viikonloppu kuvina

kuulumiset, loma, me

*laivaristeily maksettu lahjakortilla, joka saatu ANNA / Silja Line

Moi! <3 Vitsit miten levännyt olen viikonlopun jäljiltä. Olin laivareissulla Tukholmassa ystäväni kanssa ja ANNAlta saatu (vuoden paras blogi) lahjakortti ei olisi voinut kulua paremmin. Kaverini huikkaili jo aiemmin viikolla, että otetaan sitten ihanat löhövaatteet ja rentoudutaan. Niin me kyllä tehtiinkin! 😀 Vietettiin aikaa hytissä, herkuteltiin, puhuttiin tosi monista asioista ja nautittiin tietty Tukholmasta. Nukuttiin molempina öinä 10h yöunet ja se teki kyllä niin hyvää. Ihan uudella energialla tähän viikkoon!

Tukholmassa halusin käydä muutamassa kaupassa, mutta en oikeastaan löytänyt mitään itselleni. Nykyään en osta mitään ihan kivaa, vaan pyrin ostamaan vain harkittuja ja toivottuja kappaleita. Keväällä haluan taas suunnatta entistä enemmän kirppareille sekä second hand liikkeisiin. Voisin postailla aiheesta enemmän, kun olen käynyt vierailemassa eri paikoissa. Laittakaa ihmeessä kommenttia, jos on hyviä vinkkejä! 🙂

Tämä viikko on kivan rauhallinen ja ehdin edistää montaa juoksevaa työasiaa. Odotan kevättä malttamattomana ja sitä varten tekisi mieli tehdä kotona kaikenlaista pientä muutosta. Ainakin käyn taas ison määrän kaappeja läpi ja karsin tavaraa. Tyttöjen alakerran huonetta ollaan säännöllisesti siivottu, mutta yläkerran makkariin on kasaantunut kaikenlaista. Tulee olemaan niin helpottavaa saada joskus varasto! 😀 Haaveena on merkitä kaikki tavarat tarkasti ja varastoida järkevästi. Hahahhaa, voin vaan kuvitella miltä todellisuus tulee näyttämään. Ainakin tahtotila siistiin varastoon on kova! 🙂

Nyt kahvia, koneella näpyttelyä ja yhden kamppiksen kuvaukset. Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Noora 18.03.2019

  Toi on kyllä vähän jopa vaarallista, että tulee varasto.
  Aiemmin asuttiin kerrostalo kaksiossa ja siellä sitä tilaa ei häkkivaraston lisäksi ollut muuta. No jotenkin se roinan määrä vain lisäntyi kun muutettiin omakotitaloon. Autotallihan ei ole autoa varten, siellä on rakennuskampetta ja työkaluja siihen malliin. Takkahuoneessa kanssa…
  Ja nämä kaikki on miehen rojuja!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.03.2019

   Joo siis toi on varmasti totta.. Nykyisessä kodissa on sen verran sopivasti säilytystilaa, että mitään ei pääse kertymään 😀 Silti kyllä odotan, että saadaan varasto 😀

   Vastaa
 2. Sarppa 18.03.2019

  Hups, pistin kommenttia edelliseen postaukseen, minkä piti tulla tähän.. Miten ne meneekin välillä sekaisin 😀

  Vastaa
 3. Matilda 18.03.2019

  Heippa, voi kun sulla on ihana blogi!
  Muutenkin tykkään, kuinka jaat asioita someen. Ihana tyyli. <3 Piristää aina, kun huomaa, että uusi postaus tai papupata podi on tullut.

  ps. Onko vielä tulossa sisustus/rakennusprojekti painotteinen Instagram tili? Täällä ainakin yksi innokas seuraaja!

  Vastaa
  • Noora 19.03.2019

   Voi mite ihanalta tollanen löhöilyreissu kuulostaa! Sä oot kyl niin ihana hyvänmielen tyyppi, ihana lukee sun juttui <3

   Vastaa
  • Sara Parikka 20.03.2019

   Hei vitsit miten ihana kuulla, kiitos 🙂 <3
   Ei ole vielä tiliä. 🙂 Ihana kuulla, että kiinnostaisi.. Uuden tilin pohdinta ja aloittaminen on ollut kyllä mielen päällä 🙂

   Vastaa
 4. Noora 19.03.2019

  Ja hei! Ois todellaki ihana kuulla vinkkejä parhaista kirppiksistä ihan ympäri Suomee vaikka, kesän reissuja silmällä pitäen 🙂

  lily.fi/blogit/noora-emilia

  Vastaa