saunahemmottelua *

design, koti & sisustus, lapset, me, pohdintaa, yhteistyö

* Kaupallinen yhteistyö / Emendo

Moi <3 Olen monta kertaa kirjoittanut teille asioista mitkä rentouttaa minua ja miten pienillä valinnoilla pyrin pitämään arjessani lempeitä hemmotteluhetkiä. Usein olen puhunut uuden suihkusaippuan hankinnasta tai lämpimästä suihkusta. En ole oikeastaan koskaan sen kummemmin kirjoittanut saunomisesta, vaikka meillä saunotaan läpi vuoden monta kertaa viikossa. Varsinkin syksy-kevät sauna lämpenee tiuhaan ja vierailemme siellä koko perheen voimin sekä kaksin, niin että lapset ovat menneet jo nukkumaan. Emendon tuotteet ovat olleet meillä jo vuosia kovassa käytössä ja yhteistyö heidän kanssa tuntui äärimmäisen luonnolliselle. Emendon sauna- ja wellness-tuotteet lisäävät kiistatta saunomisen nautintoa ja tuottavat hyvää oloa. Heidän tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon 100% eteerisiä öljyjä.
Meille tuttuja tuotteita entuudestaan ovat olleet saunatuoksut, lämpömittari (..joka on muuten super tyylikäs, tykkään pyöreästä muotoilusta todella paljon), laudeliina, saunatyyny (tuo maksimi rentoutuksen, niin ”pieni” asia, mikä tekee älyttömän paljon, suosittelen kokeilemaan jos kotoa ei vielä löydy), saunakiulu ja löylykauha. Ollaan myös aika usein ostettu saunatuotteita lahjaksi tai tuliaisiksi. Monesti on tosi vaikeaa keksiä jotain viemisiä, koska tuntuu että ihmisiltä löytyy omasta takaa kaikenlaista. Saunatuotteet ovat käyttötuotteita ja aina ilahduttavat lahjan saajaa. Emendo on tehnyt lahjan oston myös todella helpoksi sillä kaikenlaisia settejä on valmiiksi saatavilla. Niin paketeissa, kuin sellofaaniin nätisti aseteltuna. Todella kauniita ja valmiiksi mietittyjä paketteja/asetelmia.
Suuri rakkaus on löytynyt Joulun uutuus saunatuoksuista. Aah! Niin ihania tuotteita ja tuoksuja. Ai että! Joulusaunaan nämä saunatuoksut: joulu, glögi ja pipari ovat ehdottomia.
Meillä on alakerran vessa saunan yhteydessä, joten vieraat käyttävät lähestulkoon aina alakerran vessaa. Aika usein saadaan kyselyitä vessan hyvästä tuoksusta ja siitä mistä se tulee. Saunatuotteet pitävät ihanaa tuoksua yllä vaikka saunomisesta olisi muutama päivä aikaa. Varsinkin nyt kun meillä on ollut kovassa käytössä nuo Joulun uutuus tuoksut, niin kylppärin tuoksu on aivan ihana. Matilda ihastelee sitä joka kerta kun käy vessassa. 🙂
Löylytuoksuja meillä ei ole ennen ollut kokeilussa ja ollaan tykästytty niihin todella paljon. Löylytuoksuja löytyy monia erilaisia ja meidän suosikki on tällä hetkellä Talven taika. Löylytuoksua käytetään veden joukossa, niin että saunakiuluun lisätään 1/2dl tuoksua. Heti ensimmäisestä heitosta saakka pääsee nauttimaan ihanan tuoksuisista löylyistä.
Kaikki Emendon tuotteet ovat mielestäni todella miellyttäviä, eikä nenääni ole koskaan pistänyt mikään tuoksu. Koen, että olen ajoittain hajuherkkä ja en pysty käyttämään tuotteita jotka ovat liian voimakkaita tai pistäviä. Olen myös kokeillut Emendon saunaturvenaamiota, joka on aivan ihana tuote, samoin kuin jalkojenhoitosetti. Alla näkyy paljon lempparituotteitamme ja valmiita lahjapakkauksia, mistä hahmottaa hyvin kuinka kauniita viemisiä heillä on tarjolla. Kaikki Emendon tuotteet eivät vaadi saunaa, vaan heiltä löytyy myös paljon welness tuotteita joilla voi hemmotella itseään. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia tuotteita sekä hyviä lahjavinkkejä vanhemmille/anoppilaan, puolisolle, ystävälle tai tuliaiseksi.
Viimeisen kuvan tuotteet ovat tänään instagramissani arvottavissa. Käykää kurkkaamassa. 🙂
Nyt rentouttavaa sunnuntaita <3 Me ajateltiin laittaa päiväsauna ja mennä nauttimaan lämmöstä koko porukalla.  Saunotaanko teillä paljon? Ja viihdyttekö saunassa? <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Minna 03.12.2017

  Tää nyt ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta mistä on ne roikkuvat helmikorvakorut mitä heiluttelit instastoryssa?! I-H-A-N-A-T <3

  Vastaa
 2. Clara 03.12.2017

  Meillä saunotaan useita kertoja viikossa. Viihdyn saunassa hyvin – saunominen rentouttaa kehoa ja mieltä. Löylytuoksuja ollaan kokeiltu, tais olla eukalyptustuoksu. Ne viimeistelevät kyllä saunanautinnon? Tutkimustenkin mukaan useita kertoja viikossa saunovat elävät pidempään ?

