kesäillat

lapset, loma, me, ootd

Moi! Lähdettiin eilen päikkäreiden jälkeen liikkeelle. Suunnattiin Bauhausin (hain keittiöntuoleja varten pensseleitä ja terassiin sävytettyä öljyä) kautta Helsingin rantaan leikkipuistoon. Äitini tuli meitä moikkaamaan ja haettiin kaupasta eväitä. Mentiin syömään eväät rannan tuntumaan ja sen jälkeen käytiin vielä jätskillä. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja tytöt bongasi monta koiraa, poneja ja hienoja autoja. Tänään mennään ainakin leikkipuistoon, lähirannalle ja aloitetaan maalausurakkaa. Ihanaa, kun ilma hellii! Aurinkoa sunnuntaihin! <3Sara
(mekko/forever21, tossut/toms, aurinkolasit/TomFord/MisterSpex/saatu, Matilda: takki/hm, mekko-paita/prisma, shortsit/zara, kengät/cienta, Mimosa: Takki/gap, housut/ensimmäiset lindex ja viimeisessä kuvassa vimma/saatu.. kävi pikku vahinko :D/ mekko-paita/prisma, tossut/cienta)Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Jade 30.07.2017

  Kivaa sunnuntaita! <3

  Vastaa
 2. 2 31.07.2017

  Voi ku on tytöt söpöinä jälleen 🙂

  Vastaa
 3. odessa 31.07.2017

  Hei mistä tuollainen satulalla varustettu seisomalauta ja onko hintava ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2017

   vaunu-aitasta 🙂 Bugaboo oma malli ja maksoikohan jotain 100e luokkaa..

   Vastaa
 4. Suski 31.07.2017

  Heips! Vähän nyt aiheen vierestä ? mut minkälainen päivärytmi tytöillä on? Meneekö nukkumaan yleensä samoihin aikoihin iltaisin ym? ?
  Kauniita kesäkuvia! ☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2017

   Meillä molemmat menee nukkumaan 8 aikaan. Ja muutenkin ovat samassa rytmissä.. nukkuu päikkärit 12-14 🙂

   Vastaa