ripsien hyvinvointi *

kauneus, me, yhteistyö

*Kaupallinen yhteistyö / MayBeauty

Heippa! Mulla on luontaisesti tosi suorat, tönköt ja alaspäin suuntautuvat ripset, joten ripsien taivuttaminen on mulle arkipäivää. Olen muutaman kerran kokeillut ripsenpidennyksiä ja silloin tekijä on aina muistuttanut kuinka ripsissäni näkyy jatkuva taivuttaminen. Vaikka ripsipidennykset ovat omalla tavallaan helpot, niin nautin liikaa siitä että voin olla kokonaan meikittä, hieroa kasvoja ja käydä saunassa. Nyt olen reilun kuukauden ajan ravinnut ripsiäni MayLash ripsiseerumilla ja olen lähes mykistynyt tuloksista! 🙂
MayLash sisältää vain luonnollisia ainesosia ja näin ollen se sopii kaikkien käyttöön (myös piilolinssien kanssa). Ripsiseerumi kätkee sisälleen ravitsevia ainesosia ja tuotetta ei ole testattu eläimillä. Tuotteen luonnollisuus on minulle tärkeä pointti, koska olen aikoinaan kokeillut jotain ripsiseerumia ja ajankuluessa ripsien tyveen alkoi ilmestyä pieniä näppylöitä. Tuotteen käyttö myös sumensi hetkellisesti näköä ja kirveli hieman. Tästä syystä olin todella tarkka siitä, että MayLash sopii silmilleni ja on turvallinen käyttää. Yläripsien lisäksi MayLash seerumia voi käyttää alaripsiin sekä kulmakarvoihin. 🙂
Ripset tekee älyttömän paljon ulkonäölle ja kaipaan niihin aina tasasin väliajoin tuuheutta sekä pituutta. Olen nyt viimeisen kuukauden ajan sipaissut MayLash ripsiseerumia aina ennen nukkumaan menoa, niin että ole puhdistanut ihon ensin ja lisännyt sitten hellästi seerumia aivan ripsien tyveen. MayLash on mielestäni helppo levittää eikä sen käyttöön tarvitse mitään vippaskonsteja. 🙂 Olen huomannut kasvua ripsissä ja kaikki pienet kolot ovat kadonneet. Tuntuu myös, että ripset kestävät taivutusta paremmin ja pysyvät taivuttettuina pidempään. Aion ehdottomasti jatkaa MayLashin käyttöä purkin loppuun saakka ja katsoa millaisia tuloksia vielä pidempi käyttö saa aikaan. 🙂 Harvoin mistään tuotteesta saa näkyviä tuloksia kuukauden jälkeen, mutta ripsissä kyllä huomaan eron. Sinänsä palkitsevaa hommaa ja innolla odotan tulevaa! 🙂
MayLash on MayBeautyn tuote ja jatkaa samaa tuttua laadukasta linjaa. Monet teistä onkin kokeilleet Pore Maskia ja FaceMaskia joista olen kirjoitellut. Minusta on aina kiva jatkaa yhteistyötä pidempään ja kokeilla tutun kumppanin kauneustuotteita. Silloin myös pystyn huoletta luottamaan tuotteeseen, kun aiemminkin olen kyseisen tuoteperheen tuotteet hyväksi todennut. Ilokseni saan jakaa teille -30% alekoodin: saralash joka toimii MayLash tuotteeseen. Klikkaa tänne niin pääset ostoksille ja ripsesi kiittää.. 🙂 Ihanaa & aurinkoista päivää! <3Sara
(viimeisessä 3 kuvassa on ripsiväriä hieman, muut kuvat naturelleja)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Taskuapinat 23.07.2017

  Mä katoinkin jokunen aika sitten et ripsissä oli muutosta, mut ajattelin et olit käynyt värjäämässä ne ?
  Tässä siis syy siihen miks ne näytti tummemmilta ja paksuilta ?
  Tosi nätit ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2017

   Eikä, vautsi!! 🙂 vitsit miten tarkkaavainen silmä sulla, ihanaa jos ne näkee 🙂
   Leppoisaa sunnuntaita <3

   Vastaa
   • Taskuapinat 23.07.2017

    Sitä kiinnittää helposti huomiota asioihin joista itse on kiinnostunut ?

    Vastaa
 2. Suvi 23.07.2017

  Kannattaa huomioida, että tuotteen sisältämä Folium Isatidis Extract(=morsingon lehtiuute) ei sovi aspiriiniallergisille. Näin ihan vain varoituksena, jos joku minunkaltaiseni allergikko suunnittelee tuotteen testaamista. Muutenkin allergisten kannattaa olla varovaisia näiden monia ei-kovin tutkittuja aineksia sisältävien tuotteiden kanssa.
  Itse olen käyttänyt puhdasta risiiniöljyä ripsien hoitoon. Ei se mitään taikatemppuja tee (niin kuin eivät muutkaan tuottet), mutta saa ripset voimaan paremmin. Hyvinvoivat ripset luonnollisesti näyttävätkin tuuheammilta ja pidemmiltä kuin huonovointiset. Suosittelen kokeilemaan 🙂

  Vastaa
 3. Iida 24.07.2017

  Eikä, oon itse käyttänyt tuota nyt pari viikkoa, kun siihen törmäsin surffaillessani! On kyllä toiminut jo aika pienelläkin aikahaarukalla ja kyllä ne ripset näyttävät hyvältä nyt vaikka pelkkä kestoväri niissä. 🙂 Jatkoon! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.07.2017

   eikä, aika hauska sattuma 🙂 ja mahtavaa kuulla että olet saanut hyviä tuloksia <3

   Vastaa
 4. -K- 25.07.2017

  Voi kiitos tästä alekoodista, tilaukseen meni :). Olen käyttänyt tuotetta kerran aiemmin ja se tosiaan sai ripseni kasvamaan todella pitkiksi. Itse tuli vain jotenkin sokeaksi omille ripsille. Muut kyllä niitä taivastelivat :D. Nyt jälkikäteen huomaan kuvista, että tosiaan olihan ne vaan pitkät. Juuri pari päivää sitten mietin raskisinko tilata putelin uudestaan, mutta onneksi en vielä sitä silloin ehtinyt tehdä :D.

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.07.2017

   Okei hei mahtavaa ja ihana kuulla että tuli noin hyviä tuloksia 🙂

   Vastaa