Lila, sohva ja viikonloppu

koti & sisustus

Moi <3 Kiitos superpaljon kaikista viesteistä edelliseen postaukseen. Sain tosi paljon apua teidän viesteistä! Kirjoittelen tulevan vuoden paljon sisustuksesta ja ihanaa, että vastaanotto on ainakin näin alkuun ollut hyvää ja innokasta. 🙂

Lila on ollut pitkin kesää mökillä isovanhempien kanssa ja pian hän taitaa taas lähteä Vaarin kaveriksi maalle. Vaikka me ikävöidään Lilaa, niin annetaan aina hänen mennä mökille jos on mahdollista. Hän nauttii siellä NIIN paljon (..ja kyllähän se meidänkin arkea keventää, kun lenkitys jne jää). Lila täyttää syyskuussa yhdeksän, joten hän myös nukkuu suht paljon ja kaipaa myös omaa rauhaa. Ollaan opetettu tytöille, että nukkuvaa koiraa ei saa häiritä. Ollaan tehty Lilalle portaiden alle oma pesä ja sinne ei ole muilla asiaa. 🙂 Siellä perheen pienikokoisin saa levätä kaikessa rauhassa. Lila on edelleen äärimmäisen sosiaalinen ja jatkuvasti ihmiset kyselee onko hän pentu.. 😀 Sen verran innokas tapaus, vaikka ikää on jo karttunut!

Nämä kuvat ovat muuten otettu ennen siivouspäivää ja sohvassa näkyykin karvoja ja jälkiä. Multa on kysytty Ikean Söderhamn sohvasta monta kertaa ja ajattelin hieman kertoa millainen kokemus sohvasta meillä on ollut. Ostimme sohvan tähän kotiin 2015 ja se on pysynyt todella hyvässä kunnossa. Päälliset ovat konepestävät ja vuosien varrella niitä on tullut pestyä milloin mistäkin syystä. Mitään pysyviä jälkiä sohvaan ei ole tullut. Kaikki Lilan kynnet jäljet häipyvät pyyhittäessä ja tuntuu, että sohva todella kestää kulutusta. Iso plussa vielä istuinsyvyydestä, joka mahdollistaa nukkumisen sohvalla. Sohva menee mielestäni todella hyvin vieraspedistä. 🙂 Kiinnostaisiko tarkempi/oma postaus sohvasta?

Tänään lapset ovat kotona ja otettiin pienoinen varaslähtö viikonloppuun. Luvattiin käydä hoplopissa, kun edellisestä kerrasta on sen verran pitkä aika. Sen jälkeen mennään yhdessä syömään ja ostamaan Mimosalle koripallokamppeet tulevia treenejä varten. Meillä on muuten alkanut nyt kunnon hulinat, kun molemmat tytöt harrastaa. Vielä treenit kestää max 1h, mutta silti on ollut uusi tilanne järjestää kaikki aika, viemiset, ruokailut jne.

Hei ihanaa ja leppoisaa viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

  1. Riikkauuu 30.08.2019

    Sohvapostaus kiinnostais!

    Vastaa
  2. Arrukka 07.11.2019

    Hei oma sohvapostaus kiinnostaisi täälläkin! Olen miettinyt samaa sohvaa kovasti, ja olisi kiva kuulla kokemuksia siitä. Erityisesti kiinnostaa, millä kankaalla sohva teillä on; onkohan kyseinen kangas vielä mallistossa saatavilla ?

    Vastaa