tyttöjen kuulumiset

kidsfashion, koti & sisustus, lapset, pohdintaa

Huomenta! <3 Täyttelin eilen neitien vasu-lomakkeita ja oli huikeaa miten hyvin Matilda jo pystyi osallistumaan sen täyttämiseen. Hän osaa hienosti kertoa mitkä askareet sujuvat, mikä tekee iloiseksi ja mistä tulee paha mieli. Itseasiassa on aivan ihanaa kuunnella ajan kanssa oman lapsen juttuja. Usein arjessa tulee juteltua niitä näitä ja lisäkysymykset jää väliin. Yritän aina löytää päivästä aikaa halailla lapsia ja viettää heidän kanssa ajattomia hetkiä, vaikka toki usein siirtyminen iltapuuhiin painaa päälle tms. 😀
Matildalle ja Mimosalle kuuluu hyvää. He viihtyvät älyttömän hyvin päiväkodissa ja koko meidän perhe on kyllä super tyytväinen siihen miten arki rullaa. Tuntuu, että tarhapäiviä (2-4 per viikko) on juuri sopivasti ja vapaapäiviä jää niin, ettei arki pääse ottamaan niskalenkkiä. Mimosa täyttää joulun jälkeen 2v ja Matilda on nyt 3v 7kk. Juttua riittää molemmilla vaikka muille jakaa ja päivämme täyttyy naurusta, huudosta, leikkimisestä ja härväämisestä. Tytöt ovat ehdottomasti enemmän kaverukset kuin riitapukarit. He liikkuvat kaksin, leikkivät ja keksivät omia juttuja. Matilda viihtyy paljon paremmin Mimosan seurassa kuin itsekseen. Totta kai välillä neidit rauhoittuvat piirtämään, muovailemaan tms, mutta nämäkin puuhat he toteuttavat usein rinta rinnnan. Mimosa sen sijaan on kasvanut isoksi tytöksi kuin silmissä.. Hän oppii mielettömällä vauhdilla asioita isosiskon mallin avustuksella. Koen kyllä edelleen, että monta asiaa helpottuu kun lapsoset on kahden kimpassa. Tämä tosin jakaa mielipiteitä ja monet varmasti kiroaa sen ajatuksen, että ”kaksi menee siinä samassa”.
Kuvissa neideillä on päällä Molon toppahaalarit, jotka on saatu SKIDI Lastenvaatteilta. Huomasin muuten, että siellä on toppapukujen valikoima nyt parhaimmillaan! Paljon vaihtoehtoja, ihania kuoseja ja monia merkkejä. 🙂 Testattiin näitä talven varalle ja hyvin istui, vaikka molemmissa puvuissa on hieman kasvuvaraa. Mielestäni on kiva, että toppapuku päällä pystyy liikkumaa hyvin, eikä se mene liian täyteen topatuksi ja tönköksi. Lumilukot käsissä ja jalkojen punteissa ovat myös parhautta. 🙂 Hei nyt me suunnataan puistoon! Ihanaa launtaita! <3Sara

Matilda vastaa:

Kivointa tällä hetkellä / Mennä puistoon. 

Tylsintä / Ei mikään.

Lempi ruoka / Spagetti. 

Mitä haluaisit tehdä / Askarrella.

Odotatko jotain? / Mä odotan Mummaa.  (awww <3)

Mitä mieltä sä olet Mimosasta / Mimosan kanssa leikitään.


Toppahaalarit / MOLO / Skidi Lastenvaatteet *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Lukija pohjoisesta 21.10.2017

  Tuli mieleen semmoinen postaustoive että voisit koota erilaisia asuvaihtoehtoja pikkujouluihin ? moni varmasti pähkäilee asian parissa lähitulevaisuudessa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2017

   Hei joo, voisin tosiaan, kiitti vinkistä 🙂 teen tämän 🙂

   Vastaa
 2. NNiina 21.10.2017

  Onpas tosi kivaa kuulla tyttöjen kuulumiset välillä ja teidän arki tyttöjen kanssa kuulostaa niin ihanalta! ? tiedän tyttöjen toppahaalarit ovat niin ihanan näköiset! ??

  Vastaa
 3. 2x 22.10.2017

  Ihanat tytöt! Meillä 2,5v & 5v pelaa tuolla muistipeliä 😀 Isompi on sitkeesti pienempää opettanu ja nyt jo sujuu.. niin hyvin että jos pelataan kolmestaan niin jallittavat yhessä että häviän! 😀

  Vastaa
 4. Eva 22.10.2017

  Sorry mutta lapsettomana on pakko kysyä että mikä on vasu-lomake? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2017

   hihi, pahoittelut että kirjoitin epäselvästi.. Lapsista tehdään päiväkodissa varhaiskasvatussuunnitelma yhdessä vanhempien ja päiväkodin kasvattajien kanssa 🙂

   Vastaa
 5. Sari 29.11.2017

  Onko Mimosalla tässä 92 haalari? 🙂

  Vastaa
  • Sari 29.11.2017

   Kysyn vielä mikä Matildalla? Arvon kokojen kanssa 3v:lle 😀

   Vastaa