arkena

me, muoti, ootd

Heippa! Oon vielä töissä ja kohta lähden hakemaan tyttöjä kotiin. Kasaan viikonlopulle muutaman isomman postauksen, mm. työaikatauluista ja lasten tärkeistä kamppeista nyt syksyllä. Tehtiin tällä viikolla myös muutama hyvä ja helppo arkiruoka mitkä postaan teille mahd pian. 🙂
Nyt vedellään elokuun viimesiä tunteja.. Sinänsä on tuntunut syksyltä jo aika pitkään.. :/ Viikonloppuna meillä on tiedossa siskon muuttoa, häät ja yhdessä oloa. Mennään kaksin Mikon lapsuuden ystävän häihin ja äitini viettää päivän lasten kanssa. Varattiin muuten lokakuulle minimatka Osloon ja suunnitelmana on mennä kaksin moikkaamaan ystäväpariskuntaa, joista toinen puoli on siellä töissä. Mukavaa mennä paikkaan missä on valmiiksi opas odottamassa. 🙂 Jos teillä on Osloon vinkkejä, niin pistäkää tulemaan! <3
Muuten aika perus ja rauhaisa arkiviikko takana. Kotona odottaa pyykkivuori ja tykkään myös siivota isommin torstaina, joten loppupäivän suunnitelma onkin jo valmis. 😀 Kivaa torstaita teille! Kuvissa näkyy nyt ensimmäistä kertaa laukku, jonka ostin itselleni (!!!). Tykkään siitä älyttömän paljon ja en muista, koska olisin muistanut itseäni vastaavalla tavalla.. Nooh, en varmasti ikinä! Halaus päivään! <3Sara


 

takki / na-kd *

paita / JC / kirppari

leggarit / adidas *

lenkkarit / Timberland / Polhem*

laukku / Louis Vuitton

arskat / rayban

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. kaisu 31.08.2017

  Aivan ihana laukku 🙂 Kivoja suunnitelmia teillä viikonlopuksi, itellä aikomus vaan nukkua, juoda hyvää kahvia ja nukkua vähän lisää 🙂 Hauskaa loppuviikkoa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.08.2017

   oi miten täydellinen viikonloppu sulla edessä <3 nauti!

   Vastaa
 2. Maija 31.08.2017

  Oltiin tossa kesällä kans käymässä Oslossa ja oltiin siellä ravintola Oliviassa, joka sijaitsi keskustassa. Aivan ihana paikka, kannattaa ehdottomasti käydä! Siellä oli herkullisia pitsoja ja pastoja yms. Otin itse herkkusienilammaspastan.. Oli herkullista

  Vastaa
 3. Aida 31.08.2017

  Ihana laukku kyllä, tommoset satsaukset on aina siitä kivoja kun ne on sit semmosia ikuisia ja ajattomia. 🙂

  Vastaa