Hyvää naistenpäivää

design, kauneus, koti & sisustus, lapset, me, pohdintaa

Ihanaa naistenpäivää rakkaat lukijat <3
Mun ja tyttöjen iloksi Mikko oli aamulla ennen lähtöään tehnyt meille croissantti aamiaisen, hoitanut lumityöt ja asetellut kukat pöydälle. Vitsit mikä piristys, tällä jaksetaan pitkään. Sain vielä Matildalta päiväkodissa askarrellun kukan joka on tietty aivan ihana. Se pääsi olohuoneen paraati paikalle. 🙂 Tänään ollaan viiletetty koko päivän, joten ilta menee kotosalla siivoillen ja leikkien. Käytiin Mimosan kanssa moikkaamassa kavereita ja valmistettiin kesärullia. Ihan huippuhyviä ja pitää pian tehdä uudestaan. Laitan tänne vaikka respetiä kun teen! 🙂
Vähän on ollut blogin puolella tynkiä tekstejä, kun en oikein välillä tiedä mitä kirjoittelisin. Tuntuu, että jauhan aina ne samat arkikuulumiset :D. Sinäänsä se on kyllä todella realistista koska aika pienen ympyrän sisällä tämä elämä tällä hetkellä pyörii. Kaikki on hyvin, tytöt voi mainiosti ja on kaikinpuolin seesteinen ajanjakso elämässä. Mitään ihmeellistä päiviteltävää ei ole. Sisustusasiat ovat toki sellaisia mistä pystyn kirjoittelemaan, mutta muuta ei tällä hetkellä tule mieleen (Löytyisikö teiltä vinkkejä/kysymyksiä?). En ole koskaan ollut kovinkaan vahva mielipiteissäni, enkä tykkää ottaa kantaa haastaviin asioihin. Ymmärrän yleensä monia puolia ja helposti mun pohdinnat paisuu juuri siitä syystä. En halua loukata ketään kirjoituksillani tai viestittää väärää kuvaa. Usein tekstin takana on niin paljon tarinoita, tunteita ja ajatuksia.. Voisin skarpata ja kuvata teille Myday videoita vaikka kerran viikossa 🙂 Nyt kun on uusi puhelin, niin ei lopu ainakaan tila kesken, kuten aina ennen! Tulisipahan ne arkikuulumiset sitten hieman eri muodossa! 😀
Nooh jaarittelut sikseen! Tytöillä on menossa duploleikit, joten taidan keittää kupin kahvia ja syödä vähän välipalaa. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

37 kommenttia

 1. NNiina 08.03.2017

  Kiitos Sara! ?
  Onpa Mikko ollut ihana kun on tehtyt kaikki valmiiksi ? Voin uskoa että se on piristys ?Joo kesärulla resepti olisi kiva juttu ?Myday video olisi mahtava ja olisi myös kiva kannatan sitä! ? Voin sanoa että sä et oo loukannut mua yhtään! ?
  Hyvää naistenpäivää Sara! ?<3

  Vastaa
 2. Helmiina 08.03.2017

  Moikka, olisi joskus kiva lukea muitakin postauksia kun arkipäivää tai sisustustanne. En tarkoita, että niissä mitään vikaa olisi 🙂 Ajankohtaisia asioita on vaikka kuinka, mistä varmasti saisit ideaa, esim. syvällisempää pohdintaa naistenpäivän merkityksestä, äitiyspakkauksesta jne. Eikö ole raskasta kirjoittaa blogia, jos pelkää, että joku loukkaantuu? Ei haittaa jos pohdinnat paisuu pitkiksi, kun osaa hyvin kirjoittaa (ja sinähän osaat 🙂 )

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Joo se on kyllä ihan totta.. pitäisi vaan rohkeasti, KIITOS kannustuksesta <3 IHanaa loppuviikkoa!!

   Vastaa
 3. ellu 08.03.2017

  Kirjoita blogia just niin ku koet parhaaksi. Kaikkia ei voi miellyttää ja sen vuoksi ei kannata olla itse hiljaa. 🙂 Teijän perus arki kuulostaa tosi kivalta ja näkee selvästi, että sä tykkäät mennä tyttöjen kanssa joka paikkaan. 🙂 Ideoita voisin heittää sen verran, että minkälaisia vaatteita tytöille valitset ja mistä ne tulee yleensä hankittua, sun omat kevätvaate suosikit – onko hankittu jo? 😉 Sitten musta olis kiva kuulla, mitä ajattelet jatkuvasta talven jatkumisesta, vaikuttaako se sun mielialaan? Lisäksi sun omasta ajasta ja miten/koska otat sitä? Mitä teet sillon? Ihan pieniä yksinkertaisia asioita, jotka liittyy teijän arkeen. Rentoa ja mukavaa siit mä tykkään. Mukavaa loppu viikkoa☺☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Ihania ideoita, kiitos paljon <3<3 Mukavaa loppuviikkoa sinne! 🙂

