H E L S I N K I

design, koti & sisustus, me, pohdintaa

Moikka! Multa on kyselty muutamaan kertaan Helsingin parhaita paikkoja, jos on tulossa pikaviisitille.. Missä kannattaa syödä, käydä, kahvitella jne. En tiedä oonko välttämättä oikea ihminen vastaamaan kun en asu keskustassa ja vierailen siellä noin 0-3 kertaa viikossa. Mutta ainakin voin listata teille mun lempparipaikkoja ja kertoa hieman niistä! 🙂
Bravuria / Kamppi / Pizzat älyttömän hyviä, hyvä hinta-laatu suhde. Ihanan väljä paikka jonne mahtuu myös vaunujen kanssa. Rauhallinen ja jotenkin hyvän fiiliksen mesta. En oo koskaan pettynyt ruokaan kyseisessä paikassa.
Mumin Kaffe / Näitä on jo ympäri stadia ja ollaan muutamassa vierailtu. Hintataso on aikasen kallis, mutta kiva kokemus ja eipähän tarvii yhtään stressailla lasten kanssa kun kaikki on otettu huomioon ja lapsiasiakkaita riittää. 🙂
Eiranranta / Punavuori / Rakastan kävellä Eirassa ja Punavuoressa keväällä – syksyllä. Jotain spesiaalia on tässä kaupunginosassa. Mikko sen sijaan tykkää älyttömästi Töölöstä, joten sinne suunnalle mennessä kannattaa käydä tsekkaamassa Cafe Regatta joka on äärimmäisen sympaattinen.
Löyly / Cafe Carusel / Ursula / En oo koskaan käynyt Löylyssä, mutta Carusellissa ja Ursulassa senkin edestä. Kaikki nämä kahvila/ravintolat löytyy Eiranrannasta ja hyvällä säällä kävely noissa maisemissa toimii todella hyvin.. Rannan tuntumassa on myös monia leikkipuistoja.
Espa / Kauppatori / Suomenlinna / Tämä kolmikko on ihan paras kesällä.. Espan nurtsit on täynnä porukkaa ja kauppatorin tuoksu on aivan ihana.. Lautalla on kiva matkustaa Suomenlinnaan ja viettää vaikka piknik päivä siellä. Joka kesän pakollinen retki ainakin kertaalleen! 🙂
Stockmann / 6.kerrokseen Hamleysin taakse on avattu Stockan avoin leikkipaikka mikä on ihan huippu. Meidän muksut viihtyy siellä hyvin ja saa hyvin purettua energiaa esim jos on menossa syömään.
Forum / Kippo / niin hyviä sandwichejä, suosittelen!!! <3
Lemppari kaupat: Granit/erottaja, Nougat/Bulevardi, Mango/Forum/lastenvaatteita myös, & Other Stories/Galleria Esplanadi (Newbien oma liike avattiin juuri tuonne Galleria Esplanadiin). Käyn todella vähän shoppailemassa, joten lista jää aika lyhyeksi.. Helsingistä löytyy Massimo Dutti, COS, ZARA, Habitat.. Laittakaa ihmeessä alle teidän suosikki paikkoja, niin niistä voi olla hyötyä muille ja itsekin saan uusia ideoita. 🙂
..Nykyään mun tulee enemmän pyörittyä lasten kanssa Tapiolassa, Isossa Omenassa tai Jumbossa. Toisinaan käydään Stadissa, mutta useimmiten sinne suuntaan yksin/kaverin kanssa. Odotan jo sitä, että tulee kunnon puistokelit niin päästään lasten kanssa viettämään kivaa Helsinki päivää. Huonolla säällä jatkuva riisumis/pukemis rumba ei houkuttele, joten on ollut paljon helpompaa mennä ostoskeskukseen. Sovitaan myös usein ystävien kanssa treffejä ostoskeskukseen, niin että käydään ensin leikkimässä, kirjastossa, ehkä vähän kaupoilla ja sitten syömässä. Täältä postauksesta löydät mun edellisiä vinkkejä pk-seudun paikoista. Toivottavasti tästä oli jotakin apua heille ketkä pohtii minne mennä! 🙂 <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Adelaini 27.04.2017

  Tää on varmaankin mielipidekysymys mutta itse taas en tykkää Bravurian pizzoista. Laatuunsa nähden kalliita ja täytteitä aika vähän. Jos haluaa oikeesti hyvää pizzaa suosittelen lämpimästi Pjazza nimistä paikkaa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.05.2017

   Pjazza on myös kyllä super hyvä! Ehkä ei lapsen kanssa niin helppo, mutta superhyvää kyllä 🙂

   Vastaa
 2. Laura 27.04.2017

  Oi kiitos, ihanaa että ehdit postata tästä ennen kesää!Tarkoitus olis kesällä käydä joku pvä hki:ssä ja tuossa on paljon hyviä vaihtoehtoja ??. Vielä kun osaa päättää mitä tekee ??..

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.05.2017

   Kiva kuulla :)) Teette sitten ne jutut mitkä tuntuu silloin hyvältä, tilanteen mukaan 🙂 IHanaa viikkoa <3

   Vastaa
 3. J 27.04.2017

  Sattuipa sopivasti nää vinkit kun tullaan mieheni ja lapseni kanssa huomenna vkolopuks Helsinkiin eikä olla aikoihin siellä käyty.. Joten kiitos 🙂 Ja ihana tämä sinun blogi, tulee luettua päivittäin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.05.2017

   Ihana kuulla 🙂 KIITOS <33 Toivottavasti Helsingissä oli kivaa 🙂

   Vastaa
 4. Emilia S 27.04.2017

  Hyviä vinkkejä kun parin viikon päästä olis tarkoitus tulla Helsingissä käymään! Kiitos, tästä on varmasti apua❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.05.2017

   JEE, ihana kuulla, kysy ihmeessä jos tulee lisäkysymyksiä 🙂 <3

   Vastaa
 5. 2x 02.05.2017

  Mä tykkäsin _aikuisten_ kesken Fazerin brunssista! Emmä sinne lasten kanssa menis, mut meen toistekin kun pääsen matkaan ilman lapsia 😀 Luulen asuvani ihan kunnon kaupungissa mutta täällä taitaa olla tasan yks paikka millä on brunssi ympäri vuoden ja sekin on aika samanlainen aina. Aika kalliskin siihen nähden mitä siellä on tarjolla. Raflat järjestää aina välillä brunsseja ja niissä on joku teema, mut mitään sellasta pomminvarmaa brunssipaikkaa ei oo mihin voisit vaan mennä. Aina pitää varmistaa onko jossain ja mitä.. tylsää!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2017

   Joo vitsit hyvät brunssipaikat on kyllä parhautta! Pitäisi itsekkin käydä enemmän! 🙂 ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 6. Katariina 06.05.2017

  Ah mä rakastan Helsinkiä ❤ Asun Helsingin ulkopuolella ja tulee käytyä ehkä jotain 4-5 kertaa vuodessa. Vitsit ku haluisin viel joku päivä muuttaa sinne opiskelemaan ❤❤ Kiitos näistä vinkeistä ? Punavuori täytyy käydä tsekkaamassa. + Kaikki tollaset kotoisat, symppikset kahvilat on kyllä rakkautta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2017

   Kiva kun pääset kuitenkin noin usein käymään Helsingissä ja kyllä kannatan että sinne muuttaa asumaan, jos yhtään tekee mieli 🙂 Itse asuin 3v ja en kadu yhtään, niin ihanaa että on kokenut sen <3
   Ihanaa kevättä! 🙂

   Vastaa