1. luukku

design, koti & sisustus, lapset

Moi Joulukuu!<3 Tänään me ollaan Tukholmassa ja tarkoituksena on kierrellä kaupungilla, käydä kahviloissa ja nauttia läheisten seurasta. Ostoslistaa ei ole, joten ihanaa kun voidaan keskittyä olennaiseen ja nauttia kaupungin joulufiiliksestä.
Kuvissa meidän hieman jo jouluista kotia.. Ollaan tosiaan pähkäilty tekokuusen hankintaa ja voipi olla että ensi viikolla sellainen haetaan. Laittakaa ihmeessä kokemuksia ja ajatuksia aiheeseen liittyen. Eihän aidon kuusen tunnelmaa voita mikään, mutta toisaalta nuo tekokuuset on nykyään niin aidon näköisiä ja niistä saisi nauttia koko kuukauden JA vieläpä ilman sotkua. 😀
Hei ihanaa perjantaita, viikonloppua ja joulukuun ensimmäistä! Halauksin <3Sara pssst. Laivan aamiainen odottaa. 😀

piparin tuoksua
tonttujen juoksua
siinäkö joulu on
kiirettä huisketta
salaisuus kuisketta
siinäkö joulu on

joulu saapuu jokaiselle
lapselle ja aikuiselle
sydämiimme joulun taika
seimen luona annetaan.. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. katariina.kuronen 01.12.2017

  Pitäkää aivan ihana Tukholman reissu! <3
  Meille tulee joka vuosi ihan aito joulukuusi, se fiilis ja tuoksu ym on ihan korvaamattomia! <3 Ja se, kun joulukuusi haetaan koko perheen voimin!
  Ihanaa joulunodotusta!<3

  Vastaa
 2. kaisu 01.12.2017

  Hauskaa reissua <3

  Vastaa
 3. Marru 01.12.2017

  Voi kun nautin näistä sinun sivuista. Ihanaa normi meininkiä.
  p.s se mummu pohjoisesta

  Vastaa
 4. Laura 01.12.2017

  Meille tulee myös ensimmäistä kertaa tekokuusi 🙂 tähän asti ei vielä ole ollut kuusta ja kerrostalossa sellainen helpompi kuin oikea ? mukavaa viikonloppua <3

  Vastaa
 5. Sanna 02.12.2017

  Meillä on useamman vuoden ollut tekokuusi. Kokoamis- ja purkamisvaiheessa ”neulasia” irtoaa kuin oikeasta kuusesta 😀 toki voi olla kuusen laadusta kiinni, mutta suurimman osan ajasta neulasten tippumiselta säästyy!:)
  Mistä tuo teidän valkoinen nojatuoli on??:)

  Vastaa
 6. Clara 02.12.2017

  Meillä on aito pikkukuusi joka joulu. Kissamme takia ei isoa kuusta uskalla ottaa, jottei kisu innostu kiipeämään kuusen latvaan? Siitä ei yleensä varise paljoa neulasia, yllättävän pitkäänkestää hyvänä, reilusti yli joulun? Vettä kannattaa lisätä tarvittaessa, kuitenki aika harvoin, eli yleensä ehkä 2 kertaa tarvii kastella. Tekokuusta ei oo meillä ikinä ollu, mutta varmaan sekin on hyvä vaihtoehto, ainakin kestävä ja helppohoitoinen ratkaisu. Nää joulukuusimieltymykset on ihan makuasioita.

  Vastaa