ruutua

me, muoti, ootd, tyyli

Huomenta! Tällä viikolla olen kurkkinut vaatekaappiin kevättä silmällä pitäen ja kuvasin myös muutamia inspiraatiovideoita jotka on tarkoitus laittaa IG-TV:seen. Huikkaan täälläkin, kun ne tulevat ulos. 🙂 Sinne on suunnitelmissa tehdä jatkossa enemmänkin videosisältöä. Ainakin meikkaamista, vaatejuttuja ja ehkäpä jotain sisustuskseen liittyvää. Laittakaa toiveita jos tulee mieleen! 🙂

Oon tallentanut koko viikon mun pinterest seinille kaikenlaisia inspiraatiokuvia. Sisustusta, rakennusjuttuja sekä muotia! On kyllä niin parasta, kun löytää jo olemassa olevista asuista kivoja uusia yhdistelmiä. Siinä mielessä vuodenajat on just hyviä kun automaattisesti siirtyy käyttämään erilaisia vaatteita. Rakentamisen suhteen edetään vieläkin hitaasti, mutta seuraaville viikoille odotukset ovat isot.

Tajusin muuten näitä kuvia selaillessa, että mun oikeassa lahkeessa on joku outo valoilmiö tai sitten likaa… 😀 Editointitaidot ei riitä siihen, että muuttaisin lahkeen väriä näin jälkikäteen. Antaa mennä.. 😀 On muuten ihan mahtavaa, kun IG:ssä ja blogeissa pyörii paljon kuvanmuokkauksesta konkreettisia ennen ja jälkeen otoksia. Niistä hahmottaa hyvin miten paljon kuvia pystyy muokkaamaan. Se on hyvä muistaa kun selailee IG:tä tai blogeja. 🙂 Mun muokkaustaidot on olemattomat ja en käytä mitään ammattiohjelmaa siihen. Vähän vain kirkastan ja saatan laittaa jotain filtteriä kevyesti päälle. Välillä kyllä toivoisin olevani näppärämpi, kuten tänään kun lahkeessa on sotkua. 😀

Kivaa viikonloppua! Mä päivittelen sunnuntaina mitä kaikkea mahtui meidän viikonloppuun. <3Sara

 

kengät / Dr Martens

housut / Cubus*

paita / ginatricot*

takki 

laukku / Louis Vuitton

hiusdonitsi / Cubus

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Dunia Toropainen 15.03.2019

  Ihana tyyli ja etenkin tuo iso ruututakki <3 Mukavaa viikonloppua!

  https://duniatoropainen.blogspot.com/

  Dunia Toropainen

  Vastaa
 2. Elina 16.03.2019

  Ihana asu ja ihanan pirteä sä!

  Vastaa
 3. S 17.03.2019

  Vau, mikä takki! Ja koko asu on muutenkin tosi ihana, mä niin rakastan sun tyyliä ?

  Vastaa
 4. Sarppa 18.03.2019

  Voi, toi teidän laivareissu kuulostaa niin ihanalta! Meillä valvottu viikonloppu kun lapsi kuumeessa.. Onneksi myös itsellä tiedossa risteily aikuisten kesken, tekee välillä niin hyvää ottaa omaa aikaa! 🙂
  Onneksi nyt näyttää täällä jo flunssa helpottavan!
  Kivaa viikkoa! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.03.2019

   voi harmi.. toivottavasti pieni voi jo paremmin <3 Ihanaa kuulla, että helpottaa ja mukavia suunnitelmia edessä <3 Ihanaa viikkoa sinne myös!! 🙂

   Vastaa