sadetta

me, muoti, ootd

Heippa! Tänään ei ollut kysymystäkään siitä mitkä kengät valitsisin ulos.. Heräsin 05.30 ja ulkona paukkasi sade. Ilma oli kuitenkin ihanan lämmin ja ei se sade mua haitannut matkalla bussipysäkille. Tällä viikolla mun olisi tarkoitus startata taas videoiden teko, niin että voisin välillä tuottaa teille myös liikkuvaa kuvaa. Tarkoituksena ei ole siirtyä vloggaamisen puolelle, mutta kerran kuussa olisi kiva saada kirjoitetun postauksen sijasta video. Vai mitä mieltä olette? Minkälaiset videot kiinnostavat teitä? Ajattelin alkuun ainakin myday:tä ja meikkivideota, koska niitä on toivottu eniten. 🙂
Tänään suuntaan työpäivän päätteeksi asioille. Ostoslistalle on kerääntynyt yllättävän paljon hankintaa. Pieniä vauvoja on syntynyt/syntyy tuttavapiiriin, kelit viilenee eli lapset tarvitsevat enemmän lämmikettä ja itselleni himoitsen yhtiä kollareita. Let´s face it, käytännössä arkeni tukipilari vaate on collagehousut. 😀 Nyt siis ajattelin satsata niihin ja ostaa todella mieluisat yksilöt, sovitusten kera. Postailen teille jos/kun täydelliset löytyvät.
Mukavaa keskiviikkoa, eiköhän tämä viikko tästä etene.. <3Sara

 

sukkahousut / hm

pitkät sukat / hm

kumpparit / hunter

neule / NA-KD / saatu

reppu / Michael Kors

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. iitu 04.10.2017

  Moi! Nyt näin Suomen juhlavuoden kunniaksi tuli mieleen, että postaus otsikolla ”mitä suomi ja suomalaisuus minulle merkitsee” voisi olla kiva. Esimerkiksi parhaat suomalaiset merkit, ruuat, juhlat, perinteet tms. ajatuksia Suomesta ja suomalaisista. Kivaa syksyä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2017

   Hei aika kiva idea, kiitos vinkistä <3
   Ihania syyspäiviä sinne 🙂

   Vastaa
 2. Kaisu 04.10.2017

  Myday video olisi ihan hyvä, tai sitten joku sisustamiseen liittyvä juttu.. Itelläkin mukavat lökärit ja lämpöset villasukat tulee vedettyä iltasin kotona päälle, varsinkin näin syksyisin 🙂 Hauskaa keskiviikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2017

   Joo, hei hyvä idis toi sisustusjuttu 🙂
   Aaah villasukat on kyllä parhautta! Ihania syyspäiviä <3

   Vastaa
 3. Laura 05.10.2017

  Mukavaa loppuviikkoa ☺️, itsekin alan päästä taas elävien kirjoihin. Nielutulehdus paljastui ja antibioottia saatu joten olo alkaa paranemaan päin, sitä kun on harvoin kipeä niin sitten kun se iskee on olo mitä kamalin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2017

   Aaah ihana kuulla 🙂 Joo siis kipeenä on niin kammottavaa.. ei sitä edes muista!
   Toivottavasti pysyt nyt terveenä <3

   Vastaa
 4. Jade 05.10.2017

  Myday olis kiva 🙂
  Kivaa torstaita! <3

  Vastaa
 5. NNiina 05.10.2017

  Sun neule on niin nätti! (: näitä videoita olisi kiva nähdää. ihonpuhditus liittyvä tuottet / sen hoitominen video, meikki video, Myday video olisi super kiva, sisustamiseen liittyvä video ja resepit

  Vastaa