Don´t stress. Do your best.

design, koti & sisustus, lapset, loma, me, pohdintaa

Huomenta! Ostin kuvissa näkyvän vihkon Tallinnasta ja ihastuin täysin sen pehmeisiin kansiin sekä järjestelmälliseen sisukseen. 🙂 Tykkään pitää kirjaa kaikesta esim työhön liittyvästä. Mun työhön kuuluu yllättävän paljon kaikkea mitä pitää kirjata, muistaa, lähettää jne jne, joten muistivihko ei ole yhtään hullumpi idea. On myös plussaa, että on kätevä paikka olla luova, silloin kun sille päälle ryhtyy. Monesti mulla lukee puhelimessa postausideoita tai muita ideoita/haaveita ja sinne syöveriin ne monesti jää roikkumaan. Paperille kirjoittaminen on jotenkin konkreettista ja minulle hyödyllisempää.
On aivan mahtavaa mennä valoa ja kesää kohti (saako tätä vielä hehkuttaa!? :D). Loppuvuosi oli mulla erityisen työntäyteinen ja vaikka tuntuu että työt sen kun lisääntyy, niin silti vireystila on eri. Jotenkin keväästä saa voimaa. Tämä vuosi tulee olemaan tähänastisella urallani merkityksellinen jo ihan siitä syystä, että olen pitkästä aikaan kokonaisen vuoden töissä. Viime vuonna pidin Mimosaa (sekä pääsääntöisesti Matildaa) kotona elokuuhun saakka ja päätyöni oli hoitaa lapsia. Tänä vuonna hommat menee toisin. Näköpiirissä on monta uutta mahdollisuutta, ideaa ja tavoitetta. Valehtelisin jos väittäisin että en ole innoissani. Samalla yritän ottaa mahdollisimman rauhassa ja keskittyä hetkeen. Onneksi lapset ovat maailman parhaita maadottajia ja heidän seurassaan kaikki muut mietteet katoaa.
Kotona nautin erityisesti siitä, että tyttöjen kanssa pystyy tekemään niin paljon asioita. Matilda osaa pelata Kimbleä, askarrella ja Mimosa puolestaan on mukana kaikessa mitä ikinä tehdäänkin porukalla. Tytöt ovat aktiivisia, halukkaita apureita ja parhaita ystäviä. Vaikka osaltaan oli haikeaa, kun Mimosa täytti 2v, niin on tässä lasten iän karttumisessa valtavasti hyviä puolia.. Kaikki on vain yksinkertaisesti helpompaa.
Tällainen sekalainen sepustus tällä kertaa! Nyt viedään tytöt HopLopiin, kun luvattiin että siellä kerran lomalla vierailtaisiin. Tänään on se päivä! 🙂 Mukavaa tiistaita!! <3Sara 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. heidisusanna 09.01.2018

  Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle! <3 Itsellä menee toisin päin, kun edessä on töissä vietetyn vuoden jälkeen taas vauvavuosi kotona. 🙂 On ihanaa taas tuoksutella pikkuvarpaita ja tuhista vierekkäin, mutta odotan jo kovasti myös tuota aikaa, kun arki lasten kanssa tietyllä tavalla taas helpottuu. 😀

  Vastaa
 2. Katri 09.01.2018

  Oi kun kiva idea tuossa vihossa, kiva tuo Priorities -otsikko 🙂 Oon alkanut ottaa tavaksi kirjoittaa joka päivä ylös 3 asiaa, jotka sinä päivänä teen, ja vaikka maailma kaatuisi niskaan niin kunhan ne 3 asiaa on tehty, saan luvan olla tyytyväinen 😀 Tosi hyvä siihen, kun on syyllinen olo tekemättömistä asioista – eihän kukaan kaikkea voi päivässä tehdä.
  Tuo teidän betonipöytä on aivan ihana!

  Vastaa
 3. Pia-päivi 09.01.2018

  Moi. Ihanan värinen vihko. Oi. Tykkään ite kans pitää allakka ja päiväkirjaa joihin kirjoitan menot ja tapahtumat. Hyvää uutta vuotta 2018. ?????

  Vastaa
 4. Ida 10.01.2018

  Hei Sara, mitä olivat ne hyvän näköiset suklaiset pikkuleivät joita leivoit tässä yksi päivä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2018

   Ne oli ihan tavallisia suklaakeksejä.. Googlasin ”suklaakeksi” ja nappasin perusohjeen 🙂

   Vastaa