lämppärit

koti & sisustus, me, resepti

Huomenta! Luin eilen pitkin päivää kommentteja mitä jätettiin edelliseen postaukseen. Saan aina s-postiin viestiin, kun blogin kommentteihin tulee lisäystä ja sitä kautta niitä seurailen. Mulla ei ole kännykässä blogialusta avoinna, joten varaan vastaamiselle aina oman ajan. Siinä vaiheessa, kun vastaan olen lukenut kommentin toistamiseen. 🙂 Luen välillä ääneen Mikolle, äitille tai sille kenen kanssa satun olemaan kommentteja.. Ne ovat kyllä tämän homman suola! Kiitos <3
Tein toissapäivänä lounaaksi herkullisia, mutta ei niin visuaalisia lämpimiä leipiä. Täytteenä toimi se mitä kaapista sattui löytymään. Ruisleipä, tomaattipyre, tonnikala, aurajuusto, juusto, valkosipulijauhe ja tomaatti kylmänä päälle. Tomaatti kuumenee uunissa niin paljon, että tykkään lisätä sen vasta lopussa. Lämppäreitä syödään itseasiassa aika usein iltapalalla, jos halutaan tehdä jotain erityistä.. mutta nyt ne päätyi lounaslautaselle! Välillä tykkään syödä lounaan niin, että tytöt nukkuu jo päikkäreillä.. Varsinkin jos oma aamupala on venähtänyt ja tyttöjen ruoka-aikaan ei ole vielä nälkä. Kahvihetki yksin, lounaan ja jonkun telkkuohjelman äärellä on t ä y d e l l i s t ä vaihtelua. Ihanaa torstaita! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *