just nyt mielessä..

loma, me, muoti, ootd

Helou! Mulla on ollut kirppispöytä (lastenvaatteita) viimeksi viime syksynä ja oon tässä välissä antanut muutaman ison pussukan vaatteita eteenpäin ystäville. Nyt tuntuu, että tota vaatetta on päässyt kasaantumaan taas semmonen määrä, että täytyy kyllä varailla jostain pöytää. Ollaan luovuttu Mimosan jälkeen lähestulkoon kaikesta ja ihan vain ne rakkaimmat vaatteet/kamppeet ollaan laitettu säilöön. Jos meille vielä joskus siunaantuu lisää lapsia, niin ainakin tavaroiden ja vaatteiden osalta aloitetaan ihan nollasta. Leikkihuoneessa ollaan tehty inventaarioita tiuhalla tahdilla ja lähes kaikki vauvalelut on jo siirtyneet pois. Tällä hetkellä Mimosaa kiinnostaa lähinnä dublot, pehmolelut, pallo ja piirtäminen.
Tuntuu, että mulla on kauhea buusti siivota kaappeja ja hoitaa mahdollisimman paljon asioita ennen arjen alkamista. Ehkä mä aattelen, että sitten arjessa ei välttämättä jaksa siivoilla iltasin vaatekaappia ja asiat sujuu mutkattomammin valmiiksi hoidettuna. Tänään Matilda lähtee äitini kanssa teatteriin ja yökyläilemään hänen luokseen. Samalla me meinataan koluta ikeaa, bauhausia ja muutamia muita liikkeitä. Meidän pitäisi tehdä kivetys etupihalle ja myös toi 25neliön kattoterassi odottaisi kalustusta :D. Voi tosin olla, että se jää sitten ensi vuodelle.
Vaatteista sen verran, että voisin pitää näitä vaikka joka päivä. Tilatessani mekkoa, en ollut yhtään varma sen istuvuudesta ja menin sen suhteen riskillä, mutta ai vitsit mä tykkään sen hulmuavasta ja keveästä muodosta. Tuntuu niin mukavalta päällä. Oon pitänyt mekkoa myös niin, että alla on ollut valkoinen t-paita.. Tämä on toiminut yllättävän kivasti myös.. Hei mäpä laitan tänään sen yhdistelmän päälle ja kuvaan IG:n stories puolelle, niin näette mitä meinaan! 🙂 Mekko on täältä (koodilla: Parikka20 saa -20%), vihreetä ei taida enää olla, mutta muita kauniita värejä kyllä.
Kivaa päivää! <3Sara
(kengät/hm, mekko/nakd/saatu, farkkutakki/nakd/saatu, kello/furla/muotikellot.fi/saatu)
pssst. linkki ei ole kaupallinen, eli jatkossakin voi luottaa jo otsikossa näkyvään * merkkiin.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Jade 25.07.2017

  Vau, vitsit miten ihana mekko! <3
  Kivaa päivää 🙂

  Vastaa
 2. Katariina 25.07.2017

  aivan ihana mekko! ❤❤?

  Vastaa
 3. Riikkahannela 25.07.2017

  Toipa onkin hyvä idea siivota kaapit ennen arjen alkamista! Ei tarvii kiukuta sit niiden kanssa siinä kihtaa 😉 nätti mekko!

  Vastaa