pikaiset kuulumiset

me, muoti, ootd

Heippaaaa! Ehkä joku jo bongasi mediasta tai mun instasta, että mun roolihahmo tullaan näkemään taas Salkkareissa. Tämä on super jännää, kivaa, luonnollista ja kaikkea mahdollista samaan aikaan. Suurimpana muutoksena on tietty se, että työt siirtyy kotoa muualle ja myös Mimosa aloittaa päiväkodissa. Onneksi jatkossakaan emme tee ihan täyttä viikkoa ja tyttöjen kanssa näin ollen ehditään viettämään aikaa.
Nyt on ihanaa olla kotona pitkän päivän jälkeen ja molemmat tytöt syö tyytyväisinä iltapalaa. Kohta mennään lukemaan Puppea ja avaruuskirjaa. 😀 Ihanaa iltaa ja kiitos kun myötäelätte! <3Sara
ps..kuvissa maanantain vaatteet, kun suuntasin uinnin kautta kiropraktikolle.. comfy comfy 😉 (kengät/nike, housut/adidas/saatu, neule/lindex, reppu/michael kors, aurinkolasit/rayban)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Katariina 17.05.2017

  <3

  Vastaa
 2. NNiina 17.05.2017

  Mä bongasi mediasta että sä tuut takasin salatut elämään. ? On kiva kun tuut takasin salatut elämään. Kyllä sinun hahmoa on ollut ikävä kun Peppi on mun suosikki hahmo ?

  Vastaa
 3. Jenna 18.05.2017

  Ihana kuulla! Muistan ikuisesti kun pikkuvelieni oli ihastunut roolihahmoosi hänen ollessaan 4v ? Vieläkin punastuu kun mainitseekin ”salkkareiden pepistä”
  Jotenkin osasin odottaa mahdollista paluutasi jo ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2017

   hahaha, eikä!!! vähänkö hauskaa! 🙂 terkkuja hänelle ;)<3

   Vastaa
 4. Laura 18.05.2017

  Kiva kun palaat ohjelmaan,varmaan aika jännää työskennellä yhdessä vaikkei olis ns.työpari miehen kanssa.Mut kiva et tyttöjen päivähoito järjestänyt ja et kuitenkin jää tytöille aikaa.. Toivottavasti ehdit kirjoitella meille lukijoille silti?. Onnea ns.”uusille”kuvioille..

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2017

   Kiitos tosi paljon <3 Kyllä mä jatkan blogia varmasti aikalailla totuttuun tapaan 🙂

   Vastaa
 5. Joonuu 18.05.2017

  onkin jännä nähdä sitten sinua telkkarista Peppinä, kun on tottunut nyt pidemmän aikaa seuraamaan elämääsi ihan omana itsenäsi. kiva kuitenkin kun palaat sarjaan. ? toivottavasti jää aikaa kirjotella edes jonkin verran.
  ihanaa kesää koko teidän porukalle❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.05.2017

   hehee 🙂 Joo kyllä mä jään blogia pitämään totuttuun tapaan <3

   Vastaa