  Vastaa
 3. Marru 03.12.2017

  Joo mikäs parempaa kun sauna. Monta kertaa viikossa siellä viihdytään.Varsinkin kun saa sujahtaa samalla puhtaisiin petivaateisiin. Löylytuoksut ovat Ok. Joulusaunaan pitää laittaa vain kynttilöitä eikä valoja, mutta oltava varovainen. Voisihan niitä polttaa muulloinkin, mutta meillä se on joulun kohokohta.
  T.Mummu pohjoisesta

  Vastaa
 4. Laura 03.12.2017

  Sauna on parasta mitä voi olla, varsinkin näin talvella on ihana mennä lämpimään löylyihin mutta valitettavasti kerrostalossa se ei ole mahdollista ja joutuu tyytymään kylmään suihkuun ? onneksi voi viikonloppuisin mennä vanhempien luokse saunomaan ?

  Vastaa
 5. Hitsi, miten freesiltä näyttää tuommoinen vaalea sauna! Meilläkin saunotaan vähintään kerran viikossa ja se on ihanaa. Toki kaikkein paras on mökin puusauna, mutta se on harvinaista herkkua.

  Vastaa
 6. Henna 05.12.2017

  Ihanalta näyttää. Juuri ystävälle postitettuun pakettiin lähti Emendon laudeliina ja saunatuoksu. Tuoksu oli talven taikaa ❤️
  Vielä muutamat paketit ostettava, taitaa paras ystäväkin saada sauna juttuja ?? Hyvää ja ihanaa joulunodotusta sinne teille Sara! Sekä juhlavaa itsenäisyyspäivää myös!

  Vastaa
 7. Saunalady 05.12.2017

  Jees. Johan oli kritiikitöntä ja suoraa myyntipuhetta pelkästään tämän firman tuotteista. Huomaa kyllä kuinka lahjakoreilla ja tuotepaketeilla voitelemalla saa sitä maireaa tekstiä, mitä firman edustaja haluaakin.
  Olisin toivonut vähän muutakin näkökulmaa ja miksei tuotteitakin esitellyn tasapuolisuuden nimissä. Luontokin on ihan tuossa kaikkien ulottuvilla.
  P.s. Aikakausilehdissä näihin ”kirjoitettuihin ja naamioituihin mainoksiin” puututaan, koska mainoksen ja aidon sisällön tulee erottua toisistaan. Aidon sisällön taas tunnistaa siitä, että muitakin alan tuotteita on otettu tasapuolisesti huomioon.
  Enkä odota, että tätä julkaiset, mutta toivottavasti huomaat ansan, mihin firmojen lahjoja vastaanottamalla joutuu. Ja me lukijat kyllä välitetään kovastikin sisällöstä mitä meille tarjotaan, eikä näin suoria mainoksia lahjakoreineen saunan lauteilla voi pitää aitona, hyvänä blogikirjoituksena.

  Vastaa
  • Jiipee 06.12.2017

   Itse olen samaa mieltä Saunaladyn kanssa! Turhan moni postaus, joka on tehty yhteistyössä, menettää aitoutensa liiallisella mainostamisella!

   Vastaa
  • Clara 07.12.2017

   Miun mielestä ei ole liikaa mainostamista yhteistyökumppaneiden tuotteista tehdyissä blogipostauksissa. Ja postaukset kuulostavat aidoilta. Uskon, että Sara on miettinyt tuotteiden sopivuutta ja muita aspekteja objektiivisesti, kuten tässäkin postauksessa mietti omaa tuoksuherkkyyttään saunatuoksujen yhteydessä. Ja entä jos ei ole aina esittää kritiikkiä? Blogipostauksen ”aitouden” nimissä kritisoitavaa ei tule mielestäni etsimällä etsiä.

   Vastaa
  • M 07.12.2017

   Minun mielestäni Sara kertoo juuri niistä tuotteista, joita hän ja hänen perheensä käyttävät. Miksi hänen pitäisi alkaa vertailemaan muiden vastaavien yritysten tuotteita jos Emendo sattuu olemaan se merkki, josta he tykkäävät? Tuotetestailut ja niiden vertailut on sitten sitä naistenlehtikamaa. Eikös blogin tarkoitus nimenomaan ole kertoa asioista, joista itse pitää ja niin mielestäni Sara on aina tehnytkin.

   Vastaa