reissusta kotiin

me, muoti, ootd, travel

Moikka! Tultiin eilen illalla Oslosta ja tänään saadaan nauttia koko perheen vapaasta. Ihana nähdä ajan kanssa tyttöjä muutaman päivän jälkeen. Tosin mulla on muutama työhomma hoidettavana, mutta yritän ajoittaa ne päikkäriaikaan. 🙂 Meillä oli ihan super ihana viikonloppu. Syötiin hyvää ruokaa, nautittiin ihanasta säästä (!!!) ja kavereiden seurasta. Juuri sellaista rentoa olemista, ilman mitään paineita. Ostoksilla pyörittiin minimaalisesti ja mukaan tarttui muutaman tuliaisen lisäksi vain kuvissa näkyvä kaulahuivi.
Tänään käydään kauppareissulla isosti, jotta koko viikolle riittää sapuskaa. Aina reissujen (=ruoka ähky) jälkeen on ihana suunnitella terveellisiä ja hyviä kotiruokia. Tiputtelen niitä tänne myös heti kun saadaan tehtyä. 🙂 Vaikka itse reissuun lähtö ei ole aina kivointa puuhaa, niin kyllä se pieni irtiotto arjesta kannattaa. Kirosin torstaina lähtöä, kun en ollut pakannut ja tuntui että kaikki oli kesken, vaiheessa ja että oli ihan liikaa liikkuvia osia. Siitä se mieli rauhoittui ja heti kun päästiin kentälle muuttui ääni kellossa. Oon kyllä tiedostanut sen, että stressaavat lähdöt eivät ole mulle parhaita tilanteita ja yritän parhaani mukaan välttää niitä hyvällä valmistautumisella.. 😀
Nyt uuteen viikkoon! Aloitin aamun sitruuna + msm-jauhe + suola juomalla.. Kroppani huutaa detoxia, kaikkien pizzojen, hamppareiden ja makeiden jälkeen. 😀 Ihanaa uutta viikkoa! Kirjoittelen pian teille enemmän Oslosta.. Laittakaa tarkentavia kysymyksiä, jos jokin tietty asia kiinnostaa/mietityttää! Halaus! <3Sara
sukkikset / hm

kello / tämä / Cluse*

kengät / Pomar / Polhem*

laukku / Louis Vuitton

huivi / hm

mekko / na-kd*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Maija 17.10.2017

    Moi! Kiva että teillä oli mukava reissu. Missä ravintoloissa kävitte, ois kiva saada myös ruokakuvia jos niitä on 🙂

    Vastaa