   Vastaa
 4. Jade 08.03.2017

  Ihana aamiainen teillä! <3
  Olisi kiva, jos postailisit välillä vähän erikoisemmista aiheista, kuten esim. vaikka kertoisit lempiherkkujasi ja -kirjojasi, kertoisit vaikka asioita, joista oot aina haaveillu, muttet koskaan toteuttanu (vois olla kuinka pöhköjä vaan), ois kiva myös tietää, minkälaisia kenkiä tykkäät käyttää! 😀 Eihän noi kyllä nyt mitenkään kauheen erikoisia kyllä ollut. 😀 my day ois kiva idea <3
  Hyvää naistenpäivää! <3

  Vastaa
 5. Elz 08.03.2017

  Myday videoita ehdottomasti ?☺

  Vastaa
 6. Minna 08.03.2017

  Mua kiinnostais tietää, että millasta päivärytmiä noudatatte tyttöjen kanssa ja onko tiukat ajat vai meneekö erilailla eri päivinä? Kumpi teistä on tiukempi vanhempana sinä vai Mikko vai oletteko molemmat ns. samanlaisia vanhempina? Ja myös kiinnostaa, että miten vietät sun omaa aikaa, mitä teet mieluiten silloin kun jätät tytöt Mikolle tai jollekin muulle hoitoon? Ja vielä tähän loppuun kiinnostaisi tietää miten yhdistät perhe-elämän ja urheilun, koska olet mielestäni tosi hyvässä kunnossa kahden lapsen jälkeen 🙂
  Kiitos taas kivoista postauksista!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Kiitos, mielettömän hyviä kyssäreitä.. ehdottomasti otan nämä ylös 🙂
   Ihanaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 7. Nelli Spännäri 08.03.2017

  Sun kirjasuoaitukset ois kiva tsekata 🙂 hyvää naistenpäivää myös sinne

  Vastaa
 8. Faijahommia 08.03.2017

  Hyvää naistenpäivää <3 🙂
  https://faijahommia.fi/

  Vastaa
 9. kaisu 08.03.2017

  Olis kiva kuulla lisää sun työstä näyttelijänä. Millasia tuolevaisuuden suunnitelmia/haaveita sulla on näyttelijänä? Hyvää naistenpäivää <3

  Vastaa
 10. Katja 08.03.2017

  Minua nämä kirjoitukset blogissa on inspiroinnut 🙂
  Ruuan laittaminen ja sisustaminen on mun mielestä ollut parasta.Niitä voi tulla lisää.Etkö saanut sen yhden keittokirjan kun sait valiolta?
  Oletko testannut niitä ?
  En esim tiennyt noista sini-tuotteista mitä kaikkea niillä on ja nyt olen päässyt kokeilemaan.
  Ihanaa lukea näitä ja instagramissa videoita katsella.
  Ihana pikkulikka kun varasti rusinoita 🙂 (yksi video pätkä)
  Ei kannata välittää muista koska elättä omaa arkea ja sitä se on lasten kanssa.

  Vastaa
 11. Pauliina 08.03.2017

  Oon ainakin itse tykännyt sun kirjoituksista, vaikka ne kertoisikin vaan arjesta 🙂 sisustus, vaate ja ruokapostaukset on kivoja. Niitä sulla onkin ollut. Myös jotain urheiluun liittyvää voisi kirjoitella 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Oi kiva kuulla 🙂 välillä ite mietin että onko tylsää 😀
   Hei joo, voisin hyvin kirjoitella!! <3

   Vastaa
 12. SUVI 08.03.2017

  Moikka ! Oon sun blogia jo pitemmän aikaa seuraillut mut nyt on kyl vihdoin kommentoitava. KIITOS super inspiroivasta, positiivisesta, mut kuitenkin aidosta ja ihanan piristävästä blogista ja instatilistä 🙂 ite nyt eskoista odotan ja pian muutto myös uuteen kotiin niin koen että arvot ja mielenkiinnonkohteet natsaa tosi hyvin omien kanssa. + jopa jonkinasteista tukea ja ihania vinkkejä saanut tätäkin kautta tulevaan vauva/lapsiarkeen 🙂 ihanaa naistenpäivää ja hei myöhästä syntymäpäivää myös! <3 huikee nainen ootkin !

