Herkullista lastenruokaa hyvällä omallatunnolla *

baby, koti & sisustus, lapset, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / Ella´s Kitchen

Heippa! Olen jo muutaman kerran postaillut yhteistyössä Ella´s Kitchenin kanssa ja ajattelin tänään kertoa hieman enemmän, miksi lähdin yhteistyöhön kyseisen brändin kanssa.
Ennen kun yhteistyö alkoi, oli brändi minulle jo asiakkaana tuttu. Olin maistellut tuotteita lasten kautta ja tiesin heti kättelyssä, että meidän neideille maistuu kaikki heidän tuotteet. En ollut tutustunut Ella´s Kitchenin tarinaan kummemmin, vaan minulle riitti etiketit, jotka kertoi tuotteiden puhaudesta ja laadusta. Vaikka olen lähtökohtaisesti luottavainen kuluttaja, niin silti yllätyin hyvin positiivisesti kaikesta siitä, mitä löysin Ella´s Kitchenin takaa.

Ella´s Kitchen on syntynyt Ella-tytön isän Paulin toimesta ja sen tarkoituksena on tarjota lapsille mahdollisuus syödä parempaa ja terveellistä ruokaa. Heidän toimesta markkinoille on myös keksitty ”juotavat” pussimallit, joita näkee nykyään monien lastenruokapurkkien vaihtoehtoina. Syöminen on näin ollen hauskaa ja lapsi pystyy jo hyvin varhaisessa iässä juomaan itse. 🙂
Meidän neidit tykkäävät tästä piirteestä kovasti. Tärkeimpänä asiana Ella´s Kitchenin tuotteissa on niiden eettisyys ja puhtaus. Mistään tuotantomuodosta ei olla menty oikaisemalla, ja kaikki tuotteet ovat 100% luomua. Jokainen kerta kun annan lapselleni Ella´s Kitchenin pussit, voin tehdä sen hymyssä suin.
Meidän lapset syövät aikalailla peruskotiruokaa. He ovat kaikki ruokaisia ja olen lähestulkoon aina tehnyt ruuat heille itse. Vauva-ajoista lähtien ongelmana on ollut reissut ja tilanteet, joissa on tarvittu valmisruokaa. Neideille ei ole pudonneet lähestulkoon mitkään tuotteet. Kun he ovat tottuneet kotiruokaan, niin tuntuu, että valmisruuat eivät maistu.
Löysin Mimosan vauva-aikana Ella´s Kitchenin ”suolaiset” ruokapussit ja niiden jälkeen ongelmaa ei ole enää ollut. Tottakai meidän minit söisi mielummin ihania smoothiemakuja, mutta ollaan saatu heidät motivoitua syömään mm. kot- kot- kanavuoka-aprikooseilla. Tästä pussista löytyy 100% herkullinen kana, riisi, hedelmä + kasvisruoka, joka on tehty vain luomuraaka-aineista ja se on täydellinen kasvaville vauvoille. Lisäksi sitä vetelee ihan helposti meidän vajaa 4-v Matilda. 🙂
Kaiken kaikkiaan yhteistyö Ella´s Kitchenin kanssa on ollut oikein mieluinen ja voin seistä täysin heidän tuotteidensa takana. Ilo on tehdä yhteistyötä kauttaaltaan vastuullisen brändin kanssa.
Onko Ella´s Kitchenin tuotteet teille tuttuja? Voitte käydä lukaisemassa lisää heidän tuotteista ja tarinasta täältä. Ihanaa keskiviikkoa! <3Sara
ps. Päädyin kuvailemaan Ella´s Kitchenin tuotteita metsässä ja tämä miljöö kuvastaa mielestäni hyvin niitä arvoja mitä Ella´s Kitchenillä on. Me käydään metsäretkillä tiuhaan ja napataan itseasiassa aika usein smoothiet mukaan. Tytöt rakastaa kun retkellä on mukana eväät. 🙂 Säällä kuin säällä on kiva mennä metsään, suosittelen myös syksyn sadesäässä. Ja heei, kattokaa miten ihanan kassin voi taiteilla käytetyistä pusseista!!!  


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Laura 08.11.2017

  Itse katsonut noita kaupassa mutta ei ole vielä lähtenyt mukaan ? mietin että 2v olisi kätevä välipala jos ollaan muualla kuin kotona.

  Vastaa
 2. indo 11.11.2017

  Aika surullista jos on innoissaan uhraamassa lapsensakin parista sponsori-eurosta ja muutamasta minuutista näkyvyyttä blogikkeellensa. No, psykopaatti ei tunne, ja muistaa mainita samalla vielä ”arvot” ja ”omantunnon”kin.

  Vastaa
 3. M 12.11.2017

  Meillä käytetään ahkerasti näitä. Useiten mukaan lähtee 1v:lle smoothiet mukaan hoitolaukkuun ja nuo suolaiset on ollut todella suurena apuna esim. reissun päällä, kun ei tarvitse lusikoiden kanssa pelleillä ja pidemmillä matkoilla jos nälkä yllättää niin neidin voi syöttää jopa autossa, ilman sotkua 😀

  Vastaa