kotona

design, koti & sisustus

Moikka <3 Oon kirjoittanut blogia pian kokonaiset neljä vuotta. Aloitin tämän homman silloin, kun Matilda oli syntynyt ja olin hänen kanssa kotosalla. Aika paljon mahtuu näihin vuosiin ja eilen selailin tunnin verran postauksia mitä on tullut tehtyä. Oli ihana katsoa kuvia vanhoista kodeistamme ja mietin vain kuinka onnellista aikaa meillä on ollut. Tietysti elämään on mahtunut myös vastoinkäymisiä, mutta kuitenkin paljon enemmän niitä ihania juttuja. Arkea, hyvää ruokaa, matkoja, kotona löhöilyä ja pienten lasten kanssa halailua. Tajusin todella konkreettisesti sen kuinka elämä on käsillä tässä ja nyt.. Pitää nauttia, tai ainakin olla läsnä. <3
Olen enemmän sellainen tulevaisuuteen katselija ja usein nokka osoittaa kohti seuraavaa elämänvaihetta, haaveilee tulevasta ja suunnittelee aina jotakin projektia. Joka päiväinen muistutus siitä, että elämä on tässä hetkessä ei ole kohdallani turha. Olen kertonut monta kertaa kuinka tämä syksy haastaa minut ja meidät työmäärällä ja hoidettavilla asioilla, mutta olen tehnyt päätöksen siitä että en valita kiireestä. Kiire on nimittäin lähinnä oman pääni sisällä oleva kaaos, kun pyörittelen asioita edes takasin. Päivä ja hetki kerrallaan, niin kaikki hoituu. Se että höpötän kiireestä ei auta mitään, päinvastoin..
Huomasin postauksista myös kuinka välillä on ollut vaikeampaa avautua sekä kertoa mitä pinnan alla kuuluu. Toisinaan taas se on hyvinkin helppoa ja luontevaa. Mutta niinhän se menee.. Eihän sitä koko ajan jaksa olla avautumassa 😀 Tärkeintä on se tieto siitä, että voi tarvittaessa avautua. <3 Isoin kiitos kaikesta kuuluu teille -Maailman parhaille lukijoille-.. Niin usein kuulen siitä kuinka ”tuleeko Sinulle ikinä asiattomia viestejä” tai ”Blogiyhteisösi taitaa olla erityisen ihana ja puhaltaa yhteen hiileen”. En tiedä miten olen ansainnut teidät ja niin kauniin vastaanoton. Konkreettinen esimerkki on se, että en joudu blokkaamaan tai tarkistamaan viestejä ennen julkaisua. KIIIIIIITOS ja halaus joka ikiselle.
Tänään tehdään nachopelti, käydään saunassa, vietetään meidän kuudetta kihlapäivää ja katsotaan joku elokuva. Huomenna Matildalla alkaa tanssi ja sunnuntaina saadaan meille tuore kummipoika sekä kuullaan vihdoin hänen nimi. <3
Lämpöisää viikonloppua! Täällä fiilistellään kynttilöiden kera <3Sara
*merkkasin kuvissa näkyvät tuotteet postauksen ihan loppuun, jos jokin tietty mietityttää niin kurkkaa sieltä 😉

matto / ikea 

matto seinällä / anno collection*

sohvapöytä / Cobello*

betonilautaset sohvapöydällä / Granit

sohva / ikea

tynnynpäälliset / H&M home

tossut / Sheperd

tuikut / Iittala

pyöreä pallo lasi / habitat

viltti / Hemtex

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Sarppa 24.08.2018

  Se on kyllä tärkeää välillä pysähtyä nauttimaan elämän pienistä kivoista hetkistä. Tunnistan tuon myös kun kiireestä tulee helposti pään sisälle kaaos!
  Rentouttavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2018

   <3<3 ihanaa että sieltä löytyi ymmärrystä. :) Kaikkea hyvää syksyyn!

   Vastaa
 2. Anniina kuuttii 24.08.2018

  Teillä on hieno koti?

  Vastaa
 3. Päivi 24.08.2018

  Ootko ikinä postannu kummiudesta, sen merkityksestä jne? 🙂 En tarkota et pitäis kummilasten nimiä tai mitään sellasta kertoa vaan ylipäätään, et montako kummilasta teillä on ja mitä kummius just teille merkitsee jne.. Tuntuu et nykyään kummius on ihan ”pakollinen muodollisuus” monille ja yhteydenpito on vain joulu-ja synttärilahjat.. Te kuitenki ilmeisesti vietätte paljonki aikaa tasapuolisesti kummilastenne kanssa..? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2018

   Postaan tästä pian oman postauksen, kiitos kysymyksestä <3

   Vastaa
 4. NNiina 25.08.2018

  Vitsi miten ihana näköinen koti teillä on! ?

