reseptejä ja kuulumisia

design, koti & sisustus, resepti

Moikka! Kalapuikot oli yks mun lemppariruuista koulussa, mutta kotona syötiin niitä aika harvoin. Myös meidän perheessä syödään yllättävän harvoin kalapuikkoja, vaikka lapset rakastavat niitä ja ne ovat helppoja kuin mitkä. Viime viikkoina ollaan kuitenkin valmistettu kalapuikkoja uusien perunoiden kaverina muutamaankin otteeseen ja lisänä olen tehnyt kermaviilikastikkeen.

Kermaviilikastike: kermaviiliä, tilliä, sitruunapippuria, hieman sitruunan kuorta ja halutessaan sitruunamehua, valkosipulijauhetta

Toinen uusi suosikki on super nopea pastakastike, johon sain vinkin työkaverilta. Halloumpastan ohje tulee tässä:

 • kuutioi ja ruskista pannulla paketillinen halloumia
 • lisää purkki tomaattimurskaa ja purkillinen oliiveja
 • sekoita ja tarjoa pastan kanssa

Kaikki helpot arkireseptit ovat parhautta ja tulevat tarpeen varsinkin nyt kun työt pikku hiljaa lisääntyy. Tänä syksynä lautasella (..ja en siis meinaa ruokaa 😉 ) on paljon mulla ja Mikolla samaan aikaan, mutta onneksi tämä hevein vaihe ei kestä kovin kauaa. 🙂

Tänään tytöt menivät ensimmäistä kertaa päiväkotiin pitkän loman jälkeen ja totuttelu uuteen arkeen alkaa siis konkreettisesti tänään. Seuraavat 15vk menee varmasti hujahduksessa ja pian huomaamme, että joulu kolkuttelee.. 😀 Pesin eilen pihalla olleet lyhdyt ja tilasin itselleni uudet sisätossut kotiin. Pimeyteen ja kylmyyteen on siis varauduttu! Oon nimittäin mieletön vilukissa ja villasukat ovat parhautta lähestulkoon koko vuoden. Samalla oon super innoissani jos me vielä ihan oikeasti saadaan tänne helteet. Onhan tämä kesä ollut jotain mistä ei olisi osannut edes haaveilla.

Blogin suhteen väljempi kirjoittaminen kesällä teki todella hyvää. Olen saanut niin paljon uusia ideoita ja ajatuksia siitä millaisia postauksia haluan tulevina viikkoina rakentaa. Toivon enemmän lifestylesisältöä, niin että muoti, sisustus, ruoka ja perhe voivat risteillä entistä enemmän. Etenkin kuvien kautta! Pyrin myös siihen, että jatkossa postaan ennemmin hieman harvemmin ja pidän hyvän flown.

Muistakaa, että otan aina mieluusti teidän vinkkejä, toiveita ja ajatuksia vastaan kun suunnittelen ja kirjoitan postauksia. Mieluusti kuulisin mitä ajatuksia teiltä löytyy! Mukavaa tiistaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. Anniina kuuttii 07.08.2018

  Ollis kiva nähdä YouTubeen teidän arki firjo mitä homata areenan

  Vastaa
 2. Henna 07.08.2018

  Olisi ihana jos tekisit taas jonkin meikkipostauksen <3 ja arki ruokaohjeet tulisi myös tarpeeseen!

  Vastaa
 3. p 07.08.2018

  Toi ikioma nimilappu postaus oli hyvä näin hoitopaikkojen alkaessa.tilasin ja hyvä vinkki 🙂
  Just hyviä nämä arkiruoka postaukset ja et vähä harvemmin kuvia ja tekstiä ku muutaman kerran viikkoon käy lukemassa.kiitos hyvästä blogista!! 🙂

  Vastaa
 4. -E 07.08.2018

  Hei!
  Minua kiinnostaisi tietää, että minkälainen oli kokemuksesi microblading-kulmista, muistelin että sinulle tehtiin ne vuosi sitten? Laittaisitko/laitoitko uudelleen ja kauanko ne kestivät, kuluivatko siististi pois?
  Blogisi on aivan ihana, positiivinen ja kepeä lukea, jatka samaan malliin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2018

   Hei joo laitoin joskus yli vuosi sitten.. 🙂 En koskaan ottanut vahvistusta ja mulla se lopputulos kesti ehkä noin 2-4kk. 🙂 Tykkäsin joo ja varmasti olisin käynyt uudestaankin jos kulmat tuottaisivat päivittäin meikatessa päänvaivaa. 🙂 ehkä ainoa vinkki tuohon on, että kannattaa valita SUPER tarkkaa se kenen luokse menee.. Voin sydämeni pohjasta suositella Suvi Tiilikaista. <3
   Ihana kuulla, kiitos todella paljon <3<3 🙂

   Vastaa
 5. jenna 07.08.2018

  Mitä tahansa hiusjuttuja olis kiva lukee! 🙂 Ehkä jotain vanhoja kuvia esim. kasvatusvaiheista tai väristä?

  Vastaa
 6. Katariina Friman 08.08.2018

  Sisustusideoita ja vinkkejä koulu arkeen olis kiva lukea

  Vastaa
 7. Hilla 08.08.2018

  Olisi hauska kuulla sun lempi ruokapaikoista helsingissä ja nyt kun syksy tulee niin nähdä miten itse sisustat kotona syksyisemmäksi 🙂

  Vastaa
 8. Ida Riiali 08.08.2018

  Itse toivoisin myday -tyylisiä postauksia? Joskus oletkin sellaisia tehnyt ja olen niistä kovasti tykännyt? Ja blogisi on aivan mahtava!!

  Vastaa
 9. Emmi 08.08.2018

  Ihanaa, kun oma arki alkaa kanssa ja pääsee opiskeluihin kiinni (ja samalla tulee ahkerammin selattua mm.sun blogia, senkin on ollut vähän kesätauolla ;D)! Parasta just on, kun kirjoitat sun näköstä tekstiä. Itse tykkään tosi paljon lukea lapsista juttuja, koska no lastentarhanopettjaksi kun yliopistolla opiskelen niin elämähän pyörii jatkuvasti pienten ympärillä. Olisikin kiva joskus, jos pohtisit vaikka mitä asioita pidät kasvatuksessa tärkeänä (arvot yms) ja vaikka kertoisit omia mielipiteitä ovatko tytöt saaneet jotain päikkymaailmasta mukaansa yms. Ja hei opsikelijan kukkarolle sopivat ruokaresptit ois aika jees ;)!
  Ihanaa syksyn odotusta sinne päin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.08.2018

   Heippa! 🙂 Kiitos paljon viestistäsi <3 IHana kuulla, että viihdyt blogini parissa, ja hei WAU miten kivalle alalle opiskelet. Multa löytyy hirmuisesti arvostusta 🙂 Niin hienoa työtä! Hei kiitos vinkistä, tuota "kasvatukseen" liittyvää postausta on toivottu tosi paljon, joten voisin sellaisen kyllä toteuttaa. <3
   Aivan ihanaa syksyä tsemppiä hurjasti opiskeluihin 🙂

   Vastaa