mustasukkaisuus / näyttelijäntyö

me, muoti, ootd, pohdintaa

Kysymys / Olen pitkään meinannut kysyä, että millaista on parisuhteessa, kun toinen (toki teidän tapauksessa molemmat) näyttelijä? Aiheuttaako mustasukkaisuutta nähdä oma mies esim. läheisissä kohtauksissa toisten naisten kanssa? Olen aina miettinyt tätä näyttelijöiden kohdalla, ymmärrän että aika henk.koht. asia, mutta kiinnostaa kovasti, joten rohkenin kysyä ?
Heippa! Tästä aiheesta multa kysytään tasaisin väliajoin ja kaverit sitä myös ajoittain miettii. Aiheena nimittäin mustasukkaisuus, ja se kun toinen/molemmat tekee näyttelijäntyötä. Mä uskon, että tässä kohtaa on mieletön vahvuus olla samalla alalla ja vieläpä samassa tuotannossa (Salatut Elämät, MTV3 arkisin 19.30 😉). Tiedetään tasan tarkkaan mitä toinen käy läpi ja miten kohtaukset rakennetaan. Aikaa on käytössä vähän, teksti ja repliikit ovat mielessä.. Pitää yrittää olla uskottava, samalla miettiä ja tarkastaa 20henkisen kameraryhmän kanssa, että kosketus/suukko osuu juuri oikeaan kohtaan ja että kaikki saadaan tallennettua hyvin. Välillä suukottelu on kirjaimellisesti millin tarkkaa. Otokset kuvataan 1-3 kertaan ja ajallisesti se kestää puolisen tuntia. Vastanäyttelijä on usein hyvä kaveri ja tuttu jonka kuulumiset ja perhekuviot ovat tiedossa. Usein vastanäyttelijän kanssa tulee vietettyä paljon aikaa ja hänestä muodostuu kaveri. Vaikka ruudussa kaikki saattaa näyttää aidolta ja tilanne latautuneelta, niin todellisuudessa näytellyn kohtauksen takaa löytyy monta minuuttia maskituolissa istumista, repliikkien harjoittelemista ja tilanteen opettelemista. On vaikea ajatella, että itselläni heräisi romanttisia tunteita kun käsikirjoittaja ensin kirjoittaa repliikin ja ohjaaja toivoo sen sanottavan tietyllä tavalla, jonka jälkeen pitää liikkua juuri sopivan verran vasemmalle ja suudella. 😀 Ehkä enemmin lähtisin veikkaamaan sen puolesta, että ne ihastumiset tapahtuu kulisseissa, pitkien yhdessä vietettyjen päivien lomassa jne. Ja tämähän voi tapahtua missä vain työpaikassa, kun töissä nyt luonnollisesti vietetään paljon aikaa, tutustutaan ja nähdään vain se tietty puoli ihmisestä.
En ajattele, että meidän työssä pitäisi olla yhtään sen mustasukkaisempi kuin missään muussakaan työssä. Ollaan myös aina tunnettu toistemme vastanäyttelijät ja jotenkin kun tarkemmin asiaa alkaa ajattelemaan niin se on aika utopistinen. Kaikki kuitenkin lähtee luottamuksesta ja jos se on kunnossa niin en usko, että mustasukkaisuudelle on tarvetta (vaikka koen, että oon enemmän mustasukkaista tyyppiä, kuin ei mustasukkaista 😀). Mustasukkaisuus on myös muuttanut muotoaan mitä vanhemmaksi tulen. Nyt kun katson Skamia (3 tuottari menossa) niin muistuu mieleen nuoruuden vahvat tunteet ja ajatukset.. nykyään oon huolissani ihan eri asioista kuin 16-vuotiaana, oi että se oli ihanaa/kamalaa aikaa. 😀 Herääkö teille lisäkysymyksiä? 🙂 Ja oletteko te mustasukkaisia? <3Sara


