te

me, pohdintaa

”lukijasi näyttävät koostuvan mielettömän mukavista ja herttaisista tyypeistä” -Laura
Viikkoni alkoi tänään mitä parhaimmissa tunnelmissa, kun löysin mailien joukosta viestin eräältä yhteistyökumppaniltani Lauralta. Hän on saanut lukijoistani asiakkaita ja halusi kiittää vielä yhteistyöstä. Mieletön tyyppi ja vitsit miten iloinen fiilis mulle tuli. Taas kerran tuli myös se varmuus siitä, että lukijani ovat kultaa. En miltein koskaan saa asiattomia viestejä tai negatiivisia vyöryjä. Se henki ja ne viestit mitä teiltä saan päivittäin merkkaavat enemmän kuin uskottekaan.
Tähän väliin kysyisin teiltä apua blogin tekstin ja kuvien sommitteluun. Olen toteuttanut lähestulkoon kaikki postaukset niin, että ensin teksti ja sitten kuvat. Itse tykkään enemmän tästä mallista, koska tekstini eivät ole koskaan kovin pitkiä ja silloin lukija tietää selkeästi missä teksti loppuu. Joskus toki saattaa joutua kuvien ja tekstin välillä rullailemaan, jos etsii jotain tiettyä tuotetta/kohtaa mistä tekstissä puhutaan. Toisaalta taas kuvien välissä olevat pienet teksti osuudet saattaa jäädä lukematta ja koko ajan saa olla rullailemassa. Ääh en tiiä. 😀 Jos vain jaksatte niin kertokaa kummasta tykkäätte enemmän? Jos valkkaatte tuon teksti kuvien joukkoon, niin lupaan alkaa treenaamaan sitä. 😉 Kiitos <33 Sara
kuvat / Amanda Aho

mekko / na-kd*

sukkikset / hm

kello / tämä / Cluse *

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Katrianna 20.11.2017

  Itse ainakin tykkään tästä nykyisestä kirjoitustavasta eli teksti ennen kuvia 🙂

  Vastaa
 2. Jonsbe 20.11.2017

  Itse tykkään että kuvia ja tekstiä on sekaisin etenkin jos postaus on yhtään pidempi, jotenkin ne rytmittää tekstiä kivasti jos on aseteltu hyvin. Lyhyissä teksteissä ei ole niin väliä. Pystytkö Sara itse päättämään mainosten paikkoja blogissa? Välillä ne tuntuu olevan hassusti keskellä blogitekstiä :/ mutta olipa kuvat tai mainokset missä tahansa seuraamatta en jätä, sen verran mielenkiintoista sisältöä tarjolla. ?? Kivaa alkanutta viikkoa teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2017

   Kiitos 🙂
   En pysty niitä määrittämään :/ olen huomannut itse saman.. pitää laittaa palautetta 🙂
   Ihana kuulla, kiitos ja kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 3. Katsku 20.11.2017

  Tykkäisin enemmän jos kuvat olisivat teksin lomassa. Välillä viitaat tekstissä kuviin, jolloin olisi kiva nähdä kuva heti 🙂
  Mutta ei asia kovasti häiritse, blogisi on huippu ja mukavaa luettavaa !

  Vastaa
 4. Martta 20.11.2017

  Itse tykkään tästä mallista, mutta jos esimerkiksi kerrot ”suosikeista”, niin sitten saattaisi olla parempi teksti+kuva yhdistelmä. Mutta jos perus postaus jossa kuvat ei niin liity aiheeseen, niin parempi että teksti on yksinään, muuten lukeminen menee hirmu sekavaksi eikä tiedä milloin teksti loppuu 🙂
  Toivottavasti tästä nyt sai selvän mitä tarkoitan ?

