s u n n u n t a i

koti & sisustus, me, muoti, ootd, pohdintaa

S auna Oon nauttinut erityisen paljon saunasta viime aikoina. Tuntuu, että siellä stressi lievittyy, kroppa rentoutuu ja mieli lepää. Tykkään saunoa voimakkaissa löylyissä ja en viihdy lempeässä saunassa pitkään. Parasta on tehdä joku hoito hiuksiin/vartaloon ja hemmotella itseään arjen keskellä.. Jos on saanut päivän aikana kylmää, on ihan parasta lämmittää illalla sauna.
U inti Toivon, että saan uintiharrastukseni takaisin. Sitä on ollut ikävä! Käytiin ystäväni kanssa monta vuotta kerran viikossa uimassa ja sitä rytmiä on ikävä. Vaikka ei loppupeleissä uitu älyttömiä matkoja, niin parannettiin sitäkin enemmän maailmaa. 😀 Uinti on lempeä ja ihana harrastus kropalle. Sitä lisää!
N ukkuminen Ollaan nukuttu täysiä öitä nyt nelisen kuukautta ja olo on sen mukainen. Raskaus sekä vauvavuoden univajeet on kuitattu ja tuntuu että pakka ei sekoa huonosti nukutun yön jälkeen. On se vain niin tärkeää, että koko perhe nukkuu ja pystyy lepäämään yöt putkeen. Tätä mulla oli kova ikävä ja olen kiitollinen, että saatiin kaikkien unet toimimaan suht nopeasti.
N aimisiin meno Oon miettinyt/etsinyt meille kevääksi parin päivää reissua joka asettuu sattumalta hääpäivämme ympärille. Samalla on tullut muisteltua naimisiin menoa ja sitä miten se meillä tapahtui. Oon jälkeenpäin todella iloinen, että uskallettiin mennä naimisiin meille sopivalla ja luonnollisella tavalla, niin ettei liikaa ajateltu mitä kuuluisi tehdä. Naimisiinmenomme tapahtui pienessä piirissä vain muutamien läheisten läsnäollessa. Matilda kastettiin samalla <3 Hääjuhlia juhlimme luultavasti muutaman vuoden kuluttua.
U nelmointi Oon pienestä asti ollut kova unelmoimaan. Se on mulle omaa aikaa, rentoutumisen hetki ja sellainen tilanne missä pääsen kiinni hyviin ajatuksiin. Unelmointi ja haaveilu tekee niin hyvää! Tällä hetkellä mielessä on kesä, jäätelöt, lämpö ja lasten riemu. Olen onnellinen siitä kuinka pienistä asioista voin rakentaa unelmia ja kuinka hyvän mielen niistä saa.
N etflix En ole osannut hyödyntää netflixiä yhtään niin paljoa kuin olisin voinut. Pitkään aikaan sieltä ei ole löytynyt katsottavaa.. Tai no enpä ole etsinytkään. 😀 Joskus haaveilen päivästä peiton alla, netflixin äärellä. Ennen lapsia oli aikaa jumittaa vaikka mitä ohjelmia ja nykyään katson vain ne suosikit ja nekin rajatun ajan sisällä.
T yöt Oon tehnyt kotiäippänä ollessa bloggaamisesta pikkuhiljaa työn itselleni ja olen siitä todella iloinen, kiitollinen ja ylpeä. Tämä luonnollinen jakaminen ja omana itsenä kirjoittaminen on johtanut johonkin ja saan tehdä jatkuvasti töitä blogin+somen parissa. Kuitenkin paluu kotoa työelämään tapahtuu ennemmin ja myöhemmin, eikä tarkoituksena ole jäädä kotiin bloggaajaaksi.. Samalla toivon, että tämä blogi kulkee mukanani vielä pitkälle!
A amut Edelleen lemppari osa kotiäitiyttä. Ne aamut kun Mikko lähtee töihin ja mä saan jäädä lasten kanssa tekemään aamupalaa, katsomaan telkkaria, leikkimään ja viettämään kiireetöntä päivää. Ihan parasta!
I loisuus Mä oon aina ollut iloinen ihminen ja toivon että olen sitä aina. En halua koskaan luopua ilosta, positiivisuudesta ja siitä ajatuksesta että kaikki kääntyy aina parhain päin. Oon monta kertaa kirjoittanut teille siitä, että täällä blogissa näkyy vain tietty puoli elämästäni ja kertonut että se ei ole aina koko totuus. Elämä ei ole aina kivaa, reilua tai mitenkään ymmärrettävää. Kuitenkin haluan pitää blogini hyvän mielen paikkana ja sellaisena iloisena puolena itsestäni joka on todella iso osa mua. En kuitenkaan halua että te lukijat luulette mun elämän menneen aina mutkattomasti, mutta tuskin kukaan niin ajatteleekaan. 😀Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Sanja 12.03.2017

  Olis kyllä tosi outoa, jos yhtäkkiä lopettaisit bloggaamisen ? Jotenkin niin tottunut lukemaan itä sun kirjoitteluja, se on mulle sitä omaa aikaa – keitän kahvia/teetä ja seuraan aktiivisesti sun blogin lisäksi kahta muuta.
  Susta välittyy semmonen hyvä, iloinen fiilis. Sun blogi ja instastoorit on jotenkin piristäviä. ?
  Leppoisaa sunnuntaita! ? Ja mikä keli!?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.03.2017

