BGA Nordic * / sisustaminen

design, koti & sisustus, me, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / BGA Nordic / kaikki kuvat BGA Nordic

Moikka! Mä tulin vinkkaamaan teille BGA Nordic  juliste/kehys verkkokaupasta mistä voi tilata itselleen mieleisiä tuotteita. Kaikki tarvittava seinälle löytyy samasta paikasta ja aloin jo pohtimaan millaisia kuvia neideistä sekä meidän lapsuuskuvista voisi teettää.. BGA Nordicin kautta pystyy nimittäin kehittämään & suurentamaan omia kuvia. Tykkään itse tosi paljon sisustaa kehyksillä ja jullareilla (kuten olette varmaan huomanneet 😀), niinpä uudet verkkokaupat ovat aina tervetulleita. Löysin mielettömän määrän kauniita julisteita ja valinnan vaikeus iski. Kokosin tähän kaksi kollaasia.. Kummasta tykkäätte enemmän? 🙂 Tein myös lastenhuoneeseen sopivan kollaasin, mistä Matilda meni aivan tiloihin ja kysyi olisiko mahdollista saada kaikki.. kiltti äiti. 😀
BGA Nordic on perheyritys joka on toiminut vuodesta 1993 ja jonka juuret löytyvät Pohjois Ruotsista. Verkkokaupasta voi tilata mieleiset kehykset mittatilauksena ja yritys takaa nopean toimituksen. Nykypäivänä kyllä arvostaa nopeaa toimitusta, kun eihän uusia tuotteita millään jaksa kauaa odotella. Ainakaan minä! 🙂
Saan myös ilokseni jakaa teille ALEKOODIN = SaraParikka BGA Nordicin verkkokauppaan jolla saa -15% kaikesta. Jullarit ja seinälle hankittavat tuotteet ovat musta melkein kivoimpia suunnitella, koska siinä kohtaa voi yhdistää visuaalisuuden, leikkisyyden ja sitoa erilaisia kokonaisuuksia yhteen. Tykkäättekö te sisustaa seinäpintoja? Meillä lähtee tilaukseen ainakin 1 kuvan: majakka, pallo, You, 2 kuvan: Yolo ja katsotaan nyt tuota kolmatta kollaasia ;). <3Sara
psst.. äitienpäiväksi aika hyvä vinkki tämä kyseinen verkkokauppa 😉

Black Balloon / Liitutaulu Majakka / Diamant harmaa / YOU

You Are So LovedWe Made A Wish.. / Pineapple / YOLO

LASTENHUONEESEEN.. toki muuallekin 😉 Heij / Cirkus / Laskutaulu / Farytale House

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Ninsku 07.05.2017

  Tosi kivoja julisteita! Itselleni ainakaan tuo kyseinen verkkokauppa ei ole tuttu, mutta kiva kun sinä jaksat niistä vinkkailla ?.
  Mä tykkään sisustaa tauluilla ja julisteilla, lastenhuoneessa varsinkin julisteet kehyksissä on käteviä kun niihin saa äkkiä vaihdettua kuvan.
  Olohuonetta koristaa pari kollaasi taulua, jotka olen teettänyt lomamatkoilla napsituista kuvista. Ne on sellaisia kivoja arjen piristyksiä!
  Mukavan leppoisaa sunnuntaita sinulle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2017

   Kuulostaa niin kivalta 🙂 <3 ihanaa kun on persoonallisia kuvia 🙂

   Vastaa
 2. Pia päivi 07.05.2017

  Moi. Ihania jullareita. Mul on muuta taidekuva jullari. Muutakin vois olla. Lisäksi seinillä muutama pastelliväri työ. Jullarit on kyl kivoi. Pitää katsella jos löytyis muutama lisää seinälle. Jesh. Kivaa sunnuntaita. ?
  työ.

  Vastaa
 3. Maritsu 07.05.2017

  Hei! Ihana verkkokauppa? Kauan alekoodi on voimassa?

  Vastaa
 4. Jade 07.05.2017

  Kiva kun vinkkasit tuosta kaupasta, pitääkin heti käydä kurkkimassa, koska julisteet on ihania <3
  Tykkäsin tosi paljon tuosta ekan kuvan majakasta.
  Ihanaa sunnuntaita! <3

  Vastaa