  Vastaa
 5. Jenna 20.11.2017

  Jos kuvat liittyy tekstiin, niin silloin mielummin kuva heti tekstin jälkeen. Mutta jos et kuvissa viittaa suoranaisesti kuviin, niin silloin ei haittaa vaikka kuvat oliski vasta lopussa. Ihana blogi! 🙂

  Vastaa
 6. Laura 20.11.2017

  Tämä tyyli on hyvä, mutta jos viittaan tekstillä kuvaan se olisi hyvä olla heti tekstin jälkeen. Blogiasi on ihana ja helppo lukea. Jatka vaan samaan malliin ?

  Vastaa
 7. M 20.11.2017

  Mä tykkään, että teksti on ensin ja sitten vasta kuvat eli jatka samaan malliin! 🙂 On kiva ensin tutustua ”tarinaan” joka kuviin liittyy ja sitten vasta selata kuvat 🙂

  Vastaa
 8. Jansku 20.11.2017

  Jos postaus on lyhyt niin nykyinen muoto on hyvä. Pidemmissä pätkittää mukavasti lukemista jos on kuva tai pari tekstin välissä 🙂 Jos puhuu jostakin kuvasta, niin sitten mieluiten kuva tekstin perään heti. Mutta nykyiselläänkin luen kaikki 😉

  Vastaa
 9. Laura 21.11.2017

  Tämä nykyinen malli toimii hyvin. Toki jos postaus todella pitkä voisi laittaa kuvia väliin. Ihana blogi ja sinä jokatapauksessa ?

  Vastaa
 10. Ssuvi 21.11.2017

  Tee niin kuin ite tykkäät, mutta esimerkiksi auosikkipoatauksissa aiheen kuva voisi olla kodalla, silloin se toimisi varmasti hyvin. Ite tykkään, että kuvia on tekstin välissä, mun mielestä toimii niin paremmin, mutta tärkeintä on tehdä blogia juuri niin kuin tykkää 🙂

  Vastaa
 11. Maiju 21.11.2017

  Tykkään nykyisestä tyylistäsi ja nimenomaan se, että tietää koska tekstiloppuu ja kuvat alkaa. Toki yksi kuva alussa ja loput kuvat tekstin jälkeen toimii mielestäni visuaalisesti hyvin.

  Vastaa
 12. Mimmi 21.11.2017

  Itse tykkäisin että kuvat olisi tekstin seassa, ainakin silloin kun tekstissä viitataan kuviin liittyvästä ? samalla tulis myös sellanen – Jes! Postaus vielä jatkuu -olo kun kuvan jälkeen oiskin vielä tekstiä ? monesti tulee sellanen olo et höh, joko tää olikin tässä ? mutta kun kuvia oisi tekstin välissä niin ehtisi miettimään niihin kuviin liittyviä asioita siellä välissä ja sitten jatkaa vielä postauksen lukemista. Jos nyt ymmärsit yhtään mitä tässä hain takaa ? mutta teet niin kuin itselles tuntuu parhaimmalta ja luontevimmalta, kyllä me täällä silti lueskellaan ?

  Vastaa
 13. Tenski 21.11.2017

  Kuvat voisivat olla isommalla resoluutiolla. Uuteen välilehteen avatessa kun haluaa tarkastella niin hirveän pieniä. 1920×1080 olisi hyvä minimi. Ihan ehdotuksena siis !

  Vastaa
 14. M 21.11.2017

  Teksti ensin on hyvä! Monet blogit jäävät lukematta, koska vähän huonommalla netillä kymmenen kuvan lataaminen kestää piiitkään.. Luulee jo rullanneensa tekstiin, alkaa lukea niin johan taas hyppää johonkin ja pitää taas etsiä teksti uudestaan.. tämä kertaa jokainen kuva… En edes tajunnut miksi sun blogi on aina tuntunut niin vaivattomalta lukea, mutta tämä on ehkä yksi iso syy!?

  Vastaa
 15. Kata 24.11.2017

  Sun blogia on tosi helppo ja kiva lukea! Tykkään tästä mallista, jatka vaan samaa rataa!<3 Ja rakastan sitä, että sun tekstit ei yleensä oo kovin pitkiä eikä kuvia oo jotain kymmentä peräkkäin ja siellä tekstiä välissä! Oot ihan pro! <3

  Vastaa