farkut

me, muoti, ootd

Moi! Ehkä muistatte, kun kerroin ennen joulua etsiväni farkkuja ja päädyinkin ostamaan hupparin..? hups. 😀 No anyway, nyt löysin käytännössä ihan tismalleen samanlaiset farkut kuin tarkoituksena oli ostaa Monkista, mutta 25e halvemmalla. Jee! Löysin nämä pökät Tallinnan Bershkasta ja heti katsoin, että ne näyttää tosi samanlaisilta kuin etsimäni. Farkut sattuivat olemaan alennuksen jälkeen 14e, joten nappasin ne mukaan ilman sovitusta. Onnekseni housut olivat juuri oikean kokoiset ja mukavan istuvat päällä. En ole koskaan tykännyt siitä ajatuksesta, että pitää ostaa kokoa-kahta liian pienet farkut.. Ainakaan mun kohdalla toi ei kyllä päde yhtään. En nimittäin ikinä saa niitä housuja mukaviksi ja ”löystymään” kun en käytä niitä kireyden vuoksi.. Tämä on tullut testattua useaan otteeseen. 😀 Liian piukat housut ovat vaan jääneet käyttämättä ja muistan, kun kerran sain yhdet farkut mukaviksi, niin aloin jo pelkäämään niiden pesua ja sen tuomaa pitkää kireää kautta. 😀 Tosi kiva! Haha!
Nämä farkut ovat olleet jo monesti päällä ja varmasti tulen käyttämään niitä vielä pitkään. Muuten olen suosinut viime kuukauden ajan kotivaatteita, lämpimiä neuleita, paksuja kollarihousuja ja väljiä t-paitoja. Pian alkaa taas päivätyöt ja sen myötä tulee katsottua hiukan enemmän vaatteita ja sitä missä kuteissa liikkuu. Ihanaa uutta viikkoa! <3Sarafarkut / Bershka

t-paita / nakd*

huppari / nakd*

kello / Daniel Wellington*

kengät / Flatterd*

korvikset / & other stories

*saatu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Anne 08.01.2018

  Hei. Todella kivat farkut <3 Voisitko tehdä postauksen, jossa antaisit vinkkejä aloittelija blogaajille? Se olisi kiva. 🙂 Olen kysynyt tätä aijemminkin. <33

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   Joo hei yksi joulukuun luukuista käsitteli aihetta.. <3 Sieltä löytyy!!

   Vastaa