Staycation

design, koti & sisustus, loma, pohdintaa

Moiii! <3 Mulla oli eilen 28.v synttäripäivä ja aivan ihana sellainen. En ole synttäri ihminen ja olen juhlinut isommin (ja silloinkin paikalla oli vain lähimmät ystävät 😀) synttäreitä viimeksi varmaan 18v 😀 . Äitini ja siskon perhe oli eilen meillä ja syötiin + herkuteltiin. Sain myös tosi kivoja ja käytännöllisiä lahjoja <3 Ihana extempore ilta!

STAYCATION on sanana monien huulilla ja olen ihan rakastunut tähän termiin. Pienten lapsen vanhempana tämä trendaava tapa viettää mini lomia on vienyt mukanaan. Staycation tarkoittaa siis lomaa, joka vietetään lähellä kotia. Esimerkiksi hotellin varaaminen omasta kaupungista ilman, että matkaisi kauemmaksi. Ollaan harrastettu tätä lähestulkoon vuosittain Mikon kanssa ja vietetty muutamia kertoja vuodessa yö Helsingissä/pk-seudulla. Usein se on ollut ihan vain järkevämpää niin, jos ollaan oltu myöhään juhlissa jne. Nyt keväälle-kesälle oikein suunnitellaan lähelle sijoittuvia mini lomia ja otetaan niistä kaikki irti. Kun reissaa omaan tuttuun kaupunkiin, voi hyvällä omalla tunnolla köllötellä hotellin lakanoissa, tilata ruokaa huoneeseen (mitä en ole ikinä tehnyt, tämä asia pitää korjata asap) ja vaikka ihan vain levätä + nukkua. Ei ole painetta siitä, että pitäisi nähdä kaupunkia tai olla mahdollisimman tehokas, kun on kerrankin täällä.

Oletteko te miettineet lomailua omassa kaupungissa?

Meidän rakennusprojektin myötä päädyimme siirtämään kevään hääjuhlia (en muista olenko kirjoittanut teille tästä sen tarkemmin, mutta joulun aikaan päädyttiin tähän ratkaisuun kun ostimme talon tontille jne) ja tästä tulikin mieleen, että tarkoituksena on viettää hääpäivä lähellä. Aluksi mietin, että joku euroopan kohde olisi kiva, mutta selviämme 10 kertaa vähemmällä säädöllä kun jäämme lähistölle. En malta odottaa!

Tähän kuvissa näkyvään hotellihuoneeseen pääsin tutustumaan viime keskiviikkona. Aivan ihana hotellihuone, joka löytyy Klaus K:sta. Yön hintaan kuuluu myös pakastin täynnä Valion jäätelöä 🙂 <3. Sain juuri aamulla tiedotteen, että maailman ensimmäisen jäätelösviitin suosio yllätti ja huone varattiin heti loppuun. Nyt jäätelösviitti saa jatkoaikaa vuoden loppuun saakka. Mahtavaa!

Hei aurinkoista keskiviikkoa! <3Sara

kuvat / Valio & Klaus K / Janita Autio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. NNiina 06.03.2019

    Hei,
    myöhästyneet onnittelut Sara! ?

    Vastaa