viikottainen ihonhoito / Pore mask *

kauneus, me, yhteistyö

Heippa! Oon tehnyt MayBeautyn kanssa yhteistyötä nyt jo vajaan vuoden ja heidän tuotteissaan tykkään erityisesti hinta-laatu suhteesta ja siitä miten ”helppoja” tuotteet ovat. Kokeiltuani Pore maskia tykästyin heti ja sen käyttö jäikin omaksi vakkarirutiiniksi.
Suurin ongelma kuivumisen lisäksi mulla on mustapäät ja nimenomaan nenän alueen epäpuhtaudet. Tähän hommaan poremask on tädellinen ja käytän sitä face maskin ohella vaihdellen kerran viikossa.
Ennen naamion levitystä puhdistan kasvot ja usein olen myös ilman meikkiä, jolloin myös puhdistan kasvot kasvovedellä. Levitän naamion ja annan vaikuttaa. Kuivumisen ja hieman kiristävän tunteen saavuttua pesen maskin pois ja samantien ihon on helpompi hengittää sekä se on monta astetta pehmeämpi. Huomaan myös jokaisen hoitokerran jälkeen kuinka ihohuokoset puhdistuu tehokkaasti ja pienentyy kerta kerralta. Nyt varsinkin kun kevät on menossa ja ulkona on paljon pölyä, tykkään puhdistaa kasvoja entistä säännöllisemmin. Myös aurinko tarttuu tasaisemmin ja näin ollen iho näyttää hyvinvoivalta.
Vitsit miten auringon tuoma päivetys piristääkään peilikuvaa ja jotenkin on paljon kivempaa viettää päiviä ilman meikkiä. Huomaan myös, että vettä tulee juotua enemmän ja kahvikuppien määrä on vähentynyt joiltain päiviltä huomattavasti. Toki on niitäkin päiviä kun kaipaan vähintään sen 3 kuppia. 😀
Onko teistä monet testannu tätä poremaskia? Mieluusti kuulisin mielipiteitä! 🙂 Mielestäni tämä on kaikille sopiva ja helppo vaihtoehto, kun tuote pestään pois.. Tein kuvissa näkyvän kasvonaamio hoidon illalla ja After kuva on napattu seuraavana aamuna. Siitä huomaa mielestäni hyvin ihon puhtauden ja valoisuuden. Tykkään eniten juuri siitä fiiliksestä mikä on seuraavana aamuna kasvoilla kun iho on ehtinyt yön aikana tasoittua ja hoidon tuntee selkeästi. Teillä on nyt käytössä alekoodi -30% ”sppore” ja täältä pääset ostoksille. Ihanaa ja raikasta päivää! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. 2 15.05.2017

  Toi on ihan sika hyvä naamio, ite kans käyttäny säännöllisesti aikasemmin, nyt vähän jääny, pitääki laittaa nyt tilaukseen ! 🙂

  Vastaa
 2. Adalmiina 16.05.2017

  Itselle lemppariksi noussut Face Mask, mutta poikakaveri ”ihastunut” tähän poremaskiin! 😀 Kuullemma nenä näyttää paremmalta…

  Vastaa
 3. Sanna 16.05.2017

  Vitsi kuinka freshin näköi olet! Täytyy pistää itellekki heti tilaukseen 🙂

  Vastaa
 4. Ella 16.05.2017

  Tykkään molemmmista: Sarasta ja naamiosta! 🙂

  Vastaa
 5. Minna 26.05.2017

  Hurjaaaa! Tän postauksen jälkeen pistin heti naamion tilaukseen ja nyt viimein sain aikaseksi naamaani sen laittaa ja huhhuh! Mun kasvot tuntuu niiiin puhtailta! En ois ikinä uskonut, että tää oli näin hyvä! Postasit aiemmin myös tuosta maybeautyn hiusöljystä, jonka myös tilasin jo aiemmin ja se öljy oli myös ihan timanttia.. KIITOS! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2017

   Ei vitsit miten ihanaa kuulla 🙂 ihan parasta! Itekki tykkään! 🙂

   Vastaa