 
  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

28 kommenttia

 1. Juup 09.03.2017

  Hauska postaus, nimittäin tätä kyllä kieltämättä ajattelee usein.. 🙂

  Vastaa
 2. Riikkahannela 09.03.2017

  Moikka Sara! Oon ihan tykästynyt sun blogiin ja instapäivityksiin, ihania päivän piristyksiä! 🙂 Lisäkysymyksenä tähän aiheeseen sellanen, että ymmärsin pointin millaisen työn takana suudelmat on mutta miltä sitten susta tuntuu katsoa kohtausta, missä
  mikko suutelee? Mitä fiiliksiä se tuo vai eikö oikeesti mitään sen kummallisempaa? 😀 ja hei aika kiva vinkki sulta kun kerroit, että siivoot aina torstaisin, jotta on kiva aloittaa viikonloppu… pitäisi ottaa itsekin tavaksi 🙂 ja kun alkuun pääsin ekan kommenttini kanssa niin sanottakoon vielä sekin, että sun juttuja on kiva seurata. usein kun jätetään lasten kasvot näyttämättä/peitetään niin mun mielestä ulosannista tulee jotenkin kökköä, mutta sulla ja teillä toimii! 🙂 teidän arjesta saa silti kuvan ja lasten kasvottomuus ei tunnu siltä että mitään puuttuis. 🙂 heh mikä selostus! Ihanaa viikonloppua! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   No eipä aiheuta kummempaa 😀 Joo torstai on niin paras siivouspäivä 😀
   Hei ihana kuulla, kiitos tästä <33 ymmärrän kyllä tuon kasvottomuus pointin, mutta kiva jos se ei vaivaa! Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! <3

   Vastaa
 3. Anna-Kaisa 09.03.2017

  Hauskaa pohdintaa! Itseä on enneminkin mietityttänyt näyttelijöiden työssä se, että miltä tuntuu nähdä se puoliso sitten kotisohvalta siellä telkkarissa/valkokankaalla ylipäätänsä, saatika sitten jossain hempeämmissä kohtauksissa. Mitä mieltä muuten lapset ovat kun näkevät isän tai äidin tai muun tutun telkkarissa? 😀
  Itse olen ehkä kanssa enemmän mustasukkaista kuin ei mustasukkaista sorttia, mutta varsinkin nyt lasten myötä ja vanhemmaksi tultua mustasukkaisuus on kyllä vaihtanut muotoaan. Toisaalta taas minulla itselläni on ollut aina paljon myös miespuoleisia kavereita, joten ymmärrän kyllä jos/kun miehellä on naispuoleisia kavereita. Ja niinkuin sanoit, luottamus on kyllä se perusta mihin kaikki rakentuu, sen on oltava kunnossa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   Niin onhan se telkkarista kattominen hämmentävää, vaikka tietty siihen tottuu.. Lapset on välillä innoissaan mutta nekin on tottuneet siihen jo aika lailla. Perus juttu 😀 hahA! Joo se on kyllä totta, kiva että sulla löytyy poikapuolisia kavereita 🙂
   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua <3

   Vastaa
 4. taskuapinat 09.03.2017

  Olipas kiva julkasu ?
  Itse olen aina ajatellut etten pystyisi seurustelemaan näyttelijän kanssa. Varmaankin luulisin että hän näyttelee kokoajan ja särkis mun sydämmen jossain vaiheessa.
  Enää en ole mustasukkainen, exän kanssa olin ja monesta syystä.
  Nykyisestä miehestäni en ole ollut missään vaiheessa, hän kohtelee mua hyvin ja tiedän että minä ja lapset ollaan hänen elämä ?
  Kyllä välillä huomaan että kaupassa kun käydään kassa myyjä saattaa flirttailla hänelle, mutta enimmäkseen tulee huvittava tunne ku vaimokin on paikalla ? en tietenkään pidä itsestään selvyytenä häntä tai suhdettamme, mutta mustasukkasuudella mulla ei ole ollut syytä olla.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   Niin kyllähän sekin mahdollisuus jossain näyttelijätapauksissa on 😀
   Ihanaa että teillä tuollainen luottamus ja suhde <3 ja kyllähän pieni mustasukkaisuus tekee ihan hyvää 😉
   Hei ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille!

   Vastaa
 5. Jonna 09.03.2017

  Mielenkiintoinen postaus! Pakko sanoa tähän, että sun instastories on ihan mahtava 🙂 sun positiivinen asenne on kyllä päivän piristys! 🙂

  Vastaa
 6. Janika 09.03.2017

  Moikka! Mulla ei itse juttuun oo kommentoitavaa mutta pakko kyllä hehkuttaa että sun blogipäivitykset ja instavideot on mun yksiä päivän kohokohtia! ? älä missään nimessä vähennä videoiden tekoa tms. Vaikka huonoa palautetta niistä oletkin saanut. Älä niistä välitä! Ne on ihan parhaita piristyksiä lapsiarjen keskellä ?? Olet ihan huipputyyppi! ? viel kiinnostusta sun arkielämään tietty vaikuttaa se että meillä on lähes samanikäiset tytöt. (Mulla 1v.2kk) ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   Voi miten ihana kuulla, KIITOS <3 oii ihanaa siellä on ihan samanikäinen pikkunen <3 ihania nuo prinsessat!
   Hei mukavaa&aurinkoista viikonloppua koko teidän perheelle :)<3

