kollarit & kurpitsakeitto

design, koti & sisustus, lapset, me, resepti

Moikka! Löysin eilen ihanat: mustat, lämpimät ja rennon siistit kollarit SuperDry liikkeestä. Ostin Mikolle viime viikolla nimpparilahjaksi itseasiassa ihan samat kollarit ja hänen kehumana päätin itse käydä kokeilemassa kyseisiä housuja. Nämä ovat kyllä tosi mukavat ja miellyttävän paksua kangasta.. Luulen, että näillä mennään läpi talven. 🙂
Juuri syötiin lounas ja laitoin tytöt päikkäreille. Meen illasta vielä käväisemään töissä ja sitten aloitan viikonlopun vieton. Ollaan nyt syöty muutama päivä kuvissa näkyvää kurpistakeittoa (resepti: tämä, en tosin tee tuota ”tarjoilu” osiota ollenkaan) ja tykätään siitä koko porukka tosi paljon. Sosekeitot ovat muutenkin parhautta nyt syysiltoina. Vähän jo suunnittelin, että meidän pitäisi pitää pihalla puuhapäivä ja leikata nurmikko vielä viimeisen kerran, siivota lehdet/roskat ja kaikki kesän kamppeet pois. Samalla voisi tutkailla jouluvalosuunnitelmaa selväksi. Rakastan joulua ja etenkin sen fiilistelemistä sekä siihen valmistautumista.
Kivaa päivää teille! Mä keitän kohta iltapäiväkahvit ja ajattelin katsoa eilisen Kardashian jakson. 😀 <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Aida 05.10.2017

  Siis aiettä, noi superdryn lököt on kyllä ihanat! ❤️ Löysin omani kerran kirpparilta ja aattelin testata kun oli hyvässä kunnossakin vielä, ja ihan älyttömän hyvät kyllä ollu – nyt vaan jo melkein puhkikulutetut. Mukavaa syksyä teille! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2017

   Joo vitsit miten ihanat ja pehmeet kollarit <3
   Ihania syyspäiviä sinne!!

   Vastaa
 2. Nea 06.10.2017

  Hei nyt on pakko kysyä että mitä merkkiä & sarjaa noi teidän valkoiset lautaset on? Oon ihaillut niitä niin monessa sun ig kuvassa!! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.10.2017

   voih, ne on perintölautaset ja alunperin jostain euroopasta :/ en tiedä mistä löytäisi vastaavia :/
   ihania syyspäiviä sinne <3

   Vastaa
 3. Sonja 07.10.2017

  Kiitos vinkistä! Ostin juuri hetken mielijohteesta myskikurpitsan ja pohdin mitä siitä tekisi. Taidampa tehdä sosekeittoa ?

  Vastaa