värejä ja karsimista

design, koti & sisustus, me, muoti, ootd

Moii! Pitkään toivoin ja pyrin siihen, että vaatekaappini koostuisi perusväreistä kuten: musta, valkoinen, harmaa ja beigen sävyt. Ajattelin, että tällaiset sävyt olisivat varmoja ja helposti yhdistettävissä. Onhan se toki näin, mutta hitsit en vaan pysty siihen. Värit kiehtoo mua ja tänä syksynä erityisesti tämä konjakin, kahvin ja sinapin eri sävyt.. Aah! Kirjoitin muutama postaus takaperin siitä miten tämä sävy näkyi Habitare messuilla (tämä) ja sama toistuu myös vaatteissa. Hassua miten muoti ja sisustus kulkee käsikädessä tällä hetkellä. 🙂

Olen huomannut, että monet vaikuttajat ovat ostolakossa ja myös yksi lähimmistä ystävistäni on jouluun saakka ostamatta mitään uutta vaatetta, meikkejä tms. Hygieniatuotteet ja alusvaatteet sallitaan. 😉 Tämä ostolakko on saanut minut ajattelemaan. Työni puolesta tilanne on kohdallani jo siinä mielessä älytön, että saan usein vaatteita lahjana (joista maksetaan verot ja tietty olen tarkka siitä mitä otan vastaan) ja tämän myötä mun ei todellakaan tarvitsisi ostella yhtään mitään. Huomaan kuitenkin, että tarvetta tulee tasaisin väliajoin esim. sukkahousuille, perus t-paidoille ja olovaatteille. Oon suurimman osan ajasta olovaatteissa, joten niitä on kiva välillä päivittää. Mitä tulee muihin vaatteisiin aion jatkaa sillä linjalla, että en osta kuin harkittuja ja mietittyjä kappaleita. Sellaisia laadukkaita ja ajattomia. Niin, että vaatekaappini tarjoaisi vuosikausia kestäviä yksilöitä & luottovaatteita. Iso osa vaatteistani onneksi jo on tällaisia.

Sain hyvän vinkin seuraajaltani, siitä että voisin postata kaappien siivouksesta. Tämän meinaan kyllä toteuttaa. Meillä nimittäin ei ole vaatehuonetta eikä varastoa, joten kaapit täyttyy huomaamatta ja tavaramäärä on pakko pitää kohtuullisena. Otan teidät ensi kerralla mukaan siivousurakkaan ja näytän miten toteutan kaappien siivouksen. Tarkoituksena on saada karsittua ennen joulua (oh good, jo nyt hirvittää miten paljon tytöt saa lahjoja, pitääkin miettiä jotain hyviä ja käytännöllisiä lahjavinkkejä joita sanoa eteenpäin lähipiirille), jotta lomalla voi sitten vain lomailla. <3 Ilmoittelen teille jos laitan vaatteita/kamppeita johonkin myyntiin tai sitten vien tuttuun tapaan Hope järjestölle. Mukavaa torstaipäivää! <3Sara

hame & neule / Indiska*

kengät / Timberland*

t-paita / zara

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *