15. luukku

loma, me

Heippa! <3 Tämä viikko on ollut tähän saakka tosi kiva ja paranee vaan viikonloppua kohti. Tytöt jäi tänään lomalle päiväkodista ja meillä on illaksi suunnitteilla pizzan leipomista sekä elokuvan katselua. Tyttöjen syksy meni niin reippaasti, että pieni hemmottelu on paikallaan.
Ollaan hoidettu kuluneella viikolla juoksevia töitä ja valmistauduttu mahdollisimman hyvin tyttöjen lomaan. Niin, että seuraavan kolmen viikon aikana voi jättää läppärin pois ja mitään kiireellistä ei ole listalla. Hirveä kasa asioita saatiin myös kotona hoidettua, kun siivottiin mm kodinhoitohuone. Voisin tehdä sieltä vaikka postauksen joku päivä :).
Laitettiin juuri sauna päälle ja aloitetaan koko perheen joululoma. Mitä ihaninta viikonloppua! <3Sara
ps. kuvat keskiviikolta, kun käytiin Nokkalan majakassa lounaalla. Perinteinen lohikeitto aurinkoisessa merimaisemassa.. Toimii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Heidi 16.12.2017

    Hei mistä tuo ihana takki on ostettu ?? 🙂

    Vastaa