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Oi ihanaaaa kuulla <3<3 KIITOS älyttömän paljon tästä viestistä!
   Kaikkea hyvää odotukseen, teillä on elämän onnellisimmat hetket edessä, nauttikaa <3
   Kiitos, samoin ihanaa naistenpäivää <3

   Vastaa
 13. Sanja 09.03.2017

  Jooooooo, videoita!???
  Teetkö yleensä ns. kevätsiivousta? Mä odotan jo kelejä, että pääsis kunnolla pesee ikkunat (auringonpaiste ei anna armoa…?) ja sit täytyy takvikamppeet pistää taas piiloon ja kaivaa kevyempää vaatetta esiin. Jotenkin niin jo odottaa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Joo siis todellakin pitäis tehdä joku kevätsiivous, hyvä idis 🙂 Mäki odotan niiiiin paljon <3
   Hei kivaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 14. Emma 09.03.2017

  Mulla meni ohi teidän uuteen kotiin muutto(oltiin marrasjoulukuu reissussa enkä löytänyt jälkilöytänyt blogista talosta tietoa) Niin olisi kiva lukea talosta enemmän, ilmeisesti 2kerroksinen, mutta paljon neliöitä, pohjapiirustus kanssa kiinnostaisiko? Ja millainen piha? 🙂 ja mitä haluatte kesäksi suunnitella pihalle?
  Toinen juttu kiinnostais tulevaisuus, vaikka 5vuoden päähän? Missä näet itsesi, uskotko että teillä on enemmän lapsia jne? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Hei joo! Voisin kirjoittaa kodista enemmän joku päivä 🙂 ja pihasta, sinne on tulossa vaikka mitä 😀
   Kiitos vinkeistä <3
   Hei ihanaa loppuviikkoa :)<3

   Vastaa
 15. taskuapinat 09.03.2017

  Oon lukenut sun blogia alusta asti et omakin pää lyö tyhjää ?
  Ootko liittynyt hopottajiin?
  Siellä kans saa kivasti kohde ryhmät testattavaksi tuotteita ja niistä voisit saada ainakin jokusen postauksen tehtyä?
  Mut ite tykkään tästä sun blogista just siks ku on realistinen ja nimen omaan arkinen ”kotiäiti” blogi ?
  Tietenkin olisi kiva että pystyisit ottamaan kantaa ns.” Uutisista” jne… mut ymmärrän täysin ettet halua pahoittaa ihmisten mieliä, itellä ihan sama juttu, siks keskustelenkin vaan läheisten kanssa asioista.
  Rauhallista loppu viikkoa koko perheelle.
  P.s Matildan tekemä kukka oli tosi hieno ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   En oo liittynyt, hei pitää tsekkaa 🙂
   Joo totta pitäis vaan rohkeemmin, mut jotenkin se on helpompaa just läheisten kanssa tai kasvotusten.. 🙂
   Ihanaa loppuviikkoa koko teidän poppoolle 🙂 ja kiiiitos <3 taiteilija kiittää <3

   Vastaa
 16. Petra 09.03.2017

  Mustakin höpöttelypostaukset on kivoja! Ja postausaiheena kiinnostais juurikin toi mitä joku tuossa jokin aika sitten toivoi puolison näkökulmasta, kun toinen on näyttelijä ammatiltaan (toki tässä tapauksessa molemmat :D), mitä ajatuksia se herättää? 🙂 Olen miettinyt myös perhettäsi, että usein puhut siskoistasi ja äidistäsi, eikö sinulla ole myös veli, jos olen oikein käsittänyt? Oletko hänen tai isäsi kanssa paljon tekemisissä?:) Ymmärrän jos on liian henkilökohtaista, etkä halua siihen vastata! 🙂 Hyvää viikonloppua <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   Tänään tuosta näyttelijä aiheesta 🙂 Joo oon tekemisissä koko perheeni kanssa todella tiiviisti 🙂
   Hei ihanaa viikonloppua myös sinne <3

   Vastaa
 17. Tiina 09.03.2017

  Olisi kiva kuulla ja nähdä tyttöjen välikausi kamppeet! 🙂 ja sun myös!

  Vastaa
 18. Johanna 09.03.2017

  Minä taasen olen päinvastoin ihmetellyt, miten keksitkin kirjoittaa niin monipuolisesti, että vaikka postauksia tulee usein, ne on aina yhtä mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa. Joten ainakin minuun tämä arjesta ”höpöttely” uppoaa ihan täysillä ? Ja onhan täällä välillä muutakin, mm. teidän reissusta taannoin ? Onkohan sellaista blogia olemassakaan, missä ruodittaisiin monipuolisesti urheilutapahtumat, taidenäyttelyt, kuntavaaliehdokkaat ja festaritapahtumat ?? Minusta se on ihan selvää, että blogi, mikä aidosti koskettaa lukijoita, käsittelee kirjoittajalle itselleen tärkeitä asioita ja mielenkiinnon kohteita. Keep going, we like you just the way you are ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   hahaha, kiitos ihanuus <3 <3<3<3
   Iloa ja aurinkoa koko perheelle!!

   Vastaa
 19. Ninni 15.03.2017

  Ehdottaisin, että kuvaisit myös koti-esittely videon, olisi kiva nähdä kunnolla teidän kotia 🙂

  Vastaa