messuilu

design, koti & sisustus, loma, me, pohdintaa

Heippa! Asuntomessuille meno sai tällä kertaa jäädä. En päässyt kaverin matkaan, joten koko reissu olisi mennyt säädöksi ja loppupeleissä hinku sinne laski. Luin monet blogitekstit messuista ja niistä kävi ilmi, että messut eivät olleet tänä vuonna mitkään tajuttomat. Nämä postaukset esim luin:
Design Wash / Asuntomessut Porissa
Valkoinen Harmaja / Porin asuntomessujen kauneimmat tilat ja yksityiskohdat

Kävin kuitenkin ostamassa kaikki mahdolliset sisustuslehdet ja kolusin tämän hetken trendit sekä messukohteet kätevästi läpi. 🙂 Tarkkasilmäiset lukijat ovat varmaan huomanneet, että meillä on aina ollut pienoisena haaveena rakentaa oma koti ja syitä tähän on muutama. Ollaan aika pitkälle suunniteltu (=haaveiltu) millainen koti olisi meille hyvä ja tietyt materiaalit sekä käytännönasiat toivoisimme kodista löytyvän. Tähän vielä plussana se, että emme haluaisi älyttömän isoa kotia, vaan järkevän määrän neliöitä ja kohtuullisen pihan. Nyt olemmekin pistäneet silmämme erääseen tonttiin ja katsotaan mitä sen kanssa tapahtuu. Olemme todella untuvikkoja koko asiassa, joten en uskalla hypettää ennen kuin asioita selviää. 😀 Emme myöskään aloittaisi rakentamaan vielä lähiaikoina, vaan ehkä aikaisintaan vuoden parin päästä. Saapi nähdä! Pidän teidät ajan tasalla. 🙂
Habitare messut on syyskuussa ja sinne nokka osoittaa aivan taatusti. Luulen, että nappaan Mikon kaveriksi niin päästään yhdessä pähkäilemään. Jos sieltä löytyy sisustuksesta kiinnostuneita, niin vinkatkaa toki hyviä blogeja, ehkä jopa rakennusblogeja, ulkomaalaisia sisustuslehtiä ja ihan mitä vain mieleen juolahtaa. Aurinkoista tiistaita! <3Sara

ps. Ainii, Mamma Mia oli ihan super. Ykkösosa on ollut yksi mun lemppari leffoista ja kakkonen ei pettänyt.. 🙂 Kyynel vierähti lopussa <3 Katsottiin elokuva MAXIM leffateatterissa ja siellä pystyi nauttimaan tapaksia sekä viiniä tms samalla.. Aivan ihana idea ja niin mukavat nojatuolit. Toinen suositus liittyy ruokaan.. Käytiin nimittäin leffan jälkeen vihdoin syömässä Yes Yes Yes ravintolassa, kun Mikko keksi sen lennosta. Ajateltiin, että ei mahduta sinne mutta onneksemme pääsimme baarituoleille syömään aivan keittiön kupeeseen. Annan tähtiä 6/5 <3 Niin hyvää ja vitsit miten oli kiva seurailla kokkien toimintaa ihan silmien alla. Ehdottomasti kokemisen arvoinen ravintola! Tykkäsin erityisesti siitä, että kaikki ruuat on suunniteltu jaettavaksi ja meitä suositeltiin ottamaan 4-6 ruokaa menulta. 🙂 Oletteko käyneet Maximissa tai Yes Yes Yes raflassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Piitu 31.07.2018

  Piece By piece blogissa Essillä ja hänen miehellään on juuri parhaillaan menossa talon rakennus projekti. Alusta asti kattavasti kertonut kaiken mahdollisen raksailuun liittyen. Muutenkin Essin blogi on tosi ihana. Käy kurkkaa!

  Vastaa
 2. Eva 01.08.2018

  Asuntomessuilla on kamalaa helteellä, joten jäi kyllä mullakin messut väliin 🙂 Parasta siellä ois kierrellä pilvisellä ja viileällä säällä, mut sellasia saadaan vielä odottaa ja messutkin ehtii loppua ennen sitä. Ehkä sit ens vuonna!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.08.2018

   haha, no totta, ei tuo helle tosiaan houkuttele käppäilemään sisällä 😀 Ihanaa loppuviikkoa!

   Vastaa
 3. Emma Mäkelä 02.08.2018

  Kävin asuntomessuilla viime sunnuntaina, koska porilaisena sinne oli helppo mennä. Itseänikään ei hirveästi sytyttänyt, koska kaikki talot oli toistensa kopioita ja yksityisyyttä ei pienissä pihoissa hirveästi ollut. Asunnot olivat myös tuskallisen kuumia kiertää.
  Kävin myös Mamma mian kattomassa ja oli yksi parhaista elokuvista aikoihin ja minäkin itkin lopussa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.08.2018

   Okei, no ehkä tein oikean päätöksen 🙂
   Sama homma, aivan ihana leffa <3

   Vastaa
 4. Jenni 13.08.2018

  Hei! Teillä on kivan rennon näköinen sohva. Onko se ollut käytössä hyvä, näkyykö pöly tai nukkaantuuko (samsta?) kangas? Kiitos jos viitsit vastata 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.08.2018

   On ollut tosi hyvä! Juuri puhuttiin Mikon kanssa siitä, miten tyytyväisiä ollaan oltu sohvaan. Ainakin lapsi/koira perheessä super 🙂 Kaikki kankaat ovat konepestäviä ja muutenkin hylkii likaa 🙂

   Vastaa
 5. Heli 16.10.2018

  Heippa! Sulta saa mahtavia vinkkejä sisutukseen liittyen, toivoisin sisustuspostauksia lisää kiitos! 🙂 Mistähän olet mahdollisesti löytänyt nuo teidän seinähyllyt? Kestävät ilmeisesti hiukan enemmän painoa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.10.2018

   Ihana kuulla, kiitos <3 Ne on Maze hyllyt ja tosiaan hyvin ovat kestäneet painoa. Toki ne on kiinnitetty jämäkästi 🙂

   Vastaa