Parsarisotto

koti & sisustus, resepti

Heippa! Rakastan parsaa ja nythän parsakausi on kuumimmillaan. Kaupasta saa tällä hetkellä tuoreita parsanippuja suht edulliseen hintaan ja tätä etua käytän itse ahkerasti. Tytöt suhtautui aluksi epäilevästi ja ensimmäisen kerralla tarjoilin niitä voilla voideltuna. 🙂 Maistui!
Tein kuvissa näkyvän parsarisoton tällä reseptillä (korvasin valkkarin vedellä & vaihdoin rosepippurin mustapippuriin) ja koko perheelle maistui ruoka hyvin. Tulen tekemään varmasti uudestaan! Kannattaa kokeilla 🙂 nami nam!
Sain teiltä ihan älyttömän paljon vinkkejä arkiruokiin ja oon muutamia jo kokeillut. Ne ovat toimineet todella hyvin ja jaan niitä pian teille, kunhan saan koklattua muutaman vielä lisää. Tämän postauksen kommenteista löydätte toistenne reseptejä. Ihania simppeleitä arkiruokia ja erityisesti lasten suosikki pasta-/spagettiruokia. Katsottiin muuten Matildan kanssa Heinähattu & Vilttitossu elokuva.. Voi miten hän rakasti sitä! <3 Meillä ei muusta puhutakaan, kun näistä hellyyttävistä siskoksista. Leffa on myös tärkeä itselleni, joten oli ihana jakaa se Matildan kanssa. Tämä leffa tuli siis mieleen siitä kun Vilttitossu inhoaa perunaa ja haluaisi syödä mielummin spagettia. 😀
Leppoisaa sunnuntaipäivää! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Pia päivi 23.04.2017

  Moi.täytyis kyl koklata parsaruokaa. Oon syönyt kauan sit viimeks sitä. Mut hyvää on parsa. Nam. Hyvää kevättä teille. ? ??.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   on tosi hyvää 🙂 koklaa ihmeessä 🙂
   Sitä samaa sinulle ja perheellesi <3

   Vastaa
 2. NNiina 23.04.2017

  Minäkin rakastan parsa todella paljon.?? Mutta ei oo vielä kerinyt tehdä Parsarisottoa ja pakko koittaa tehdä sitä joku kerta ?Heinähattu & Vilttitossu elokuva oli minunkin lempi elokuva kun olin pieni ja edelleenkin se on! Ja muumit menee myös ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   kantsii 🙂
   Sama juttu, se on niin ihana leffa <3 ja muumit <3 aah!

   Vastaa
 3. Sofia 24.04.2017

  Täällä kaivataan just uutta tuulahdusta ruokapyötään. Kiitos reseptistä 🙂 3.5v sisko katsoi vähän aikaa sitten heinähattu ja vilttitossu elokuvan. Hänelle tarttui siitä ’tyhmä’ sana ja nyt kaikki on tyhmää 😀 muuten kyllä ihana leffa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   Joo hei mä mietin että tarttuuko M juuri tuo ”tyhmä” sana kun kiinnitin itse siihen huomiota, onneksi ei 😀 mutta noi nyt on lapsilla aina hetken kielen päällä 😀

   Vastaa
 4. Laura 24.04.2017

  Oi näyttää hyvältä, täytyykin laittaa tää resepti kokeiluun. 🙂

  Vastaa