hame ja perhosia vatsassa

loma, me, ootd

Moikka! Tämä asu on luottovarma. Yksi kesän suosikeistani. Olen yhdistänyt nämä vaatteet moneen tilanteeseen ja nämä eivät ole vaihtuneet päältä edes siinä vaiheessa kun ollaan saavuttu kotiin.. Ja siis mähän vaihdan yleensä sillä sekunnilla kuteet kun saavutaan kotiin. 😀 Vaikka suosin mukavuutta ihan kaikessa pukeutumisessa, niin kotona ollaan vielä next levelillä.
Tykkään eniten hameen huljuvasta kankaasta ja sen pituudesta. Tämä midi mitta on mielestäni maxin rinnalla aivan ihana pituus. Lyhyitä (=mini) malleja sen sijaan ei käytännönsyistä tule helposti vedettyä päälle. 😀 Huomenna lähdemme Kreikkaan perheen kanssa ja nämä vaatteet valikoituu matkustusvaatteiksi. Sopivan mukavaa ja samalla viileää. Luvassa on nimittäin hellettä kun päästään perille. Katsoin myös tytöille reissuvaatteiksi hameet sekä paidat ja Matilda ihaili yhdistelmää ”näytän ihan äidiltä” 😀 Ihana pieni!
Tyttöjen masut on täynnä reissuperhosia ja täällä kovasti pakkaillaan kasaan kaikki mekot, hameet sekä tavarat kasaan. Tänään ei paljoa muuta tehdäkkään, kun pakkaaminen on jäänyt nyt tälle viimeiselle päivälle 😀 Nyt viikoksi aivot narikkaan ja tiedossa on lähinnä löhöilyä, syömistä, uimista ja yhdessä oloa. Päivittelen varmasti jonkin verran IG:tä ja muutamat höpötykset rustaan tänne. 🙂
Ihanaa juhannusviikkoa kaikille teille ja lomalaisille rentouttavaa lomaa. <3Sara
kuvat / Carla Bock 

kengät / ecco*

hame / bik bok*

paita / JC Jumbo*

laukku / Marimekko

kello / Furla*

korviksey / Pernille Corydon

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Saga 18.06.2018

  Rentoa lomaa koko perheelle ? Ollaan just aloitettu oman perheen loma kreetan auringossa ☉

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.06.2018

   Kiitos paljon 🙂 <3 Oi ihanaaa, nauttikaa siellä, parasta!

   Vastaa
 2. Pia päivi 18.06.2018

  Moukkis.hyvää lomaa koko perheelle. Voikaa hyvin auringon alla. ?????

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.06.2018

   Kiitos kiitos paaaaljon 🙂 <3 Ihanaa viikkoa myös sinne!!

   Vastaa
 3. joni 18.06.2018

  jos, otat Furlan kellon joudut ottamaan sen turvatarkastuksessa pois

  Vastaa
 4. Aleyna 20.06.2018

  Näytät kauniilta

  Vastaa
 5. Mari 21.06.2018

  Hei Sara, Ihanaa lomaa teidän perheelle. Ymmärsin että nautitte Samoksen lämmöstä, siellä olimme myös me viime kesänä ja palattiin sinne muutaman kerran uudestaan, aivan ihana paikka ja huikea hotla lapsiperhettä ajatellen (Dorryssa)
  Ps. Törmäiltiin aika usein ja ihananan Matildan kanssa juteltiin kovasti.

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.06.2018

   Heippa, muistan Sinut hyvin 🙂 <3 Ihanaa kun löydät vielä tänne blogiin! Meillä oli ihana loma Doryssassa ja hotla oli tosi kiva taas kerran <3 Lapsien määrä oli kasvanut viime vuodesta!
   Ihanaa kesää <3

   Vastaa
 6. Tuuli 05.07.2018

  Moikka Sara, oot mun mielestä ihana blogaaja jonka juttuja tykkään lukee ja kattoo (erityisesti sun ig storiet on huikeita), oot niin hyväntahtonen ja kivan oloinen. MUTTA (aina se mutta :D) pakko antaa palautetta yhdestä mulle tärkeästä asiasta… nimittäin vaatteiden kertakäyttökulttuurista ja shoppausvimmasta. Teet tosi paljon yhteistyötä vaateyritysten kanssa ja mietin, et tarviisitko oikeasti niin usein ja niin paljon uusia vaatteita, ja mitä vanhoille tapahtuu? Lisäksi yhteistyöt kannustaa muitakin ostamaan halpatuotantovaatteita ja samaan aikaan maailma hukkuu ylijäämävaatteisiin (samaten kun muuhunkin muoviin ja roskaan). Netflixistä löytyy dokumentti ”The true cost”, joka avas ainakin mun silmiä muotiteollisuuden varjopuolille, suosittelen katsomaan sen! Ymmärrän, että tää on sun työ ja yhteistyöt ISO osa sitä, mutta voisiko kuluttamiseen ottaa vastuullisempaa näkökulmaa? Esim Polarn O. Pyret on hyvä merkki luomupuuvilloineen ja vastuullisine menetelmineen, ihanaa kun teet niiden kanssa juttuja 🙂 mutta toivoisin, kun sulla on niiiiin paljon vaikutusvaltaa, että osaltasi kannustaisit siihen, ettei joka juhlaan tarvitsisi uutta vaatetta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.07.2018

   Kiitos Tuuli viestistäsi <3
   Ymmärrän super hyvin mitä meinaat ja hei pitää aivan ehdottomasti katsoa tuo suosittelemasi ohjelma. 🙂 Olen miettinyt tätä asiaa tosi paljon ja mun pitäisi kyllä varmasti kirjoittaa aiheesta, koska en missään nimessä ajattele että joka juhlaan pitäisi olla uusi mekko. Oon just sellainen tyyppi että pidän ennemmin vanhaa mekkoa kuin ostan uutta. 🙂 En edes muista koska olisin ostanut jotain vain sen takia että saisin uutta. Teen lähinnä vain yhden vaatefriman kanssa yhteistyötä säännöllisemmin (pyrin siihen että max parin kk välein) ja sitten tietty lastenvaatteiden kanssa.. POP on ihana <3<33
   Mutta tämä on kyllä sellainen asia mikä pitää ottaa mietintään vielä tarkemmin.
   Kiitos tuhannesti viestistäsi jonka sävy oli lämmin ja samalla sait minut miettimään. Kaikkea hyvää kesääsi ja ihanaa jos tykkäät seurailla. <3 Aurinkoa!

   Vastaa