   Vastaa
 7. Aino 09.03.2017

  Hei sara! Minä myös katson sun instastoryt ja ne on kyllä mitä parhaimpia koskaan katsottuja koska sulla on mukava ja positiivinen asenne. ? Itselläni ei ole lapsia mutta hoidan lapsia (2v 3v 5v) päivät ja siksi se onkin niin mukava seurata muita jotka kotona touhuaa päiviä! Tämä postaus oli mielenkiintoinen nimittäin joskus käy mielessä samoja mietteitä! ?? hei ihanaa viikonloppua teille ja sara sä olet mahtava ja lempeä lapsillesi??

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   Vitsit miten kiva kuulla 🙂 Kyllä lasten vanhemmat on onnekkaita kun oot hoitajana 🙂 <3
   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! <3

   Vastaa
 8. Tiina 10.03.2017

  Heippa! Pakko myöntää, mä oon vähän mustasukkainen mutta ”hyvällä” tavalla! Mies asuu Turkissa niin luonnollisesti jännään että mitäköhän siellä tapahtuu. 😀 kihloissa ollaan ja yhteyttä pidetään päivän aikana monta kertaa, aina kauhea ikävä! :/ Nyt odotellaan seuraavaa reissua joka toki vasta kesäkuussa 🙁

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   No hei ymmärrän kyllä hyvin 😀 Mutta kyllä kaikki menee hyvin <3 Ihanaa viikonloppua!!!

   Vastaa
 9. Emmi 10.03.2017

  Heippa! sulla on aivan ihana blogi ja instaasi tulee seurattua päivittäin! niin sympaattinen ja ihanan luonnollinen ❤
  Aiheetkin ovat kivan arkisia, mutta silti kivaa luettavaa ja kuunneltavaa 🙂
  Tämä aihe ollut itselläkin usein mielessä näyrtelijän työhön liittyen…

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   Vitsit miten kiva kuulla 🙂 KIITOS <3 IHanaa ja aurinkoista viikonloppua!

   Vastaa
 10. Laura 10.03.2017

  Olipa kiva postaus.. Varmasti helpompaa ku molemmat näyttelijöitä niin tietää mitä se työ oikeasti on.. Mut varmasti jokainen älyää et jos toinen on näyttelijä nii siitä on tunteet kaukana ja siinä vaan keskitytään hoitaan työt pois alta.. Olis hauska kuulla mitä sä yleensä tarjoat teidän vieraille jotka tulee ruokailemaan teille? :). Jos sais uutta ideaa.. Syöttekö perus keittoja, laatikoita,perunoita ja kastiketta vai mikä teidän arki ruoka tyyli on? Suosistko kierrättämistä?–> eli osaatko vaatteita kirpparilta lapsille, myytkö niitä siellä tai kierrätätkö tutuille?.. Tulipas paljon kysymyksiä ?.. Kiitos että postailet meille lukijoille usein,tää kotiäiti arvostaa et on kiva blogi mitä lukea kun lapsi päikyillä tai on vapaa hetki?.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   Hei kiitos vinkeistä, todella hyviä 🙂 Laitan heti ylös!! 🙂
   Kiva kuulla että arvostat postaustahtia <3<3
   Kaikkea hyvää ja aurinkoa teidän perheen viikonloppuun!

