päivä mun kanssa

me

Heippa! Tässäpä minun tämä päivä. Nyt nukkumaan, koska huomenna on super aikainen aamu. Hyvää yötä! <3Sara

07.00-10.00 Herättiin tyttöjen kanssa ja pakkasin heille päivän kamppeet valmiiksi. Tytöillä oli tiedossa päiväkodissa aurinkojuhla joten kaikenlaisia tarvikkeita ja vaatteita pakattiin mukaan. Nauroinkin päiväkodissa, että tulipa tämä sopivaan saumaan ja nythän tytöt osaa sitten olla lentokoneessa nätisti.. 😉 Pesin aamulla hiukset ja nappasin smoothien sekä kahvin autoon mukaan. Ajelin töihin ja kuuntelin podcasteja.

10.00-12.00 Olin kuvauksissa Salkkareiden studiolla ja päiväni kesti vain muutaman tunnin.

12.00-15.00 Käytiin Mikon kanssa lounaalla mun päivän päätteeksi ja lähdin sen jälkeen kotiin. Tein työjuttuja koneella, kuvasin tulevia postauksia ja siivosin koko vaatekaapin sekä tsekkasin lomavaatteita kasaan. Tuli NIIN hyvä fiilis kun sain katsottua koko vaatekaapin läpi. 🙂 Menin hakemaan tytöt kotiin!

15.00-21.00 Haettiin Mikko asemalta, tehtiin ruokaa (tyhjennetään kaappeja ennen reissua ja ruuaksi tuli nuudelia, kalapuikkoja ja pakastevihanneksia) ja rakennettiin legoja. Lähdin hakemaan Mimosalle vaippoja kun ne yllättäen loppui ja samalla nappasin meille iltapalaa mukaan. Tehtiin Matildan synttärijuhlakortit, pakattiin ja laitettiin tytöt nukkumaan. Nyt iltatee ja unille. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Maikki 20.03.2018

  Kivan kuuloinen päivä 🙂 Kiinnostais kuulla, kuinka pitkiä ootte Mikon kanssa? 😀

  Vastaa
 2. NNiina 21.03.2018

  Sun päiväsi kuulosti todella mukavalta. (: mihin päin lomakohteeseen olette menossa? olisi kivaa tietää?

  Vastaa
 3. Johanna 21.03.2018

  Moi!
  Meillä on tuo sama minnilaukku ja se on kyllä niin passelin kokoinen että! Pitäis metsästää yhtä pieni laukku jostain myös pojalle 😉
  Tuo sinun pörrötakki on kyllä niin marjapuuromaisen ihana, että jos en olis mennyt törsäämään uuteen kevättakkiin, lähtisi tilaukseen! Väri on sulle täys kymppi ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.03.2018

   Heippa 🙂 heii mä itseasiassa jossain just törmäsin tuollaiseen mini itse ilkimys laukkuun! Laitan viestiä ig jos löydän sen 🙂 Kiitos ihana <3<3 mukavaa pääsiäistä sinne koko teidän perheelle!

   Vastaa