Marraskuun viimeinen & tuleva Joulukalenteri

design, koti & sisustus, lapset

Moiii! Tulin vielä äkkiä kirjoittamaan teille tulevasta joulukuusta ja tuosta lupaamastani joulukalenterista. Postaan joka päivä 1-24 <3 Jokunen kaupallinen yhteistyö (tosi kivoja juttuja) on tulossa, mutta teen niinä päivinä myös lisäksi luukkusisältöä. Sinänsä postaukset ovat varmasti aika tuttuja ja samankaltaisia kun aina ennenkin, mutta yritän ujuttaa niihin mahdollisimman paljon joulun tunnelmaa ja fiilistellä päättyvää vuotta. Toiveita saa myös laittaa <3!
Ihanaa iltaa.. Meidän perhe lähtee risteilylle Tukholmaan ja laivan notkuva buffetpöytä, lasten disco jne odottaa. Meitä on 11 henkeä ja vietetään pikkujoulua yhdessä samalla kaavalla kuin viime vuonna. Ihan parasta! Kuvituskuvina toimii kuukauden takaiset kuvat tytöistä ja Mikosta.. He innokkaina kasaili Mimosalle juniorituolia. Eilen neiti siirtyi myös pinnasängystä taaperosänkyyn. Kaikki vauvakamppeet alkaa virallisesti kaikkoamaan. Voisinkin kuvata teille jonkun luukun taakse tyttöjen huoneet.. Niitä en ole pitkään aikaan kuvaillut. Nyt ihanaa illan jatkoa! <3Sara 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. KatriL 01.12.2017

  En tiedä ootko koskaan asiasta kirjoittanut, mutta mua kiinnostaisi kuulla sun/teidän alkoholinkäytöstä, kun ootte kuitenkin perheellisiä ja kaikkea.. 🙂

  Vastaa
 2. Riikka Hämäläinen 01.12.2017

  Moikka!
  Jos liikutte Mikon kanssa kahdestaan ( tai +lapset) jossain julkisilla paikoilla, kiinnittääkö ihmiset teihin paljon huomiota tai koetteko saavanne paljon katseita? Antaako ihmiset teidän olla täysin rauhassa? Mietin vain, kun Mikko ja sinä molemmat olette suurelle määrälle suomalaisia tuttuja kasvoja telkkarista niin miten teihin suhtaudutaan esimerkiksi kaupoilla tai kadulla? 🙂

  Vastaa
 3. Clara 02.12.2017

  Ihanat suloiset tytöt isänsä kanssa touhuamassa? joo hyvä postausaihe ois tyttöjen huoneet?? minuakin kiinnostaa teidän suhde alkoholiin, joten siinä ois postausaihe, jonka KatriL myös esitti kommentissaan.
  Toinen postausaihe tulee tässä: Lilasta ois kiva tietää enemmän – sen puuhista ja lempiasioista, miten päädyitte ostamaan sen (miten päädyitte chihuahuaan rotuna), miten Matilda ja Mimosa suhtautuu Lilaan yms.

  Vastaa