   Vastaa
 11. 2x 10.03.2017

  Mun mies on naisvaltasella alalla (lue: kaikki työkaverit naisia) ja hulluks tulisin jos miettisin, että mitä työpäivien aikana tapahtuu 😀 Tällein vanhemmiten 28v on älynny, että jokainen on kuitenkin vastuussa omista valinnoista ja vielä ei taida kukaan olla keksiny pomminvarmaa keinoa estää toisen pettäminen.. Mun mies on vielä sellanen puhelias ja tuttavallinen, että ehkä pitäis rueta epäilemään kaikkia siinä tapauksessa!! 😀 Hän taitaa olla enempi mustasukkanen, tenttaa aina mun uudet työkaverit läpi hahah! Enää harvemmin tulee käytyä missään ulkoilemassa niin ei tarvii päätä vaivata niistäkään reissuista 🙂 Kuulostaapa tylsälle!
  Lopuks vielä pääsiäispostaustoive! Vietättekö pääsiäistä, koristeletko, käyttekö virpomassa jne.. 🙂 Mä oon aina viritelly ruohot ja nyt meillä jo on lapsilla pupukoristeita.. harkitsin jopa ostavani ääntelevät tiput niille! Siitä tulikin mieleen, että voishan sitä asiaa laajemminkin ajatella onko nää naistenpäivät, pääsiäiset, vaput ja halloweenit juhlittavia päiviä vai ihan turhaa kauppojen kulutusjuhlaa! Mulla on lasten myötä menny vähän överiks et halloweeninakin laitoin hämähäkinseittiä lamppuun ja sinne hämiksiä..

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2017

   Joo tuo on niin totta! 🙂 Eihän sitä voi mitenkään toisen jutuista tietää, pakko luottaa <3
   ihanalta kuulostaa noi sun koristelut, lapsista varmasti kivaa 🙂
   Hei varmasti tulen postailemaan pääsiäisestä! Ja tänä vuonna täytyy kyllä ehdottomasti laittaa ruohot jne kasvamaan! 🙂
   Aurinkoa ja ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 12. taskuapinat 10.03.2017

  Hei tuli vielä mieleen et miten Matilda reagoi jos kadulla tuntemattomat tulee moikkailemaan sua ja Mikkoa?
  Vai onko tottunut siihen pienestä asti?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.03.2017

   No se saattaa välillä hämmentyä ja välillä se alkaa pälättämään ja haluaa jutella 🙂 Kai se on jo aika tottunut 🙂

   Vastaa
 13. Vilma 11.03.2017

  Olen enemmän mustasukkainen ystävistäni kuin miehestäni… :’D Heitä näkee liian harvoin!
  Suhteemme mieheni kanssa on alusta asti ollut vakaa ja varma, vaikka alkoikin kaukosuhteena. Ehkä siksi se onkin sitä, koska kaukosuhde ei toimi jos ei luota. Ikinä ei ole ollut aihetta mustasukkaisuuteen kummankaan puolelta, koska suhteessamme luottamus on vahva. Ikinä ei voi sanoa ”ei koskaan”, mutta se pelko ja epävarmuus ainakin lopulta sen suhteen varmaan pilaisi. Luottamus on ykkösjuttu parisuhteessa <3
  Toivon kovasti että meilläkin on joku päivä noin ihania lapsia kuin teillä! Odotan äitiyttä niin paljon! Joku päivä<3
  Kiitos Sara kun olet noin mahtava bloggaaja! Toivon kaikkea onnea ja iloa perheellenne 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.03.2017

   Hehe ymmärrän 🙂 Joo oon kyllä niin samaa mieltä <3
   Oii kyllä se päivä koittaa 😉 Äitiys on kyllä ihanaa! Mutta nauti nyt vielä tuosta ajasta mikä on käsillä, sekin on ihan parasta! 🙂
   KIITOS <3
   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 14. Mimmi 17.03.2017

  Mä oon ollut aiemmin t o d e l l a mustasukkaista sorttia. Nykyään kyllä ehkä pieni mustasukkasuus saattaa joskus iskeä, mutta todella harvoin. Nykyään erittäin hyvä itsetunto on vaikuttanut hyvin paljon luottamukseen. Vaikka ikinä ei ole luottamuspulaa ollut sen vuoksi että puolisoon en olisi luottanut vaan sen takia että huono itsetunto sai ajattelemaan jatkuvasti etten riitä tai ole tarpeeksi hyvä, jonka takia kuvittelin että mies voiskin lähteä ensimmäisen houkutuksen matkaan ? nyt kun yhteisiä vuosia tulee tänä vuonna sen kymmenen, aviolitto häämöttää, lapsia kaksi, yhteiset lainat, asunnot jne, todellakin uskoo että se toinen aikoo olla siinä myös pysyvästi. Joten tänä päivänä olen melko vähän mustasukkainen ja todella paljon varmempi itsestäni, kehostani, ulkonäöstäni ja ylipäätään kaikesta. Liekö sitten iän tuomaa viisautta 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.03.2017

   I feel you.. 😀 Ihana kuulla että aattelet itsestäs noin, se on niin totta!! Oot kultanen Mimmi <3

   Vastaa