kiva arki

koti & sisustus, me, pohdintaa

Moi <3 Miten kaunista voikaan olla nyt luonnossa..? Ihan harmittaa jo pelkän ulkoilun vuoksi, että olo on ollut viimeisen viikon enemmän ja vähemmän kipeä. Oon sellainen, että pöpöt harvoin iskee kunnolla ja ne vaan pyörii ja pyörii, niin että olen puolikuntoinen.. :/ Aamut on aina pahimpia ja iltaa kohden luulen jo että pahin on mennyt ohitse. Nojoo, mutta nyt ajattelin tosiaan ottaa rauhallisemmin pari päivää, että saisin tämän kylmyyden luista ja ytimistä pois. Onneksi tuota kaunista ruskaa saan ihailla meidän ikkunoista, koska metsäretket taitaa jäädä nyt muutamalta päivältä väliin.
Arki on ollut vauhdikasta, mutta samalla oon ihan yllättynyt kuinka paljon se on tarjonnut myös rauhaa ja tilaa omille jutuille. Blogityöt hoituu nykyään miljoona kertaa kätevämmin ja omat asiat pystyn hoitamaan kätevästi työpäivien yhteydessä. Suurin helpotus arjessa on toki se, että meidän tytöt viihtyy niin älyttömän hyvin päiväkodissa.. ja tietysti se, että koko päivähoitojärjestelmä on ylipäätään olemassa. 😀 Tällä viikolla ehdin hoitaa paljon omia juttuja, blogia, youtubea ja tarkoituksena on myös kartoittaa hieman kotia. On nimittäin hassua miten paljon vähemmän kotiasiat kiinnostaa, kun ei ole joka päivä tuijottelemassa seiniä aamusta iltaan. Näin ollen pyykit ja pölyt ovat päässeet kasaantumaan ja tyttöjen eteiskaapissa vallitsee pienoinen kaaos.
Tuntuu, että ihmettelen teille kerta toisensa jälkeen teille miten hyvin arki sujuu ja miten nautin töissä olosta.. Se tosiaan tuli vaan niin isona yllätyksenä, että kaikki palaset loksahti paikalle, eikä ollut mitään odotettua säätöä puoleen eikä toiseen. Juuri tossa paiseilin aamulla marraskuuta ja joulukuuta, mutta höpöhöpö, nehän menee ihan samalla sykkeellä kuin tähänkin asti. <3 Miltä arki maistuu siellä?
Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Merikapteenin vaimo 02.10.2017

  Täällä nautitaan syksyn väriloistosta ja koiravauva-arjesta <3
  Lämmitä vettä, sinne inkivääriä ja sitruunanmehua, johan kaikkoaa pöpöt. Parane pian 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2017

   IHanaa, koiravauva <3
   Kiitos 🙂
   Mukavia syysiltoja sinne!

   Vastaa
 2. NNiina 02.10.2017

  Mä tykkää syksystä (: kun luonto on oma tavalla kaunis ja puiden lehdet saavat kauniin väriloisto. Mä käyn koirani kanssa paljon lenkilyä luontoossa ja samalla mietin että kyllä Suomi on kaunis maa. Parane pian Sara! (: <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2017

   Niin mäkin! Syksy on niin kaunis <3 Kiitos!
   Ihania syyspäiviä sinne 🙂

   Vastaa
 3. Laura 02.10.2017

  Nyt ei kyllä arki uppoa yhtään, ikävä kyllä mutta pöpö pääsi sattumalta yllättämään, nyt maataan kovassa kuumeessa ja kurkku kipeä ? huomenna lääkäriin koska voi olla nielutulehdus :/ mulla on niitä ollut paljon lapsena.

  Vastaa
 4. H 03.10.2017

  Arki on ihanaa, mutta meidän rytmillä nautin kyllä viikonlopuista. Yhdessä tekeminen on ihan parasta ja metsäretket pienillä eväillä näin syksyisin on top 1. Pakko sanoa kun sulla tulee tasaisesti näitä siivous/järjestys postauksia niin meidänkin koti pysyy siistinä ja kaapit saa järjestystä. Hauskaa miten saat inspiraation siirrettyä tänne, että kiitos siitä ? Ootko koskaan miettinyt mitä positiivisia vaikutuksia sun positiivisuus ja elämän asenne saa aikaan ?? kivaa viikkoa sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2017

   En kestä tätä viestiä <33 tulin niin iloiseksi, KIITOS <3333 Kaikkea hyvää ja ihania syyspäiviä sinne 🙂

   Vastaa