tänään

design, koti & sisustus, lapset, me

Moikka! Lomaa toimii mun kohdalla parhaiten silloin, kun päivät menee sekaisin ja viikkorytmistä ei ole tietoakaan. Nyt tuntuu ihan viikonlopulta, vaikka uusi viikko starttasi. Käytiin aamulla hakemassa Matilda Mummilta&Vaarilta ja samalla poikettiin kaupungilla. Käytiin etsimässä Matildalle lenkkareita, kun hänen jalka on ottanut kasvupyrähdyksen ja nyt on käytössä vain yhdet sopivan kokoiset kengät.
Käytiin viikonloppuna kalentereita läpi ja summailtiin sitä mitä kesäloman aikana haluttaisi vielä tehdä. Yllättävän vähän on enää mitään ihmeempiä suunnitelmia ja päätettiin, että mennään entistä enemmän fiiliksen mukaan. 🙂 Meillä on elokuussa myös yksittäisiä arkivapaita, joten sinne jätetään osa retkistä mm. Muumimaailma.
Nyt hetki lepoa ja sitten ulkoilemaan. Aurinkoista uutta viikkoa! Tänään löi pää vähän tyhjään sen suhteen, mitä tänne kirjoittaisin ja niinpä tulikin tällainen arkinen höpötyssetti. Mulla on muutamia teidän vinkkaamia juttuaiheita ylhäällä, mutta laittakaa toki lisää aina kun tulee jotain mieleen. Kuvailen myös asap kotona lisää ja selitän visioita! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Eva 24.07.2017

  Tuli mieleen että ois kiva jos innostuisit kirjottelemaan mitä asioita sun omilta vanhemmilta saamasta kasvatuksesta pyrit siirtämään omille lapsille ja mitä taas et halua tehdä samoin omien lasten kohdalla 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.07.2017

   hei joo, voisin miettiä postausta tämän tiimoilta 🙂

   Vastaa
 2. Krista 24.07.2017

  Hei Sara! 🙂 Teillähän on Vekenkalusteelta liisa-pieni-kerrossanky? Osaatko sanoa sängyn painorajoituksesta? En löytänyt heidän sivuilta infoa asiasta. Mietinnässä kyseinen sänky ja mietin kestääkö aikuisen painon, jos alkuun nukuttaa pienempää lasta alasänkyyn ja pötköttää vieressä 🙂

  Vastaa
  • Emppu 25.07.2017

   Meillä on sama kerrossänky lapsilla ja ihan hyvin on kestänyt 90kg painoisen miehenkin siinä vieressä pötköllään satukirjaa lukemassa. 😀 Pohja on sellainen normaali mutta tukeva sälepohja, ja sängyn runko tukevaa puuta, kestää siis ihan samaa kuin aikuisenkin vastaava sänky.

   Vastaa
  • Sara Parikka 28.07.2017

   Sänky kestää kyllä hyvin ainakin mun ja mikon painon, en tarkkoja rajoja tiedä, mutta ei ole koskaan tuntunut että ei kestäisi 🙂
   Ainoa vaan, että sänkyjen ollessa kerrossänky muodossa (meillä ne ovat olleet myös erikseen) niin sinne alasänkyyn mahtuminen on toinen juttu, mutta kyllä sekin onnistuu jos pujottautuu 😀

   Vastaa
 3. Jansu 25.07.2017

  Hei Sara!
  Olet aina niin raikkaan ja kauniin näköinen, niin minua kiinnostaisi lukea enemmän meikkaustottumuksistasi, esimerkiksi arkimeikistäsi, mitkä ovat ns. luottotuotteitasi, mikä on sinulle meikissä tärkeää, mihin satsata ja missä säästää ja mitä ajattelet meikkauksessa ja kauneudenhoidosta yleisesti.
  Leppoisaa kesän jatkoa!

  Vastaa