jo 7 ja olin huomannut kuinka paljon parempi kamera puhelimessa on jne. Nykyään jo ihan blogi/työ juttujen kannalta on tärkeää, että puhelin toimii hyvin ja omaa mahdollisimman hyvän kameran. Vaikka puhelin on tosi tärkeä ja mukana lähes kaikissa tilanteissa, niin kyllä se uuden osto aina kirpaisee. Onneksi voin lohduttaa itseäni sillä, että monet apit helpottaa elämääni (kuten google maps, oon aina hukassa 😀) ja nykyään ohjelmien katsominen on mielekästä puhelimen läpi. Käytännössä se voisi korvata tietokoneen ja telkkarin kokonaan.
Äidiltäni sain hajuveden sekä lahjakortin. Hän on aina niin ihana kun painottaa, että mun täytyy ostaa itselleni jotakin lahjakortilla. Äiti tietää, että usein koluan lastenvaatekauppoja ja herkemmin teen uusia hankintoja tytöille. Viime vuonna ostin äidin lahjakortilla Zarasta bomberin ja sitä oon pitänyt ihan älyttömän paljon päällä.
Nyt uuteen viikkoon, aurinko paistaa ja mieli on hyvä! Mukavaa viikkoa teille kaikille! <3Sara
ps. arvon tänään Sini voittajan! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Jiipee 06.03.2017

  Miks just iphone? 😉 mulla oli 4s mutta ostin sen jälkeen Honorin, tyytyväinen olen ollu vaikka aluks vähän vierastin kyseistä merkkiä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   hmm totta.. mulla vaan on aina ollu iphone + macin kone nii ehkä koen sen jotenkin helpommaksi 🙂

   Vastaa
 2. Pia päivi 06.03.2017

  Kivat synttärilahjat. ?. Kivaa maantaita ja alkanutta uutta viikkoa. ?.

  Vastaa
 3. Maria 06.03.2017

  Ihana toi reppu!! Itekin oon samantyylistä himoinnut 🙂

  Vastaa
 4. Jade 06.03.2017

  Onnea vielä kerran! <3 Ihania lahjoja sait!<3
  Hyvää maanantaita!?

  Vastaa
 5. NNiina 06.03.2017

  Onpa ihania synttärilahjat sait! ? Varsin toi reppu se on niin ihana näköinen ?
  Auringosta maantaita ja alkanutta uutta viikkoa sinulle! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Kiitos <3 joo mäkin kyllä tykkään <3
   Ihanaa loppuviikkoa sinne!! 🙂

   Vastaa
 6. Taika 06.03.2017

  Ihanat lahjat 🙂 Maaliskuu onkin huippukuukausi viettää synttäreitä kun auringoiset kevätpäivät loistaa ja kesä tekee tuloaan 🙂
  Mukavaa viikkoa!

  Vastaa
 7. Suvi 07.03.2017

  Ihana reppu 🙂

  Vastaa
 8. Mimmi 08.03.2017

  Aivan ihana reppu ??

  Vastaa
 9. Jenna 08.03.2017

  Ihana synttäri päivä sulla ollut 🙂 Myöhäiset onnittelut <3 siis mä oon pari kuukautta jo haaveillut pienestä mustasta nahkarepusta, mutta en oo koskaan raaskinut ostaa itselle sitä koska usein kaupoilla teen just sitä et etin vaan Maryamille tai tulevalle vaaville jotain pientä:D täytyy vinkata miehelle lähenpänä äitienpäivää:D
  Mä myös sinnittelin pitkään vanhalla 5s:llä ja muutama kuukausi sit ostin ton saman puhelimen 😉 ihan hirveen koukussa siihen vieläkin 😀 lähes joka ilta menee vielä sen ihastelemiseen 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Joo niin käy kyllä helposti 🙂 hehe, on kyllä niin huippu tää 7 <3
   Hei ihanaa loppuviikkoa sinne <3<3

   Vastaa
 10. Vilma 09.03.2017

  Moikka Sara! Eksyin lukemaan sun blogia pari viikkoa sitten ja oon ihan koukuttunu! ? Ehkä siks, et itse haaveilen tuosta ajanjaksosta, et sais olla lasten kanssa kotona… niin on mukava lukre just niitä teidän kaverien moikkailu ja kotoilu kuulumisia ☺ Niin ja hyvää synttäriä?☺ Aika kivoja lahjoja ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Oi miten kiva kuulla 🙂 Tervetuloa tänne blogiin, ihanaa että oot löytänyt tänne <3
   Kiiiiiitos 🙂
   Hei mukavaa loppuviikkoa sinne <3

   Vastaa
 11. Mimmi 13.03.2017

  Hei!
  Olen hankkimassa kyseistä reppua ja olisin ikionnellinen jos voisit kertoa siitä lisää, onko mistä hankittu ( jos lahjan antaja suostuu kertomaan 😉 ) ja onko se nimeltään michael kors rhea small vai medium, mitkä ovat repun mitat ja ennen kaikkea olisi ihana saada siitä kuvia selässäsi, niin näkisi repun mittasuhteet 🙂 vaikka tänne tai instagramiin jos saisi kuvan tai pari. Ja jos olet ehtinyt käyttää reppua niin toki käyttökokemuksia olisi ihana kuulla.
  On se verran kallis (mutta tarpeellinen ja käytännöllinen) hankinta että haluaisin kaiken mahdollisen tiedon. Mietin tilausta stockalta tai zalandolta.
  Onko nuo vetskarit muuten mitä sävyä, kulta vai hopea? Reppua näyttää löytyvän eri värisillä vetskareilla ja siinä värin valinta mietityttää, ehkä kallistun hopean puoleen.
  Kiiitos tuhannesti jos ehdit vaikka sen kuvan selässä edes laittaa <3

  Vastaa
 12. Salla 18.03.2017

  Ihanan tunnelmalliset nuo kiviset tuikkukipot. Pystytkö paljastamaan valmistajaa? 🙂

  Vastaa