kesäistä asua

me, muoti, ootd

Huomenta! Tänään päästään viikonlopun viettoon ja päätettiin jo, että illasta haetaan tai tehdään sushia. Tajusin muuten nyt just, että mähän lupasin kirjoitella viimeistään tänään pastareseptiä.. Nooh se ei ole kovinkaan muuttunut tästä, mutta postaan sen pikimmiten 🙂 Ensi viikon jälkeen Mikko jää lomalle ja katsoin juuri, että aika kevennetyltä tuo ensi viikkokin näyttää. Mulla on yllättävän paljon kaikkea sälää, mutta viimeistään juhannusviikolla jäädään vielä vahvemmin lomalle.
Blogi kulkee lomalla mukana ja tarkoituksena on kuvailla myös videoita. Ennen kaikkea rennolla ja luonnollisella otteella. Edelleen koen, että bloggaaminen on mun kohdalla mahdollista vain jos en ota siitä liikaa stressiä. En olekkaan pitkään aikaan kysynyt teiltä, että mitä haluaisitte lukea? Minkälaiset postaukset kiinnostaa eniten ja millaisia kuvia toivoisitte näkevän? Nyt lomalla mulla on enemmän aikaa ja rauhaa paneutua, joten mieluusti tekisin sen tavalla josta tykkäätte. <3 Nyt me suunnataan neitien kanssa ulkoilemaan. Ihanaa viikonloppua! <3Sara
Pakko jakaa vielä hyväntekeväisyys vinkki.. Itse lahjoitin ja ai että tuli hyvä mieli <3 Elina Cerell otti minuun yhteyttä ja kertoi tarinansa minkä voit katsoa/kuunnella täältä.  Amandan muistolle pyritään siis rakentamaan koulu kehitysmaahan ja täältä pääset lahjoittamaan. Homma hoituu nopsasti luottokortin kautta!

(kengät/hm, housut/americanapparel, paita/nakd/saatu)
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Milla 09.06.2017

  Moi sara!? Ois kiva kuulla täällä blogissa, että mitä periaatteita/tapoja sulla ja Mikolla on omien lasten kasvatuksen suhteen? Ootko halunnu siirtää joitain omasta mielestä tärkeitä periaatteita omasta lapsuudesta Matildalle ja Mimosalle?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2017

   tätä on kysytty tosi paljon, joten ehdottomasti pitää tarttua tähän. 🙂 Kiitos <3

   Vastaa
 2. Sarafani 09.06.2017

  Life hacks video tai blogikirjoitus ois kiva. Ihanaa ja toivottavasti lämmintä viikonloppua sinne?

  Vastaa
 3. NNiina 09.06.2017

  Teidän viikonloppu kuulostaa kivalta kun teet sushia. (: mä rakastan sushia pitää tehdä joku päivä niitä (: Ois kiva kuulla blogissa miten pidät omasi hyvinvontia yllä tai kunnossa /ihon myös, videoita on kivoja / kuvia, miten periaatteita sulla ja Mikolla on omien lasten kasvatuksen suhteen? mitä halusit vielä opettaa Matildelle ja Mimosalle kun ne kasvaa isoksi?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2017

   NIIN MÄKIN!!! 🙂
   kiitos paljon vinkeistä, tulee varmasti käsittelyyn <3

   Vastaa
 4. Jankku 09.06.2017

  Juhannus ja loma kuulostaa ihanalta yhdistelmältä :). Oon aika hiljan aloittanut blogisi seuraamisen, niin kysyn että ootko omasta mielestäsi luova ruuanlaittaja? Reseptisi ovat ainakin itselleni antaneet paljon uusia näkökulmia ruuanlaittoon. :).
  Teetkö vielä kolmannen osan tuohon videosarjaan, jossa vastailit blogia seuraavien esitettyihin kysymymyksiin? :).
  Jos videotoiveita otat vastaan niin olisi kiva nähdä sellainen ”cooking with Sara” -tyylinen ruuanlaittovideo :D. Myös postaus tai video jossa laitat sormesi varpaasi kesäkuntoon voisi olla inspiroiva :D. Sellainen Saran kotisalongin mani-pedikyyriopas 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2017

   Kiva kun oot löytänyt blogini 🙂
   Hei huippuja vinkkejä, kiitos, varmasti ainakin osa toteutuu! <3

   Vastaa
 5. Emppu 09.06.2017

  On kiva kun sun blogi on niin monipuolinen ja sopivasti tekstiä ja kuvia! 🙂 Ois kiva kuulla, miten huolehditte omasta parisuhteestanne pienten lasten vanhempina. Onko teillä samat ajatukset kasvatuksesta vai onko tullut erimielisyyksiä jostain?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2017

   hmmm.. noi on kyllä tärkeitä juttuja, pitää miettiä millä kulmalla sais niistä kirjoitettua, ilman lööppejä 😀 se on välillä vähän ärsyttävä puoli tässä hommassa, jos lähtee kauheasti avaamaan tai kertomaan.. mutta enköhän mä jonkun kevyemmän toteutustavan keksi 🙂 Kiitos sanoistasi <3

   Vastaa
 6. Nonnu 09.06.2017

  Kuulostaa ihanalta päivältä 🙂 ! Olis kiva nähdä myös lasten asuista enemmän kuvia, onko teillä joku tietty tyyli lasten vaatetuksessa? Tykkäätkö itse ostaa enemmän kotimaisia lastenvaatteita, vai tuleeko ostettua sitä mikä silmää miellyttää, merkillä ei niinkään väliä ? 🙂 Noi sun videot on ollut kyllä tosi kivoja, kun ovat niin luonnollisia 🙂 niitä ehdottomasti lisää! Hyvää viikonloppua teidän perheelle :)!! Toivotaan sitä aurinkoa !

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2017

   Kiitos ihana kuulla 🙂 <3 Hei kiva kuulla että lasten pukeutuminen kiinnostaa, voin ehdottomasti kuvata ja avata sitä enemmän 🙂
   IHanaa uutta viikkoa sinne <3

   Vastaa
 7. kaisu 09.06.2017

  Moi 🙂 Joku kokkausvideo olisi kyllä kiva, niinkun joku oli jo ehdottanutkin. Ja vaikka postausta sun lemppari grilliherkuista reseptien kera 🙂 Kivalta kuulostaa että teillä loma jo noin lähellä, itellä vasta loppukesästä mutta sitten onkin ihan kunnon loma. Ihanaa viikonloppua sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2017

   Hei mahtavia vinkkejä, kiitos <33 ooh ihanaa ja toisaaltaan loppukesästä on usein ne parhaimmat kelit 😉

   Vastaa
 8. Laura 09.06.2017

  Joku postaus sun meikeistä 😀 millaisia käytä yms. Mukavaa viikonloppua sinne 🙂 itsellä tiedossa huomenna kiva päivä. Lapsi menee mummon hoiviin ja me mieheni kanssa mennään leffaan ja syömään, kiva välillä olla kahdestaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2017

   Ei vitsit miten spesiaalia 🙂 noista saa niin paljon voimaa!! <3

   Vastaa
 9. Jade 10.06.2017

  Moikka! Kuten muutama muukin on jo ehdottanut, sellanen kokkausvideo voisi olla kiva 🙂 Ja sitten vaikka joku postaus, jossa kerrot miten tykkäät laittaa hiuksiasi olisi kiva 🙂
  Mukavaa viikonloppua! <3

  Vastaa