IG:stä bongattu ruoka

design, koti & sisustus, lapset, me, resepti

Moikka! Menipäs nopeasti tämä päivä. Kävin päivällä kaverin luona ja ilta vietettiin ystäväperheen luona. Kotiin tultua tytöt söi iltapalaa ja katsoi Tanssii tähtien kanssa. Mä aloin samalla siivoamaan eteisen kaappeja. 😀 Aina välillä mun prioriteetit ei kyllä ihan kohtaa.. On nimittäin aika pitkä to do lista ja mm. tämä postaus sai odottaa kauan vuoroaan. 😀 Huomaan, että taas kun joululoma häämöttää tulee hirveä tarve siivota joka kolkka ja päästä eroon ylimääräisestä tavarasta. Kasasin tuohon eteiseen ison läjän tyttöjen pieneksi jääneitä kamppeita sekä meidän käyttämättömiä talvivaatteita. Sain jo sovittua, että tyttöjen vaatteet vien ystäväperheen pienelle neidille ja nuo meidän nakkaan Hope:lle. Tästä tuli mieleen, että pitää kirjoittaa joululahjoista pian.. Me nimittäin ollaan keskusteltu läheisten kanssa ja sovittu, että tyttöjen sekä meidän lahjat pysyy minimissä. Tulee hyvä mieli kun hankinnat tehdään järkevästi, vaikka lahjoja ovatkin. <3 Nyt iltapalaa ja nukkumaan! <3Sara

Törmäsin tähän ruokaan muutaman kerran IG:ssä ja nappasin muistiin screen shotin. Viime sunnuntaina kokeilin omaa versiota pellistä ja tässä tulee mun resepti tähän kauteen sopivaan herkkuruokaan.

Ihanaa sunnuntaita! <3

Kasvispelti / Tarvitset

Vihannekset: peruna (meillä oli vain yksi jääkaapissa), porkkana, punajuuri, sipuli

Oliiviöljyä

Mausteita, kuten: rosmarini, valkosipulijauhe, yrttiseos tms

Hunaja

Lihapullat / Voi toteuttaa tietty myös lihattomana

400g jauhenlihaa

oliivia / itse käytin puoli purkkia paprika-täytettyjä oliiveja

1 paketti fetaa

1 kananmuna

Valmistus: 

Laita uuni lämpenemään 225 astetta. Kuori ja pilko vihannekset suht pieniksi lohkoiksi. Sekoittele vihannekset, öljy ja mausteet (hunajaa halutessaan) keskenään. Laita vihannes pelti uuniin siksi aikaa kun valmistat lihapulla taikinan. Laita kaikki lihapullan ainekset sekaisin ja nosta pelti uunista. Pöyritä pellille pieniä lihapullia ja laita uuniin noin 15min. 🙂 Varmasti pellin voisi laittaa yhdellä kertaa uuniin, mutta itse olen halunnut varmistaa että vihannekset kypsyvät tarpeeksi. Herkkua on ja myös seuraavana päivä lämmitettynä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Essimm 04.11.2018

    Hei mäkin tein tätä viime viikolla. Ite lisäsin vielä kasvisten ja lihapullien lisäksi mozzarellaa ja pestoa 🙂

    Vastaa