..paluu & kuvia

loma, me

Huomenta! Tänään matkustan Kreetalta takaisin kotiin ja voitte kuvitella miten odotan jo pikkuisten näkemistä. Muutaman yön ero saa ikävä anturit maksimiin, vaikka pystyin kyllä hyvin nauttimaan reissun päällä. Ehkä eniten oon ylpeä siitä että lähdin, koska yksin matkustaminen, uudet työkuviot ja täysin uudet tuttavuudet ovat ajatuksena aika jännittävät. Oon loppupeleissä kotihiiri, vaikkakin sosiaalinen sellainen. 😀 Haha, kauhee analyysi tuli tähän väliin. Vaikka unta on tällä reissulla ollut vähän (johtuen pitkistä lentopäivistä) niin mieli on levännyt ja oon saanut niin paljon uusia ideoita, hyvää mieltä ja järjestystä päähän. Oli ihana tutustua pohjoismaiden kollegoihin ja puhua maiden eroista suhteessa bloggaamiseen/someen. Meiltä löytyi todella paljon samoja ajatuksia ja kokemuksia. Voisin kirjoittaa tästä tarkemmin joku päivä.. 🙂
Täytyy muuten myöntää, että lentäminen ei oo kyllä mua varten. En kärsi lentopelosta, mutta iho kuivuu tosi paljon, kroppa menee jäykäksi ja jotenkin lentäminen vie voimia. Onkohan lentoemännillä/stuerteilla sama, vai pysyykö ne vetreänä kun ovat lähes koko ajan liikkeessä? Miten teillä sujuu lentäminen? Mulla on tänään kolme lentoa, joten paljon istumista ja odottelua.. mutta just nauroin Mikolle, että yksin tämä sujuu hyvin.. Lasten kanssa voisi olla toinen juttu. 😀 Tämä päivä menee siis matkustaessa ja ilta halaillessa minejä.<3  Alla hieman kuvasaldoa Kreetalta! 🙂 Aloin jo haaveilemaan josko me lähdettäisi vielä tämän vuoden puolella perheen kanssa jonnekin reissuun. <3Sara
(..ja vielä tarkennuksena, että olin NIVEA:n kanssa Kreetalla tutustumassa heidän uusiin aurinkorasvoihin, jotka ei tahraa vaatteita.. matka ei suoranaisesti liity blogiin <3)

 
 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

24 kommenttia

 1. NNiina 25.04.2017

  Vau mitkä maisemat! ??

  Vastaa
 2. Sanja 25.04.2017

  No mä en ole ikinä ollut lentokoneessa! ?✌? Ja oon myös jotenkin arkajalka siinä suhteessa, kun oon miettinyt, mihin uskaltaa edes matkustaa… Missä kaikkialla sä oot käyny matkaamassa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   onhan se jännittävää!! 🙂 mä voisin koota postauksen aiheesta, tai oon niin lupaillutkin, niin voisin vähän enemmän kertoa missä olen käynyt 🙂

   Vastaa
 3. Vilma 25.04.2017

  Ite tuun helposto merisairaaks ja musta tuntuu et lentokoneessa tulee välillä sama olo. Oisko se sitten… Ilmasairautta? :’D En kyllä pelkää yhtään, mutta en tykkää siinä mielessä että olo on lähes poikkeuksetta huono ja väsynyt…
  Ihania kuvia! Voikun oma rahatilanne kohenis ja pääsis itsekin reissuun <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   hehe, niin varmaan on 😀 Joo just sama olo mulla tulee 🙂

   Vastaa
 4. Laura 25.04.2017

  Ihanaa kun uskalsit lähteä! Reissu oli mun mielestä just ok mittainen lapsille, mut yleensä varmaan on niin et sitä itse ikävöi enemmän lapsia.. Itse olen ollut kerran kun lapsi täytti kaksi niin kaksi päivää ja yhden yön pois.Soittelin kyllä illalla hyvät yöt yms..Tais mulla olla isompi ikävä, ja kaks vuotias nautti tuliaisista..Meillä kuukauden päästä koko perheen reissu Kreetalle.Odotan kyllä innolla sitä et pääsee irti arjesta ja valmiiseen pöytään..Uimaan ja kylpemään aurinkoon.Reissu on mulle palkinto säästämisestä,tosi tiukilla menty muuten,mut nautittaan koko perhe matkustelusta,joten on syy säästää :)..Onneks satuin löytämään tosi halvat lähdöt.. Ja yleensä ihanat muistot syntyy reissuista ja se on jotenkin laatu aikaa eri tavalla lapsen kanssa. Oli se sit ulkomaan matkailua tai kotimaan matkailua ?..

