kalenteri

design, koti & sisustus, me

Moikka! Oon vedellyt viime kuukaudet ihan kammottavalla kalenterilla. Olin laittanut yhtenä aamuna smoothien mukaan ja pullon korkki oli mennyt väärille kierteille. Töissä huomasin, että koko laukku ui smoohtiessa ja pahiten osumaa oli saanut kalenteri. Käytän siis vieläkin perinteistä kalenteria ja puhelimen muistiin en koskaan merkkaa mitään aikoja. Sieltä löytyy sen sijaan listata ja muutenkin yleiset muisiinpanot, kuten kauppalista tms.

Mullahan oli hommattuna tälle vuodelle myös aivan ihana pieni kalenteri, mutta se ei koskaan tullutkaan käyttöön. Jotenkin oon niin rutinoitunut siihen, että näen koko viikon kerralaan ja samalla sivulle jää vapaata tilaa kirjoitukselle. Minulle siis kalenterin sisäosuus on todella tärkeä, kuten myös kansi. 🙂 Kävin toissapäivänä akateemisessa kirjakaupassa ja ihan sattumalta kurkkasin josko niillä olisi 2018 poistuvia kalentereita alessa. Näin ei ollut ja kaikki kalenterit oli siirretty jo pois. Tilalla oli 2018-2019 kalenterit jotka alkoivat kaikki elokuusta. Kunnes löysin ihan täydellisen kalenterin!!! Se starttasi nyt toukokuusta, joten yksikään sivu ei jäänyt käyttämättä. 🙂 Suurimpana plussana etukansi jota voi vaihdella ja innostuin heti askartelemaan oman kannen. Leikkasin kuvat lehdistä ja teippailin ne kiinni. Meinaan tehdä syksyllä viimeistään uuden kannen ja sisällyttää tyttöjen valokuvat mukaan. Millaisia kalentereja te käytätte? 🙂

Toissa iltana tein muutamat työhommat koneella & ulkona. Meillä paistaa pihalle puolesta päivästä iltaan saakka, joten ollaan saatu kylpeä lämmössä. Kyllä tämä kevät jaksaa ihastuttaa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Emma 11.05.2018

    Ihana kun sulla kaikki rakkaimmat kiteytyy kirjaimeen M ❤️<3

    Vastaa
  2. Kati 12.05.2018

    Perinteiset kalenterit on parhautta ♡ itse käytän myös sellaista ja toimii välillä ”minipäivyrinä”. Kirjoittelen lyhyesti hauskoja sattumuksiakin tmv. töitten ja harrastusten lisäksi.

    Vastaa