   IHana kuulla :)<3
   Voi tulipas hyvä mieli <3
   Ihanaa viikkoa sinne ja paljon aurinkoa! 🙂

   Vastaa
 2. Merita Suominen 12.03.2017

  Moi! Kun mainitsit teidän häät, niin olisi mukava nähdä ja kuulla niistä lisää? Millaiset kukat ja mekko sinulla oli ja muutenkin ajatuksia teidän näköisistä häistä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.03.2017

   hmm hei joo voisin kirjoitella niistä lisää tuossa huhtikuussa kun hääpäivä on käsillä 🙂 <3

   Vastaa
 3. Kro 12.03.2017

  Tuo matto on kyllä kuin tehty tuohon seinälle! Aivan ihanan näkönen.

  Vastaa
 4. Minna 12.03.2017

  Me mentiin viime kesänä, mun raskausaikana, naimisiin myöskin ihan pienessä piirissä ja hääjuhlat on tarkoitus pitää muutaman vuoden päästä ?
  Iloisuus ja positiivisuus on sun blogissa ihan parasta. Tätä on niin kiva lukea kun tulee aina niin hyvä mieli itsellekin! ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.03.2017

   Oi ihanaa, kuulostaa todella romanttiselle ja kauniille <3
   Kiitos, aivan mahtavaa kuulla 🙂 Kaikkea hyvää sinne ja aurinkoista uutta viikkoa!

   Vastaa
 5. Laura 12.03.2017

  Kiva kun pidät blogin hyvän mielen blogina, en ainakaan itse ajattele et teidän elämä olis yhtä kiiltokuvaa ja pelkkää iloa kokoajan . Kaikilla on ne arjen haasteet ja murheet.. Uinti on kyllä ihanaa, en tiiä ootko kokeillu vesijumppaa,mut suosittelen super ihanaa ja kivaa.Paljon nuoria käy vaikka mielletty et se on mummojen juttu. Suosittelen kokeileen ??.
  Super ihanaa kevättä teille ??☀..

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.03.2017

   Kiva kuulla :))
   Hei jooo ihan superhyvä muistutus! Oon kyllä vesijuossut, mutta en muistanu koko juttua, kiitos <33
   Ihanaa uutta viikkoa ja paljon aurinkoa!

   Vastaa
   • Laura 22.03.2017

    Nii ja vielä lisäyksenä kannattaa kokeilla syvänveden vesijumppaa ? ??..

    Vastaa
 6. Lilli 12.03.2017

  Jess, ihanaa kuulla, ettei me olla ainoita jotka ol viettänyt häät+esikoisen ristiäiset samaan aikaan ja juhlinut(/juhlimassa) häitä myöhemmin!? Musta/meistä oli ihan parasta juhlia pienessä porukassa häitä/ristiäisiä (v.2015 keväällä), koska jotenki vaan tuntuu että siinä porukassa vaan ilo ja onnellisuus tiivistyi just siinä hetkessä ja ettei tarvinnut yhtään enempään ihmisiä kutsua juhliin.. Meitä siis oli yhteensä 25,lapset mukaan lukien:) Nykypäivänä kun lukee ja kuulee vähän joka paikasta, että kuinka on ihanaa järjestää suuret häät/ristiäiset/ym juhlat joihin tulee paljon ihmisiä, no tapansa kullakin 🙂 Oikeita hääjuhlia me vietettiin viime kesänä muutamien frendien kanssa Tukholmassa/laivalla ilman lapsia..
  Ihanaa viikon alkua teille sinne!! <33

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.03.2017

   Oi miten ihanaa, kuulostaa todella samanlaiselta kuin meillä! Meitä oli noin 30henkeä ja siinä myös lapset mukaan laskettuna <3 Kiva tuo että vietitte hääjuhlat, oli varmasti mukavaa! Mutta joo niinhän se on että kukin tavallaan <3
   Aurinkoa ja mukavaa viikkoa teidän perheelle 🙂

   Vastaa
 7. NNiina 13.03.2017

  ihana blogi taas kerran! ? Olisi outoa, jos lopettaisit bloggaamisen ? Kun Olen tottunut lukemaan sun blogia, tykkään lukea sitä ja seuraan aktiivisesti sun blogi. Toi sohva on niin nätti näköinen! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.03.2017

   Kiitos <3 Ihana kuulla!!
   Paljon aurinkoa ja ihanaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa
 8. Jenna 13.03.2017

  Voi miten kiva postaus! Mä oon niin onnellinen kun oot jaksanut päivittää blogia niin usein ja jokainen kerta tänne tullessani tulee jo valmiiksi hyvä fiilis koska tietää jo aika paljon teidän arjesta ja on ihana lukea kuulumiset niin usein… ❤ aina kaikilla on se toinen puoli arjessa kun aina ei kaikki hymyilytä mutta silti pystyt jakamaan positiivisia puolia tänne ihan perus arjestakin ja se on ihailtavaa ???

  Vastaa