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   Joo niinhän se on että kovempi paikka aikuiselle 😀 mäkin soittelin ja lapset ei tyylii jaksanu jutella 😀 isin kanssa oli niin kivaa <3
   Ihanaaaaa, teillä tulee varmasti huippu reissu, ja se RUOKA <3 🙂 ihanaa kun teillä on matka edessä!!!

   Vastaa
 5. Iina / MouMou 25.04.2017

  Ihana mekko, en kestä! 🙂

  Vastaa
 6. Pauliina 25.04.2017

  Missä päin kreetaa olit? Ihania kuvia ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   agios nikolaon lähellä 🙂 Aivan ihana ja tunnelmallinen paikka 🙂

   Vastaa
 7. isa-melissa.ruokangas 25.04.2017

  Mä rakastan lentämistä yli kaiken! Tosin oon elämäni aikana lentänyt vaan 4 kertaa, mutta silti.Lentokoneet ovat ilmojen valtiaita ja keräilen lentokoneiden pienoismalleja.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   No totta, ne on kyllä valtiaita 🙂 ehkä mullakin veti veroja vain nuo monet vaihdot.. aina se kuitenkin loppupeleissä menee hyvin! 🙂

   Vastaa
 8. Satu 26.04.2017

  Moi! ?
  Näytti kivalta paikalta. Missä päin Kreetaa olit?
  Hirvee matkakuume koko ajan ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   oltiin agios nikolaon lähellä 🙂 ihana paikka, pieni ja viihtyisä 🙂

   Vastaa
 9. Faijahommia 26.04.2017

  Onpa lämpimän näköistä. Ja kirkas vesi saa aina matkakuumeen nousemaan! 😀
  Itse en nauti yhtään lentämisestä. Iho tosin ei kuivu, eikä tule juurikaan fyysisiä rasitteita, mutta henkisiä sitäkin enemmän. Jotenkin turhauttaa istua peltipurkissa useita tunteja. Varsinkin silloin jos ei saa nukahdettua, niin turhauttaa entistä enemmän 😀
  https://faijahommia.fi/

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   Niinpä, toi vesi :))
   Joo se henkinen on muuten hyvä pointti.. jotenkin menee helposti tunteisiin jos alkaa miettimään 😀 ja tosiaan ilman lapsia meni vielä hyvin kun pystyi lepää jne. 🙂

   Vastaa
 10. Julio Cesar Niemi Hilpi 26.04.2017

  Ihanan näköinen paikka tuo Kreeta, mitä olen katsonut netistä ja nämä sinun kuvat. Itse olen menossa perheeni kanssa 23.5 Kreetaan (Hania) Lentokoneessa matkustaminen on omasta mielestäni rauhoittavaa ja mukavaa joka kuuluu osana lomalle lähtöä 🙂 ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   Oi ihanaaaa! ja ihan parasta jos lentokoneessa matkustaminen ei häiritse! Mullakin ehkä vaivaa vaan silloin kun on monta vaihtoa, niitä oli nimittäin 3 lentoa per suunta 😀
   Ihanaa kun teillä on reissu tiedossa <3

   Vastaa
 11. Niina 26.04.2017

  Olitko agios nikolaoksessa? Näyttää niin tutulta paikalta, missä oltiin viime keväänä miehen kans ekaa kertaa reissussa ilman lapsia. Ihana paikka, hyvää ruokaa ja tooosi lämmin jo toukokuussa. Oltiin minos palace hotellissa, joka on ns omalla kukkulalla ja vain aikuisille, joten luulin että kun ei nää muita lapsia, niin ei tulisi niin ikävä, mutta väärässä olin..En osannut nukkua koko viikon aikana =) Ehkä joskus muutaman vuoden päästä pitää kokeilla uudestaan, mutta tos kiva paikka kyllä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   Joo juuri siellä päin oltiin 🙂 Aivan ihana paikka 🙂 AAh <33
   Pitääpä itsekkin reissata tuonne vielä perheen kera 🙂

   Vastaa
 12. Taskuapinat 26.04.2017

  Oi ku tulee matkaluumetta ?
  Mä tykkään lentää, ainut et turpoo ihan hirveesti. Nestettä kerääntyy ihan kauheesti, kerran Turkissa luultiin että olen raskaana ?
  Muuten kyllä rakastan ulkomaille reissaamista, sitä ihanaa kopinaa mikä kuuluu kengistä kun kävelee ulkona ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2017

   joo hei toi on muuten ihan totta.. nestettä kerääntyy hulluna 😀 Se on kyllä totta, aah tulispa jo kesä!

   Vastaa