koti on maailman paras paikka

me, travel

Moi! Mietin eilen, että miten ihanaa olikaan päästä kotiin takaisin. Vaikka reissussa olisi kuinka kivaa, niin rakastan omaa kotia ja sinne on aina parasta palata. Aloin pohtimaan mitkä kaikki seikat vaikuttavat siihen.. ja lasketaan nyt lapset sekä läheiset pois, koska heidän kanssa ei voi kilpailla mikään tai kukaan. 🙂 Olen ollut pienestä saakka aikamoinen kotihiiri. En ole koskaan haaveillut esim ulkomaille muutosta tms. Sen sijaan tykkään kyllä reissata ja nähdä lähiympäristöä sekä maailmaa. Alla lista asioista, jotka tuntuu vaan ihan parhaalta reissun jälkeen. 

 • Sauna. Se, että pääsee peseytymään kunnolla. Vaikka toki sitä reissussakin käy pesulla. Silti se on vaan eri fiilis oman saunan jälkeen.. 😀 Eiks vaan!? Vai oonko ainoa.. 😀 Teen usein myös jonkin pika kasvohoidon ja käytän syväpuhdistavaa shampoota. 
 • Oma koti. Se tuoksu mikä omassa kodissa on. Sohva, SÄNKY, keittiö, omat tavarat.. you name it! 😀
 • Hanavesi. Tätä ei kyllä muista arvostaa arjessa tarpeeksi. Juon paljon vettä ja hanavesi helpottaa kaikkea ihan älyttömästi. Se on myöskin ihan parhaan makuista. 
 • Olovaatteet. Katson yleensä ennen reissua pehmoiset ja puhtaat vaatteet odottamaan. On ihan parasta saada saunan jälkeen omat suosikki olovaatteet päälle. Pyrin myös nakkaamaan matkalaukun likaiset vaatteet pesuun. 
 • Ruoka. Teen lähestulkoon joka päivä ruokaa, joten reissuilla on luksusta syödä ravintoloissa sekä valmiissa pöydässä. Silti kotiin tullessa on ikävä niitä perus kotiruokia eikä ravintolat hetkeen houkuttele. 

Mitkä asiat tekee teille ihanan fiiliksen, kun tulette takaisin kotiin? <3Sara

kengät / Dr Martens 

mekko / ginatricot*

laukku / louis vuitton

korut / h&m ja &other stories

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Sonja 02.07.2019

  Oman sängyn lisäksi oma tyyny. Olen itse aika nirso tyynyn suhteen ja kotimaan reissuilla oma tyyny lähtee usein matkaan mukaan ? Viihdyn itsekin hyvin kotona ja ihan vaan kotiin pääseminen on parasta.

  Vastaa
 2. Riikkauuu 02.07.2019

  Mä niin samaistun suhun! Reissussa on kiva käydä, mutta kyllä kotiin ja omiin rutiineihin on aina parasta palata ?

  Vastaa
 3. Minttu 02.07.2019

  Noi kaikki listaamasi asiat on niin sama ?
  Oon miettinyt aina oonko ihan outo, mut ihan parasta et joku muu ajattelee samanlailla☺️
  Home is not a place it’ s a feeling✨

  Vastaa
 4. S 03.07.2019

  Kauniita kuvia jälleen kerran ? Ja mulla ainakin on ehdottomasti se oma sänky, mikä on parasta kotiinpaluussa! Nuo muutkin listaamasi asiat ovat munkin listassa tosi tärkeitä, mutta oma sänky, omat tavarat ja yleisesti se OMA KOTI on best ❤️

  Vastaa