LAUANTAI meidän kanssa

päivä mun kanssa

Moikka! Päivä mun kanssa tyyppiset postaukset ovat aina olleet tykättyjä postauksia ja en tajua miksi en tee niitä useammin. Ehkä suurin syy on se, että en muista kuvata pitkin päivää :D. Tänään olen kuvaillut ja en muista, että olisin koskaan tallentanut viikonloppupäivää, joten tässäpä tämä. Rentoa viikonloppua! <3Sara

08.50-11.30 Heräilin makkarissa ennen ysiä. Mikko ja lapset taisivat nousta jo pari tuntia aiemmin.. Köllöttelin hetken ja selasin puhelinta, kunnes siirryin alakertaan. Tänään oli mun vuoro nukkua aamua. 🙂 Mikko oli tehnyt aamupalaa ja syötiin yhdessä. Matilda ja Mikko alkoivat valmistautua tanssitunnille ja lähtivät aamupalan jälkeen. Me jäätiin Mimosan kanssa kotiin, siivoilin hieman, laitoin kasvonaamion (Lumene Valo Glow Reveal Peeling Mask/ näkyy kuvassa kasvoilla) ja käytiin yhdessä suihkussa. Suihkun jälkeen Matilda ja Mikko olivat tulleet takaisin ja alettiin kaikki valmistautua serkun 3-v synttäreille. <3 Pakattiin lahjat, tehtiin kortti, laitettiin juhlavaatteet ja lähdettin ajamaan. Tuli vähän kiire, niin nappasin meikkipussin autoon ja meikkasin matkalla 😀

11.30-15.00 Juhlittiin ihanaa, pientä, rämäpää, kaunotarta. <3 Juteltiin tuttujen kanssa ja herkuteltiin. Tytöt ihaili lahjoja ja uusia leluja mitä oli serkkujen luona. Kolmen maissa lähdettiin kotia kohti mahat pullollaan. Mikä ihana ilma! 😀 haha!

15.00-18.00 Tultiin kotiin, köllöteltiin sohvalla ja juotiin kahvia. Mikko piirsi pohjapiirustuksia tulevaa kotia ajatellen ja mä valmistelin siskolle viemisiä.

18.00-21.00 Illaksi mentiin siskon perheen luokse ja tilattiin pizzat. Tytöt sai leikkiä serkkupojan vanhoilla legoilla ja katsottiin tietty myös Putousta. Sisko oli leiponut Pätkis-juustokakun, JEEEE, mä nimittäin huomasin Fazerin instassa kyseisen reseptin ja siitä saakka olen haaveillut kyseisestä kakusta. Oli kyllä hyvää. 🙂 Taisin vaan vetää överit, kun tuntuu että huomiseksi ei tee mieli leipoa. 😀 Mutta eiköhän se ehdi muuttua. Mietin, että perinteisen nutella juustokakun sijaan voisin tehdä isänpäivän kunniaksi pannukakkua.. Mikon suosikilla, eli lakkahillolla tietty. <3

21.00-22.00 Käväisin nopsaa kaupassa ja sitten mentiin kotiin laittamaan tytöt nukkumaan. Arkena meillä harvoin nukkumaanmeno venyy, edes viikonloppuisin, mutta tänään oli poikkeus. 🙂 Joululomaa odotellessa, kun heräämisillä ja nukkumaanmenoilla ei ole niin suurta merkitystä <3

22.30—> Lilan kanssa iltakävely + podien kuuntelua, sipsejä ja Black Mirror. 🙂 Tajusin vasta nyt, että ruokailun puolesta ei ollut ehkä mikään terveellisin päivä, mutta välillä näin. Hyvää yötä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. ida ihana 11.11.2018

  Ihanan rennolta yhdessäololta kuulostaa, tätä oli kiva lukea 🙂

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 2. Jessy 17.11.2018

  Sulla on ihana blogi, Sara <3 ja oot tosi hyvä näyttleijä <3

  Vastaa