mitä odotan lomalta

lapset, pohdintaa

Moikka! Me ollaan tyttöjen kanssa laskettu jäljellä olevia päiväkotipäiviä ja odotetaan kuumeisesti lomaa. Tytöt on reilut kaksi kuukautta lomalla ja me Mikon kanssa sumplitaan työt sen mukaan. Onneksi meillä jää paljon aikaa myös perheenä. Jos ajattelen kesälomaa, niin ekana mulla tulee mieleen työt. Oon tosi onnellinen, että heillä on mahdollisuus olla pitkällä lomalla ja tuntuu että he ovat niin mahtavassa iässä. Pienet elävät elämää 100 lasissa koko ajan.

  • Retkiä / Tykätään retkeillä pk-seudulla ja kesällä vieraillaan varmasti myös hieman pidemmillä retkillä. Odotan myös saaristoa ja veneretkiä. Postauksen kuvat on muuten otettu meidän entisiltä kotikonnuilta, kun vietettiin viime viikonloppuna siellä aikaa.
  • Rentoutta / Me tykättiin koko porukka uusimmasta Risto Räppääjä leffasta ja elokuvan sound track  on soinut meillä moneen kertaan. <3 Kesä on parahultainen ja Aurinkolasien alta kurkin ovat meidän suosikkibiisit kesää ajatellen. On niin parasta, kun lomalla lapsien rytmin voi antaa olla ja koko meininki on vielä monta astetta rennompaa.
  • Marjoja / Aamupalaksi, välipalaksi, piknikille ja minkä vain ruuan kaveriksi. Rakastan tuoreita marjoja. Pavlova on jälkiruokien kuningatar! <3
  • Aikatauluttomuutta / Meidän arki pyörii töiden, päiväkodin ja harrastuksien ympärillä. Kesällä kaikki nämä tippuu pitkälti pois.. Illat ja aamut saa venyä ja lasten ikä mahdollistaa myös päivät ilman päiväunia.
  • Kavereita / Oon aikaisemminkin kirjoittanut, että näin viime vuonna liian vähän kavereita. Onneksi tämä asia on muuttunut jo paljon ja tulevat viikot sekä kuukaudet näyttää erittäin hyvältä kavereiden suhteen. <3
  • Uimista / Rakastin pienenä uimista ja olin aina vedessä. Nyt lapsillani on sama into ja haluan tukea sitä parhaani mukaan. Tullaan siis viettämään paljon aikaa rannoilla ja maa-uimaloissa. 🙂

Eilen meillä oli ystäviä kylässä ja grillattiin sekä paistettiin vuoden ekat vohvelit. Laitan teille pian reseptiä :). Tänään ollaan oltu vain kotona ja nautittu siitä, että on sadepäivä. Mulla on tuossa kasa sisustuslehtiä mitkä pitäisi koluta läpi ja päättää muutamia juttuja liittyen uuteen kotiin.. AINIIN me saatiin jätettyä rakennuslupahakemus. Woop Woop! Ei siis vielä itse lupaa ole, mutta ainakin hakemus nyt jo sisässä (moitteettomana toivottavasti :D). Hei ihanaa sunnuntaita teille kaikille! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *