perjantai ootd

me, muoti, ootd, travel

Heippa! Meillä starttasi juuri viikonloppu. Pidän tytöt tänään kotona ja itseasiassa hyvä niin, koska Matilda yski läpi yön. Itse heräsin myös karheaan kurkkuun. Tuntuu, että nämä pikku pöpöt pyörivät meillä, mutta onneksi ollaan kaikki vielä toistaiseksi selvitty ilman kunnon kipeysaaltoa. 🙂 Peruin päivän tapaamiset ja ollaan tänään vain kotona. Meille on tulossa viikonloppuna vieraita monin kattauksin, joten toivon että niitä ei tarvitse perua. Usein kyllä tuntuu, että rauhoittuminen ja lepopäivä auttaa! <3
Viime viikolla lennettiin Osloon ja nämä kuvat on napattu sieltä, hotellin edustalta. Ihan en näissä vermeissä pärjännyt, vaan otettiin kuvat aamupalan yhteydessä. 😀 Tänään voisinkin kaivaa eteisen kaapit läpi ja ottaa villakangastakit sekä toppavaatteet esille. Vielä olen pärjännyt nahkatakki & villapaita yhdistelmällä, mutta tänään aamulla tuntui kyllä jo tosi kylmältä. Joko te olette siirtyneet talvitakkeihin? Hei tuli mieleen, että oon myymässä todella ison osan vaatteistani Relovessa joulukuussa. Aion laittaa kaiken eteenpäin todellisella kirpparihinnalla ja kaikki myytävä on hyvässä kunnossa/uuden veroista. Ilmoitan teille hyvissä ajoin ennen kun vien vaatteeni/kellot/laukut/kengät ja voisin vaikka täällä vähän näyttää mitä on menossa myyntiin.. 🙂 Pitäisi vielä saada aikaiseksi varata pöytä jostain lastenvaatteille.. Niitäkin löytyy pieneksi menneenä lähes 3 ikeasäkkiä. Huh hei. En edes tajua miten sitä tavaraa aina kertyy!
Nyt kivaa viikonloppua kaikille teille! <3Sarakello / tämä / Cluse *

kengät / Flatterd *

housut / NA-KD *

musta t-paita / JC Jumbo *

silkkitoppi / Forever 21 

laukku / Louis Vuitton

kaulakoru / GinaTricot

käsikoru / Daniel Wellington *

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Laura 20.10.2017

  Oletkos ajatellut lahjoittavasi suomalaisille vähäosaisille esim.
  http://www.hopeyhdistys.fi/haluan-auttaa/
  Ihanaa syksyn loppua ja talven alkua?

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2017

   Meillä on muutama hyväntekeväisyysjärjestö jolle lahjoitamme.. <3 Sitä samaa sinne, kiitos <33

   Vastaa
 2. 2 20.10.2017

  Mä vien kaikki omat ja lasten vanhat tavarat tonne hope ry:hyn, aivan mahtavaa että sellaisiakin paikkoja on olemassa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2017

   Onpa kiva kuulla 🙂 Mä voisin kyllä nakata noi tyttöjen kuteet myös sinne!! 🙂 <3

   Vastaa
   • Laura 20.10.2017

    Nii joo unohdin laittaa tohon, et ne ottaa tosiaan käytettyjä hyväkuntoisia vaatteita vastaan sekä mm.leluja ?.. Toivottavasti et ymmärtänyt mua väärin ?,siis ajattelin vaan vinkata,ku tuskailit sitä aikaansaamista myymis jutuissa.. (: En tarkottanu et sun tai teidän pitäs lahjoittaa konkreettisesti rahaa jonnekki. Mut ihana et lahjoitette teille tärkeille asioille ?.

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.10.2017

     Joo en ymmärtänyt yhtään väärin, älä huoli <3 ihanaa kun vinkkasit, kiitos 🙂 Taidan tosiaan viedä noi muksujen kuteet sinne 🙂 Ihanaa viikonloppua <3

     Vastaa
 3. Mimmi 20.10.2017

  Voi ei, toivottavasti siellä ei tulla kunnolla kipeeksi ? täällä myös Lumi yskinyt 3 vai 4 yötä nyt ? vähän on vajailla yöunilla vedetty tää viikko, mutta onneks on viikonloppu ja vapaa sellainen ? täällä jouduttiin aamulla turvautuun jo kevyttoppatakkiin, eikä ollut kyllä yhtään liikaa. Oli ihan jäätävän kylmä aamu ja kamala sumu koko päivän ? täytyy kaivaa kaikki loputkin talvikamppeet vklopun aikana ilmeisesti jo esiin, sieltä se talvi vaan pikkuhiljaa hiipii ? onkos teillä muuten kuinka pikkujouluja tiedossa? Sekin aika alkaa oleen kohtapuoliin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2017

   Noniiiinpä 😀 huhhei toi kylmyys!!
   Toivottavasti siellä olette terveenä <3
   Joo hei voisinkin postailla lähestyvää pikkujoulu kautta ajatellen pian 🙂

   Vastaa
 4. Ansku 25.10.2017

  Paras lastenvaatekirppis on Murula Tuusulassa <3

  Vastaa