aamukahvi metsässä ja pikaiset kuulumiset

me, travel

Huomenta! Me lähdetään tänään muutaman päivän reissulle ja meitä voi seurailla IG:n kanavista johon molemmat teemme sisältöä reissusta. Tämä on ensimmäinen kaupunkireissu lasten kanssa ja aika ei voisi olla otollisempi. Nämä kuvat otettiin eilen kun käytiin aamukahvilla metsässä. Tuntuu, että toukokuun hulinat vievät helposti mennessään ja työmäärä on tällä hetkellä huipussaan. Tästä syystä on ihan parasta ottaa muutaman päivän irtiotto. Lapset ovat lievästi sanottuna innoissaan, kun pääsee lentokentälle ja UIMAAN! Aurinkoista loppuviikkoa! Olen ajastanut muutamat postaukset tänne, joten juttua on tulossa totuttuun tapaan mm. uudesta kalenterista (jep, taas uusi 😀) ja Helsingin top paikoista. Halauksin <3Sara

housut / Stronger*

collage / Blue sportswear*

kengät / Adidas / Athlete´s foot *

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Pia päivi 10.05.2018

  Moi. Kivaa minilomaa teille. Ootan innolla millaisen allakan ooot taasen löytänyt? Hyvää helato. ????

  Vastaa
 2. Alina 10.05.2018

  Heippa!
  Mikä on kyseisten Adidaksen kenkien malli? (:

  Vastaa