  Vastaa
 5. Kati 25.08.2018

  Siulla on kyllä mahtavan positiivinen asenne elämään. Joskus kommentoin siulle että monessa asiassa ollaan todella erilaisia mut erilaisuus on rikkautta ja saan siun kirjoituksista aivan uutta ja erilaista energiaa 🙂
  Usein oon miettinyt, onko siulla huonoja päiviä, meneekö siulla hermot lasten kanssa, tuleeko koskaan sellainen olo että tekis mieli mennä pellon reunaan ja repiä hiukset päästä, tuleeko tunne että maailmassa ei ole mitään niin tyhmää kuin miehet jne 😀 😀
  Nehän on kyllä niitä ohimeneviä tunteita ja ajatuksia eikä niistä toki tarvitse erillisiä postauksia tehdä 😉
  Oon joitakin kuukausia lukenut siun blogia ja aion jatkaa sitä tulevaisuudessakin. Mukavia piristyksiä päiviin, kiitos!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2018

   HEippa! 🙂 Kiiiitos viestistäsi <3 Vähän kyllä naurattaa, kun hirveä hinku päästä kertomaan miten täälläkin pää hajoilee milloin mistäkin 😀 Jos näyttäisin tämän viestin Mikolle niin hän saisi hyvät naurut, kun tosiaan hän tietty näkee musta kaikki puolet täällä kotosalla 😀 Olen kyllä perus positiivinen, mutta on mulla ollut pitkiä vaikeita aikoja ja välillä todella raskasta. Se on ollut kuitenkin oma valintani, että en jaa niitä henk.koht. asioita median kanssa.. Teidän lukijoiden kanssa voisinkin jakaa enemmän, mutta sitten on nuo ilttis lehdet jne jotka repii juttuja milloin mistäkin 😀
   Mutta siis koen olevani todella perus tyyppi, joskin tapanani on ajatella ennemmin hyvän kautta asioita. 🙂 Ihanaa jos viihdyt blogini parissa <3 Kaikkea hyvää, halaus!

   Vastaa
 6. Ida Riiali 25.08.2018

  Olet aivan ihanan tuntuinen ihminen ja sulla on mahtavan positiivinen asenne❤ Ja super ihana blogi, kiitos tästä?

  Vastaa
 7. kaisu 25.08.2018

  Mä kaipaan aina syksyn tullessa jotain uutta mun elämään ja arkeen. Sen ei tarvi olla mitään isoa ja ihmeellistä, mut jotain 🙂 Mulla on myös tapana suunnitella arkeen semmosia mukavia piristyksiä, mitkä rentouttaa ja tuo iloa, joskus vaikkapa parin viikon välein jos syksyn harmaus meinaa masentaa. Ihanaa viikonloppua sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2018

   Kuulostaa ihanalta <3 Aloin heti miettimään, että mitähän ne piristykset on..? Olisi ihanaa jos jakaisit.. voisin ottaa mallia 🙂 Kaikkea hyvää sinne uuteen viikkoon <3

   Vastaa
   • kaisu 28.08.2018

    Järjestän esimerkiksi parhaiden tyttökavereiden kanssa leffailtoja ihan kotosalla, hyvää viiniä ja joku ihan älytön ällö romanttinen leffa 🙂 Sitten kesällä varsinkin tein sitä, että pakkasin aamiaistarvikkeet mukaan ja suuntasin rannalle, ihan itsekseni ja hyvän kirjan kanssa vietin aikaa useamman tunnin. Syksylläkin olen tätä tehnyt, silloin olen mennyt jollekkin laavulle metsään. Olen myös väsännyt omalle parvekkeelle semmoisen oman ”löhöilytilan”, eli iltaisin kun on ollut kiireinen päivä niin sytytän kynttilöitä ja istun löhötuolissa kuulokkeet korvilla silmät kiinni, kuunnellen jotakin rauhallista musiikkia. Tässä muutamia juttuja, mitkä rentouttaa ja piristää mua arjen keskellä 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 31.08.2018

     TÄYDELLISTÄ!!!! Kiitos kun jaksoit vinkata, sain montaa hyvää ideaa muistiin <3

     Vastaa
 8. Abc 25.08.2018

  Osuva postaus, tuntuu, että nykyään eletään ”sit kun” -elämää. Pitää muistaa pysähtyä nauttimaan hetkestä! Selasin postauksen innoittamana blogisi alkuun ja siellä ekassa postauksessa luki:
  ”(Alunperin bloggailu jäi lyhyeen kun kouluhaaveet vei voiton ja lähdin opiskelemaan sisustussuunnittelijaksi. Nyt homma on lopputyötä vaille valmis, joten olisi tarkoitus viimeistellä myös se.) ”
  ja tämähän selittääkin vielä paremmin hyvän sisustusmakusi ja innostuksesi 🙂 oletko koskaan tehnyt sen alan hommia? Menikö lopputyön viimeistelyyn pitkään vauvan kanssa? Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2018

   Heiiippaa 🙂 Kiitos ihanasta viestistä <3 En ole koskaan tehnyt töitä sisustuksen parissa. Jotenkin en ole tarpeeksi itsevarma sen suhteen että osaisin toisten koteja sisustaa 😀 Mutta eihän sitä tiedä josko joskus vaikka vielä tekisin. 🙂 Kyllä on tärkeää nauttia nyt ja tässä hetkessä <3 Ihanaa jos sieltä löytyi ymmärrystä. Kaikkea parasta tulevaan viikkoon!!

   Vastaa
 9. Johanna 26.08.2018

  Toivoisin et tekisit taas joku kerta videon blogiisi aihe vois olla mikä vaa haluisin nähdä sut videolla ja kuulla ääntäsi. Videon ei tarvii kestää kun vaikka 6-10 min. Puhe ääntäsi on mukava kuunnella videolta. Hyvää syksyä sulle ja perheellesi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2018

   Hei joo, pitäisi kyllä tehdä.. Kyselen Mikkoa, josko hän editoisi 🙂

   Vastaa
 10. Johanna 26.08.2018

  Videosi vois kestää n. 2-4 min laitoin aikasempaa viestiisi vähän liian pitkän videon kesto ajan. Tsemppiä ja voimia syksyysi!

  Vastaa