reissussa

me, muoti, ootd

Moikka! En tiedä onko teistä joku huomannut instasta, että oon Kreikassa? 😀 Lähdin su aamuna tooosi aikasin kohti Kreetan saarta ja huomenna oon jo tulossa takasin päin. Oon täällä Nivean kanssa ja monen muun vaikuttajan ympäri maailmaa. Tämä on ensimmäinen matka mille oon lähtenyt yksin ja oon myös porukan ainoa suomenkielinen joten sekin on ollut jännä faktroina. Muutama vuosi sitten tämä matka olisi ollut vielä ihan liian jännittävä, mutta nyt on ollut hyvällä tavalla perhosia vatsassa.
Huomenna matkustan kotiin ja loppu viikko on täynnä vaikka mitä.. Sitten onkin jo v a p p u. Mitä ihmettä? Ehkä tää sää hämää (tai no täällä kyllä +20, keplaa) koska ei tunnu yhtään toukokuulta. Nooh, säästä viis, ihanaa että kevät ja kesä tulee.. Sitä myöten myös tahti hiljenee ja jään tyttöjen kanssa kesäloman viettoon!
Olin äsken aamujoogassa ja nyt suuntaan aamupalalle. Instasta voi seurailla lisää reissua reaaliajassa. Mukavaa ja energistä uutta viikkoa! <3Sara
..kuvat viime viikolta kun oltiin kävelyllä merenrannalla (huivi-LouisVuitton, kengät-Timberland/saatu/polhem, housut-nike, neule-GinaTricot/saatu/Polhem, takki-Umbro/saatu/Polhem, aurinkolasit-Rayban)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Sofia 24.04.2017

  Juuri katoin instaa. Vau mitkä maisemat! Ja oot kyl rohkee 🙂 ite en varmasti lähtis mihinkää yksin 😀 mukavaa reissua, nauti omasta ajasta ja AURINGOSTA! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   🙂 KIITOS!! on tää jännää! palaan huomenna aiheeseen kun postailen <3

   Vastaa
 2. Ano 24.04.2017

  ”housut-adidas/saatu” eikös nuo oo niken housut? Mut kivoja kuvia taas!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   hahaha, hyvä huomio, noihan on ihan eri housut! Kiitos 🙂

   Vastaa
  • H 24.04.2017

   Samaa kattelin kans, että Niken housut on kyseessä! 😀

   Vastaa
   • Sara Parikka 24.04.2017

    haha, vitsit mä oon urpo! Onneks te korjaatte 🙂 kiitos <3

    Vastaa
 3. Johanna 24.04.2017

  Instasta huomasin ja olin ihan että mitäää lähit reissuun etkä kertonu meille mitään ?? No ei ?
  Ihana varaslähtö kesään ja voin vaan kuvitella miten jännää olla siellä yksin ?

  Vastaa
 4. Urbaani Isä 24.04.2017

  Matkakuume vaan pahenee! Oltiin Kreikassa viime kesänä ja juuri palasin blogissani näihin tunnelmiin, kun pohdin vauvan kanssa reissaamista. Kreikkaan täytyy päästä pian uudestaan, toivottavasti teillä oli reissussa aikaa nauttia maisemista ja herkutella paikallisella ruoalla.
  http://urbaaniisa.blogspot.fi/

  Vastaa
 5. Jessica 24.04.2017

  Moikka sulla on aivan ihania vaatteita ootko ikinä miettinyt että tekisit instagramiin kirppiksen ja myisit siellä niitä tai facebookissa ? 🙂

  Vastaa
 6. NNiina 24.04.2017

  Juuri katoin instaa. ? Vau mitkä maisemat ja super ihanat! ??Ja oot kyl rohkee ja varmasti nautit lomasta ja toivoottavasti on hyvät säät. Mukavaa reissua sinulle Sara! ? nauti omasta ajasta ja AURINGOSTA

  Vastaa
 7. Jade 24.04.2017

  Juu, huomasin <3 voi kun ois mukavaa päästä jonnekkin lämpimään reissuun, tänäänkin kaverin kanssa hytistiin välitunnilla, kun satoi rakeita ja myöhemmin tänään vielä lunta… Kunpa se kesä saapuis kohta.
  Ja hei, mukavaa loppureissua sulle! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   haha, mitä ihmettä siellä suomessa rakeita!!!! en kestä 😀 sais jo kevät tulla <3 kiitos ja ihanaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa
 8. kaisu 24.04.2017

  Tommonen parin päivänkin reissu tekee aina hyvää kun saa hetkeksi irrottauduttua arjesta 🙂 Yksin matkustamisessa on paljon hyviä puolia ja itekkin voin suositella sitä kaikille, ja se hetkellinen vapauden tunne on ihan mahtavaa. Tosi ihanaa reissua ja nauti auringosta <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   Kiitos <3 toi on niin totta, vaikka jännittää niin tekee kyllä hyvää 🙂
   Ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa