päivän kuulumiset

kauneus, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Meidän tiistaiaamu meni 3v neuvolassa ja aamupäivä kotona valmistellessa pikkuvessan remppaa. Löysin eilen siihen juuri sopivan laasti/maalin Decosista ja kirjoittelen siitä heti kun projekti valmistuu. Viikon to do lista pursuaa, vaikka suurin osa hommista on pienien yksityiskohtien hankintaa tai tekoa. Saatiin nimittäin Matildan juhliin tukijoukkoja ja en malta odottaa miltä juhlat tulevat näyttämään.
Oon vetäissyt bomberin yhä usemammin päälle, varsinkin jos oon käynyt autolla asioilla. Kevät saapuu pikkuhiljaa ja sitä kyllä on odotettu. Oltiin eilen tyttöjen kanssa iltapäivällä puistossa ja tuntui, että nekin nautti kun pääsi liikkumaan kevyissä haalareissa. Huomasin myös näitä kuvia katsellessa, että mun hiuksethan on kohta siinä unelma mitassa mitä oon tavoitellut! Oon aina toivonut, että hiukset yltäisivät rinnoille tai vielä parempi että yli, joten ehkä jonain päivänä ollaan tuossa mitassa. 🙂 Hassua miten omassa identiteetissä oon vielä vaaleatukkainen/blondi & puolipitkä/lyhyt hiuksinen. Onneksi tykkään kovasti tästä omasta sävystä ja etenkin nyt kun lopetin kylmällä ”hoitamisen”. Kengät sen sijaan ovat uudet tennarit, jotka nappasin mukaan topsportin lastenosastolta. Ne maksoi vaan muutaman kympin ja istui jalkaan täydellisesti. Naureskelin myyjille, että olin kyllä hankkimassa alunperin omille tytöille kevät kenkiä, mutta itselle löytyikin helpommin. Niinhän se taitaa useimmiten mennä.
Meille tulee muutama kaveri tänään iltapalalle ja muuten ollaan kotosalla, ettei tyttöjen räkätauti pahene ennen synttärihumua. Meillä siis juhlitaan äitini synttäreitä perjantaina ja vkl Matildaa, joten kiva putki tulossa. 😀 Hei ihanaa tiistaita! <3Sara
(kengät/nike, housut/zara, paita/forever21, bomber/zara, laukku/na-kd/saatu, lasit/rayban, koru/ginatricot)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Faijahommia 21.03.2017

  Onko kovat bileet tiedossa? 😀
  https://faijahommia.fi/

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2017

   haha, itseasiassa yllättävän kovat kyllä 🙂 sun blogi on hyvä!! 🙂

   Vastaa
 2. Jade 21.03.2017

  Tulee varmasti ihanat juhlat! <3
  Ostin pari-kolme viikkoa sitten H&M:stä bomberin. Nnyt pitää vaan oottaa, että tulee lämpimämmät säät, niin pääsen käyttämään sitä, koska äitin mukaan vielä liian kylmää. Tottahan se on, kaupunkireussuille tosin voi pukea<3 Aina, kun ostaa vaatteita, joita ei heti pääse käyttämään, ei millään jaksaisi oottaa sopivia kelejä 😀 toivotaan, että kevät tulee nopeesti <3
  Ihanaa tiistaita! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2017

   Bomberit on parhautta <3 toi on niin totta että millään ei jaksaisi odottaa sitä että saa taas kevätvaatteet päälle 😉
   Ihanaa keskiviikkoa sinne!! <3

   Vastaa
 3. Hiuspeikko 21.03.2017

  Mitä tarkoitat tuolla että lopetit hiuksesi kylmällä ”hoitamisen”?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2017

   Kirjoitimpas sekavasti, pahoittelut! Oon käyttänyt aikasemmin hopea shampoota + kaikkia hopea hoitoja jotta punainen pysyisi pois.. Oon hetki sitten lopettanut ne ja antanut lämmön tulla hiuksiini, kun se sieltä luonnollisesti niin vahvasti puskee! 🙂

   Vastaa
 4. kaisu 21.03.2017

  Toivottavasti minit pysyy terveenä ja teillä olis kivat juhlat viikonloppuna 🙂 Itekkin oon löytäny joskus kenkiä lastenosastolta, kun on pieni jalka.. Kovasti oottelen että lumet sulaa ja saa kevyempiä kenkiä jalkaan. Hyvää viikkoa sinne <3

  Vastaa
 5. Westend Mum 22.03.2017

  Ihana kun tulee kevät ja saa heittää toppikset kaapinperälle 😉
  http://westendmum.fi

  Vastaa
 6. Kiti 22.03.2017

  Ihana luonnollinen hiussävy. 🙂 Mäkin oon kasvattanut omaa väriä, rasittavaa hommaa. 😀 Mut hiukset on paljon paremmassa kunnossa nyt kuin jatkuvan blondauksen jäljiltä.
  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/miksi-hapeamme-itkemista

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.03.2017

   Kiva kuulla 🙂
   Hei pitääpä mennä kurkkii sun blogia 🙂

   Vastaa
 7. heidisusanna 25.03.2017

  Ah, ihanan keväistä! Tukka näyttää tosi kivalta nyt. Kesä vielä tekee sitten oman sävytyksensä, sitä ainakin itse odotan nyt kun kasvatin oman värin takaisin.:)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.03.2017

   Kiitos 🙂 Mäkin odotan jo että kesä tekee oman vaalean sävyn 🙂 Ihanaa uutta viikkoa!

   Vastaa